Wiola, nawet gdybym fikała, to i tak raczej nie dałoby się tego zrzucić Jeżeli nie znajdziesz u siebie, to najwyżej Ci kupię u siebie jeżeli będą i wyślę
Moje kwiatowe wątki i nie tylko ;) Zapraszam Spróbuj żyć tak, żeby ktoś dzięki Tobie powiedział: "Tak, jestem szczęśliwy"... Iwona
Iwonko wpadłam się tylko przywitać i muszę zwolnić komputer
Fotki mi nie chcą się otwierać net mi muli wpadnę jeszcze wieczorkiem to pooglądam i napiszę coś więcej
Iwonko teraz mogę pochwalić Twoje roślinki ( w końcu otworzyły mi się fotki ) ślicznie wszystko rośnie i te kwietniczki z filcu chyba już je chwaliłam ale jak nie to jeszcze raz napiszę że cudnie wyglądają W nowym wątku też byłam
Cieszę się ogromnie. W porównaniu z tym drugim rośnie jak na drożdżach. I oby tak dalej wstydu nie przynosił. A swoją drogą to wszystkie roślinki dobrze rosną u ciebie.
Aniu, to drugie też ładnie rośnie, ale było sporo mniejsze od szczepki, którą dostałam od Ciebie Cieszę się, że jeszcze jakieś zielone mi rosną, bo przez tę pogodę, to nie wiadomo, co dalej
Moje kwiatowe wątki i nie tylko ;) Zapraszam Spróbuj żyć tak, żeby ktoś dzięki Tobie powiedział: "Tak, jestem szczęśliwy"... Iwona
iwosia88 pisze:Wiola, nawet gdybym fikała, to i tak raczej nie dałoby się tego zrzucić Jeżeli nie znajdziesz u siebie, to najwyżej Ci kupię u siebie jeżeli będą i wyślę
Iwuś Jak będziesz miec już Męża to wtedy porozmawiamy,czy doniczki nadal wiszą
Za filcem się rozglądnę powinien byc, dziękuję za prozpozycje kupna Ale myslę,że w jedne naszej duzej hurtowni bedzie