Kurcze nie bylo mnie pare dni i takich zaległosci sie narobilo w ogrodach innych, ze nie wiem kiedy to przeczytam

, ale te pare dni miałam wycięte z życiorysu... sprzatanie a miedzy czasie poprawiać musiałam swoja prace mgr.

zreszta w najblizszych dniach jeszcze pieczenie plackow mnie czeka, bo mamuska z tata w kuchni cala reszte robia.
tade k miło mi że moje narcyzki i w Twoj gust trafiły

hehe mam nadzieje ze ta choroba narcyzowa jednak rozwinie sie bardziej

a chorubsko... funkcjonuje juz normalnie, aczkolwiek katarzysko jeszcze zostało

a za zyczonka dziekuje
MaGorzatka mnie to tam wszystkie sie one podobaja, choc w sumie te pelne najbardziej

hmm czy te odmianowe pachna?? ehh to mnie zabiłaś tym pytaniem

wiesz, szczerze powiedziawszy nie pamietam juz czy kicalam przy kazdym, pamietam ze na pewno pachnie ten Actea - przy nim nawet kicać nie trzeba bylo i wtykac nochala bo na odleglosc pachniało, a reszta to wydaje mi sie ze ma taki delikatny zapach, ale na wiosne wyniucham wszystkie aby ocenić
Bufo-bufo narcyzy o tyle sa lepsze od tulipanow ze nic ich nie zje w porownaniu z tulipanami bo sa trujace

ale z tymi wymogami to poki co nie osądzam ktore sa lepsze, bo kwitły mi pierwszy sezon dopiero, ale np jak przechowywalam tulipany i narcyzy przez lato to dosc sporo narcyców mi pogniło i wyschło a tulipanom nic nie było... Nie wiem czym to spowodowane było, moze dlatego ze na strychu gdzie byly przechowywane było bardzo duszno w lato i sie zaparzyły?? bladego pojecia nie mam, w kazdym razie na rok nastepny na pewno na strychu juz nie wyladuja.
Dziekuje - chorubsko juz mineło, a zawsze przy grypsku pije duzo herbaty gorącej z cytrynką
A jeśli chodzi o ten watek, to tak poczatkowe strony poczytalam... i powiem tyle ze jeśli chodzi o fachowosc lekarzy to mozna tylko rece załamać. Ja od urodzenia mam ciezka astme i alergie na duuuzo rzeczy, w wieku 16 lat rente pobieralam, ale odkad ZUS przejął dowództwo to mi ja odebrano, choc i tak do tej pory mam II stopien niepełnosprawnosci. I tak do 12 roku zycia nikt nie wiedział co mi jest, jak opuchłam to wygladalam jak potwór, do tego całe ciało bylo w duuzych plamach pokrzywki co wiadomo strasznie swędzi - tak jak przy poparzeniu sie pokrzywa, no i dusznosci... a pogotowie jak przyjeżdzało codziennie, nawet i czasem 2 razy dnia to za kazdym razem przepisywali nowe leki, ktore w gruncie rzeczy nie pomagały a rodzice duuuzo pieniazkow na nie tracili. Noo a mama potem od kogos obcego pamietam dowiedziala sie, ze jest jedna Pani doktor w Zabrzu ktora moze pomoc, i wtedy juz porzadnie sie mna zajeto w tym szpitalu ze jakos wyszlam na prosta, choc problemy do konca zycia miec juz będę. Achh moglabym duuuzo pisac na ten temat ale szkoda nerwow- wiadomo jak to jest z nasza służba zdrowia
-- 21 gru 2011, o 22:12 --
Fortissimo - na zywo ma bardzo duze kwiaty

Ice king - pierw żółty a potem robi sie biały

Bridal crown