Metamorfoza mojego ogrodu
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 lut 2012, o 12:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Metamorfoza mojego ogrodu
Fajne przedszkole. Ale to nie wszystkie Twoje?
Modrzew europejski czy japoński? Japońskie są takie bardziej puchate. Ale chyba już jakiegoś modrzewia widziałam na innej rabacie?
A po tedy tylko iglaczki planujesz czy uzupełnisz jakimiś kwitnącymi?
Modrzew europejski czy japoński? Japońskie są takie bardziej puchate. Ale chyba już jakiegoś modrzewia widziałam na innej rabacie?
Witaj Kasiu
Przyznam, że choć gustuję w wykorowanych, to bardzo ładnie wyglądają te żwirowe rabaty... Nowe nabytki w miejsce Teddy też bardzo fajne - czy to żywotniki?
Modrzew kulisty mam i darzę go uczuciem... może ten Twój to japoński Blue Dwarf?
Przycinaj go

Modrzew kulisty mam i darzę go uczuciem... może ten Twój to japoński Blue Dwarf?
Przycinaj go

April pisze:Fajne przedszkole. Ale to nie wszystkie Twoje?

-- 2 maja 2012, o 14:34 --
Aguś ja tylko rondo mam żwirowe, na więcej mnie po prostu nie staćaguniada pisze:Witaj KasiuPrzyznam, że choć gustuję w wykorowanych, to bardzo ładnie wyglądają te żwirowe rabaty... Nowe nabytki w miejsce Teddy też bardzo fajne - czy to żywotniki?
Przycinaj go

- AAleksandra
- Od: 5 wrz 2009, o 10:19
Kasiu, jak ładnie to żwirowisko czy kamyczysko wygląda. Tak czyściutko i nie trzeba męczyć się z chwastami
Pelargonie będą stanowiły ciekawy kolorystyczny akcent. Czy koło kosza rośnie brzoza ? bo nie dowidzę
Fajna taka niezbyt wielka. Ja mam "samosiejkę". Teraz ma kilkanaście metrów wysokości
A czy migdałek już zakwitł ?

Pozdrawiam serdecznie,
moje wątki
moje wątki
- manenka71
- Od: 28 sty 2011, o 11:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
bardzo łdny ogrod stworzylas ,przemyslany,trawnik jest bardzo duzy ,troche czasu chyba go kosisz,mam pytanko czy truskawki posadzone na foli daja pędy ?bo ja mam posadzone truskawki a teraz bym chciala folie zalozyc one sa male to dam rade corka mi pomoze
Pięknie się u Ciebie zrobiło
Ja tez szukuję kratkę pod clematisa ale taką 200 cm bo na niższej opadają pędy w dół. Wiem bo teściowa ma taką ok 130 cm i już jest problem.

ZAPRASZAM >>>Ogród ze stawem
Witaj AluAAleksandra pisze:Kasiu, jak ładnie to żwirowisko czy kamyczysko wygląda. Tak czyściutko i nie trzeba męczyć się z chwastamiPelargonie będą stanowiły ciekawy kolorystyczny akcent. Czy koło kosza rośnie brzoza ? bo nie dowidzę
Fajna taka niezbyt wielka. Ja mam "samosiejkę". Teraz ma kilkanaście metrów wysokości
![]()

-- 7 maja 2012, o 09:40 --
manenka71 pisze:bardzo łdny ogrod stworzylas ,przemyslany,trawnik jest bardzo duzy ,troche czasu chyba go kosisz,mam pytanko czy truskawki posadzone na foli daja pędy ?bo ja mam posadzone truskawki a teraz bym chciala folie zalozyc one sa male to dam rade corka mi pomoze
Witaj Marzenko

-- 7 maja 2012, o 09:42 --
Ha-NN-aH pisze:Pięknie się u Ciebie zrobiłoJa też szukuję kratkę pod clematisa ale taką 200 cm bo na niższej opadają pędy w dół. Wiem bo teściowa ma taką ok 130 cm i już jest problem.

- lulka
- Od: 31 mar 2011, o 12:38
Ależ miłości daje Ci ta serduszka, tyle
urodziła. Pięknie
Co to za powojniczek-niebieski?

- mada83
- 200p
- Od: 3 lut 2012, o 14:33
Kasiu pięknie się u Ciebie dzieje. Śliczne widoczki 

Pozdrawiam Magda
Mój ogród - moja pasja - zakątek pod lasem
Mój ogród - moja pasja - zakątek pod lasem
Madzia miłości dużo u nas to i serduszka kwitnielulka pisze:Ależ miłości daje Ci ta serduszka, tyleurodziła. Pięknie

-- 7 maja 2012, o 13:23 --
Madziu dzięki

- manenka71
- Od: 28 sty 2011, o 11:45
hej
wlasnie dzis z corka zrobilismy folie pod truskawakami ,mam nadzieje ze tak jak i u Ciebie nie napracuje sie a zbiory beda
swietnie skomponowalas ten ogrod a te iryski zolte mnie urzekly ,ja mam tylko niebieskie ,czy moglabym sie do Ciebie na jesieni usmiechnac ?oczywiscie za zaplata ?
wlasnie dzis z corka zrobilismy folie pod truskawakami ,mam nadzieje ze tak jak i u Ciebie nie napracuje sie a zbiory beda
swietnie skomponowalas ten ogrod a te iryski zolte mnie urzekly ,ja mam tylko niebieskie ,czy moglabym sie do Ciebie na jesieni usmiechnac ?oczywiscie za zaplata ?
- bonia244
- 1000p
- Od: 19 lis 2010, o 08:18
- Kontakt:
Witaj Kasiu poczytałam o Twoich problemach z teddy ale i moje dopiero odżywają po zimie i tak jak Twoje nie najlepiej wyglądały
teraz nabierają zieloności
rabata żwirowa pięknie się prezentuje
pozdrawiam 

Marzenko myślę że będziesz z truskawek zadowolonamanenka71 pisze:hej

-- 7 maja 2012, o 21:01 --
Niestety swoje wyrzuciłambonia244 pisze:Witaj Kasiu poczytałam o Twoich problemach z teddy ale i moje dopiero odżywają po zimie i tak jak Twoje nie najlepiej wyglądałyteraz nabierają zieloności
rabata żwirowa pięknie się prezentuje
pozdrawiam

- OLUNIA
- 500p
- Od: 11 sty 2012, o 12:47
Witam Cię Kasiu
Piękny ogród się zapowiada,już jest bardzo ładnie ,kolorowo i czyściutko
Szkoda mi Twoich zwierzątek

Piękny ogród się zapowiada,już jest bardzo ładnie ,kolorowo i czyściutko

Szkoda mi Twoich zwierzątek