Sylwio bardzo dziękuję za miłe słowa

u mnie póki co gryzonie trzymają się od lilii na odległoś, a może i u Ciebie coś innego mogło zaszkodzic cebulom.
Agusia dzięki

róża faktycznie piękna bardzo pełna i zwarta, teraz już kwitnie więcej kwiatów to wygląda jeszcze lepiej.
Dawid u mnie też zakwitają teraz ponownie pierwsze kwiatki były bardzo małe, a teraz rośliny ukorzeniły się i mają silniejsze pędy i więcej pąków
Geniu wczoraj tak się zachwyciłem tym Twoim liliowcem że mu nie zrobiłem zdjęcia, ale dziś jest drugi kwiatek jeszcze lepiej wykształcony
Jola te lilie potrafią wzbudzić zachwyt, olbrzymie kwiaty, wysokie łodygi, oraz niesamowity zapach

chociaż muszę jeszcze się postarać o inne kolory tygrysich mam jedną cytrynową, a te ciapkowane kwiaty bardzo do mnie przemawiają.
Grażynko były lilie, są już i liliowce
Tomku lilie OT są warte uwagi zdrowe i wytrzymałe pięknie kwitną każdego roku mają więcej pąków i wyższe sztywne łodygi, ja mam je posadzone wszystkie razem i w tym roku te rozrośnięte mają zbyt ciasno ale trudno u mnie o dobre stanowisko dla nich więc tylko w tym miejscu wszystkie się ściskają, ciężka gleba i okresowo nadmiar wilgoci bardzo im szkodzi, więc nie mogę ich rozsadzić po całym ogrodzie i tak sytuację ratuje to że zrobiłem im podwyższoną rabatę.
LILIOWCE
Na początek sesja z liliowcem od Geni jest piękny, głęboka czerwień i pełny kwiat
oraz drugi od Geni cytrynowy o ogromnych kwiatach,

mam drugi w podobnym kolorze ale kwiaty sa dużo mniejsze
I pozostałe głównie liliypolowe
I na zakończenie kolejna nowość w moim ogródku Hydrangea aspera "Mauvette"