Krysiu, donoszę, że mnie zainfekowałaś

Przeszłam się po ogrodzie, zobaczyłam, że miejsca na róże jak na lekarstwo, dół zbliżał się wielkimi krokami i utrata sensu życia też

Jeśli się nie rozpada, ruszam zaraz kopać pod nowe nabytki.
Mireczko,mirdem pisze: .. u mnie wygląda tak samo , tylko dalie nie dadzą się już podnieść , bo zostały złamane .......
Marysiu,amba19 pisze:Ooooo! Biedne lelujki ....Mam nadzieję, że się podniosą do pionu.
Iza,izaziem pisze:...Najbardziej podoba mi się ten jaśniutki liliowiec. Mam też takiego cytrynka ale co roku obiecuję sobie go wyeliminować bo zawsze ma rdzę. A Twój zdrowiutki, opryskujesz go czymś?
Beatko,lelumpolelum pisze:...Krysiu, donoszę, że mnie zainfekowałaś ..... Paul Farges powinien dojechać już w przyszłym tygodniu a wraz z nim jeszcze parę innych powojników, bo przecież trzeba być gospodarnym a nie kalkuluje się płacić za kuriera więcej niż za rośliny ....Przeszłam się po ogrodzie, zobaczyłam, że miejsca na róże jak na lekarstwo, dół zbliżał się wielkimi krokami i utrata sensu życia też .....
Aniu,AniaDS pisze:.......Co to za cudo? ...
A moja Nostalgia wygląda podobnie. Jak rozkwitnie to widac więcej bieliamba19 pisze:No jestem w szoku! Twoja Nostalgia faktycznie wygląda ZUPEŁNIE inaczej. A mnie się wydaje, że kupowałyśmy te róże razem na Renku w zeszłym roku![]()
No ale może się mylę..... skleroza....nie boli