Ogródek-kalejdoskop-lojki

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
lojka 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 wrz 2011, o 20:11
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Re: Ogródek-kalejdoskop-lojki

Post »

Przepraszam Ewcia że tak późno odpisuję ale byłam tak zagoniona że nie było mowy o siedzeniu przy kompie,nawarstwiło mi się spraw i nie mogłam z tego się wygrzebać.Dzisiaj nie ma córci to troszkę posiedzę nikt nie będzie mnie wyganiał bo chce spać.Znowu mnie boli w plecach jak ja nienawidzę tych moich boleści zresztą nikt ni lubi boleści.Lecę pooglądać ogródki ja nawet nie mam kiedy wkleić moich nowych zdjęć. ;:124 ;:196
Awatar użytkownika
ewa w
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2012, o 14:01

Post »

Jolciu to chyba ta aura dziwna w tym roku sprawia, że jakoś bardziej odczuwamy swoje choroby :wink: miłego niedzielnego odpoczynku ;:196
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15

Post »

Jola,zwolnij,głową muru nie przebijesz.Musisz znależć czas chociaż na małe swoje przyjemności.U mnie za tydzień spotkanie kujawiaków.
Awatar użytkownika
lojka 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Witaj Gosieńko ale fajnie robisz to spotkanie u siebie w ogrodzie czy na innym gruncie?Szkoda że u nas nie ma tego zwyczaju Podkarpacie jakieś asertywne jest. ;:131 Miłej zabawy i potem dasz jakieś fotki co? ;:173 ;:196
Awatar użytkownika
Ela SZ
200p
200p
Od: 12 sie 2011, o 13:57

Post »

O tak Jolu zgadzam się z Tobą Podkarpacie jest asertywne...piękne widoki u Ciebie :D
Awatar użytkownika
lojka 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Och jak miło ktoś od nas Eluś dla ciebie cobyś częściej wdepnęła : Obrazek Obrazek reszta dla wszystkich potem bo idę na imieninki spóżnionej Halinki. ;:138 ;:196
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18

Post »

Witaj Joluś ;:4 Ty się oszczedzaj kochana i pociesz sie swoim życiem a nie tylko gonisz i gonisz :uszy Rózyczka ładna , taka dwukolorowa ;:173
Awatar użytkownika
Ela SZ
200p
200p
Od: 12 sie 2011, o 13:57

Post »

Joluś,ja do Ciebie często zaglądam po cichutku :D mimo tego że się nie odzywam to często spaceruję po Twoim ogrodzie..dziękuję za śliczną różyczkę :D
Awatar użytkownika
lojka 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Dziewczyny witajcie to ja ostatnio zaniedbuję wątek bo teraz właśnie chodzę na rehabilitację i dbam o swoje zdrowie tylko co będzie z pracą? ;:14 zobaczymy powiem tylko tyle że ćwiczenia indywidualne bardzo mi pomagają jak wychodzę to w ogóle nie czuję bólu w biodrze tylko to wraca po nocy ale już wiem że jest możliwość zlikwidowania bólu.A teraz zmiana tematu pokażę wam co mam . ;:138 ;:196 Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
lojka 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Zdjęcia zbytnio nie udane ale coś może widać i nie wiem dlaczego wychodzą mi małe tak samo zmniejszane jak inne a wychodzą mniejsze ale to innym razem teraz dalszy ciąg bo M. coś marudzi.. Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazektyle na razie muszę lecieć mam nadzieję że pójdzie bo coś przed chwilą mi nie działało.
Awatar użytkownika
ewa w
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2012, o 14:01

Post »

Jolku wspaniałe kwiatuchy ;:215
Awatar użytkownika
lojka 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Dzięki Ewcia rewelacji nie ma bo powtarzają się te z tamtego roku tylko teraz mogą przybrać nieco inną formę ale dobrze że są bo bym zbankrutowała ciągle dokupując,tylko parę jest nowości u mnie może uchwycę to zaznaczę. Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek te oraz takie.. Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazekkoleuski od Gosi śmierdziuszki od Zibiego a potem... Obrazek Obrazek Obrazek Obrazekróżyczka Afrodyte :wit
Awatar użytkownika
lojka 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Co tam jeszcze mogę wyciągnąć z zanadrza? Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek mogę czasami powtórzyć bo się gubię w tym wszystkim. Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15

Post »

Piękny kolor tej tawułki.Ja mam tylko bordowe i białe,inne kolory wymarzły mi w ubiegłym roku.
Awatar użytkownika
lojka 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Po tych opisach nie mogę się skapnąć jakie zdjęcie już wkleiłam a nie chce mi się zawsze wciskać podgląd i jedne ominę drugie powtórzę ;:124 wybaczcie niedoskonałości. Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek bałagan przy moim dzikim nieskończonym oczku. Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek tytoń ozdobny.. Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”