Ogrody dwa
Re: Ogrody dwa
Ciekawe czy domek podtrzymuje rośliny, czy rośliny domek 

- lora
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 maja 2010, o 13:43
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
.
..coś wspaniałego ale chyba tam już nikt nie mieszka... 

Zdjęcia z początku września, żeby był obraz całości, Mąż je dla mnie zrobił żebym mogła zobaczyć jak zarósł ogród podczas mojej choroby. Sama mu kazałam, nie jest taki okrutny
Z daleka jeszcze niby wszystko w porządku

Ale już z bliska

A teraz już jest zimno i nie będę mogła tego opanować, czyli na wiosnę jak mi stawy pozwolą zaczynam prawie od początku.

Z daleka jeszcze niby wszystko w porządku

Ale już z bliska

A teraz już jest zimno i nie będę mogła tego opanować, czyli na wiosnę jak mi stawy pozwolą zaczynam prawie od początku.
- Jagusia
- 1000p
- Od: 24 lis 2007, o 18:02
- Kontakt:
około północy jest, więc czas spać, ale wpisuję się coby mi wątek nie uciekł.... jutro poczytam i pooglądam.... 

Nie traktuj życia serio i tak nie wyjdziesz z niego żywy!
Wątek Jagusi w 2015 r tradycyjnie niezupełnie ogrodowy - zapraszam Wszystkie moje linki
Wątek Jagusi w 2015 r tradycyjnie niezupełnie ogrodowy - zapraszam Wszystkie moje linki

- Steasi
- Od: 2 wrz 2010, o 20:47
Hej
Pięknie kwitła Ci peonia drzewiasta.Bardzo szkoda żurawia.A gdzie odbywa się to 7 spotkań ceramicznych?To co pokazałaś można kupić? Ceny są jakieś ludzkie czy się tam nie opłaca?A z pieleniem to jak wpadniesz, chwila moment i jak dawniej

Pięknie kwitła Ci peonia drzewiasta.Bardzo szkoda żurawia.A gdzie odbywa się to 7 spotkań ceramicznych?To co pokazałaś można kupić? Ceny są jakieś ludzkie czy się tam nie opłaca?A z pieleniem to jak wpadniesz, chwila moment i jak dawniej

- Wanda7
- -Moderator Forum-.
- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Cześć Iwonko, miło znowu do ciebie wpaść. Mówisz, że zaczynasz od początku? Ja przed siedmiu laty też opuściłam stary dom i ogród i rozpoczęłam od nowa. Jest w tym ogromny plus, bo budujesz na fundamencie starych doświadczeń i w rezultacie wychodzi coś piękniejszego, lepszego. Życzę więc powodzenia. A ta twoja wieś to daleko od W-wy? Sorry, może już o tym wspominałaś, ale nie doczytałam 

Cześć Paula też się cieszę z peonii kupiłam dwie maleńkie przez internet jakieś 6 lat temu, miała być biała i różowa, obydwie są białe ale tyle się naczekałam, że i tak byłam uszczęśliwiona.Żurawia też mi szkoda bardzo, coraz ich mniej, nawet myśleliśmy żeby postawić nowy ale to już nie byłoby to samo, tak widocznie miało być. 7 Warszawskie Spotkania Ceramiczne co roku są gdzie indziej, w tym były na Pradze na terenie Centrum Promocji Kultury, jak sobie poszukasz to pokaże Ci się stronka z całą imprezą, jest dużo zdjęć. Wszystkie te rzeczy można było kupić
, ceny różne od całkiem rozsądnych po bardzo wygórowane.
A z pieleniem pewnie chwila moment
-- 18 paź 2011, o 09:39 --
Wandziu
Dzięki za odwiedziny i słowa otuchy. Wola Życka gmina Trojanów, najbliżej mam do Dęblina, do Wawy ok. 100 km, raczej nie będę dojeżdżać do pracy chociaż tam sporo ludzi pracuje w Warszawie. Pociągiem ok 2h.
-- 18 paź 2011, o 09:42 --
Czas na mnie, miłego dnia wszystkim, jesień mamy piękną tego roku

A z pieleniem pewnie chwila moment

-- 18 paź 2011, o 09:39 --
Wandziu

-- 18 paź 2011, o 09:42 --
Czas na mnie, miłego dnia wszystkim, jesień mamy piękną tego roku

- Steasi
- Od: 2 wrz 2010, o 20:47
Ja lubię kupować głupoty na tzw' bajazolach'. Ludzie się chcą tego pozbyć więc tanio można wejść w posiadanie fajnych pierdołek. Aż 6 lat czekałaś na kwiat piwonii? U mnie już by jej nie było. Gratuluje cierpliwości, naprawdę 

Ja też uwielbiam bazary, ale takie właśnie z prawdziwego zdarzenia, mydło i powidło. Piwonie chyba były z siewu, dlatego tak długo czekałam na kwitnienie, rosły sobie w kąciku cichutko, a potem pojechały na wieś i w drugim roku zakwitły, ale dokupię jeszcze w szkółce inne kolory, tylko już jak się przeprowadzimy i jak podreperuję budżet bo to spory wydatek.
- agrazka
- Przyjaciel Forum
- Od: 22 maja 2005, o 23:39
- Kontakt:
zamieszkasz, poznasz sąsiadów to się powymieniasz kwiatami
Już nabrałam ochoty na ceramikę taką wielką 

serdecznie - Grażyna - Mój ogród...
Grażynko, na razie będzie średnia ceramika, bo wielka wymaga wielkiego pieca a to się łączy z wielkimi pieniędzmi
Jak już będę sławna i bogata to sobie taki kupię