W rodzinnym ogrodzie
- misia i klusek
- 1000p
- Od: 29 lip 2012, o 20:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: W rodzinnym ogrodzie
Witaj Jolu
Wczoraj wysłałam wiadomość na pw i nie wiem czy otrzymałaś. Gdybyś mogła to potwierdź bo coś się u mnie porobiło i cały czas pokazuje do wysłania.
Basia
Wczoraj wysłałam wiadomość na pw i nie wiem czy otrzymałaś. Gdybyś mogła to potwierdź bo coś się u mnie porobiło i cały czas pokazuje do wysłania.
Basia
- Jojola
- 500p
- Od: 21 lip 2010, o 18:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
dzisiaj trochę poprzegladałam zeszłe zdjęcia i
jak dużo sie u mnie zmieniło. sama nie wierzę ze tyle róznych zmian własnorecznie potrafiłam zrobic. jeszcze kilka lat temu to wszystko rok rocznie było takie samo a teraz ...
w sobote zrobię takie dalsze, szersze zdjecia ogrodu i wstawie...
Gosiu
lilia faktycznie tania , u mnie niestety wszystko droższe. dzis kupiłam kika opakowań cebulek tulipanów po 8 z hakiem opakowanie 5 sztuk
to żółte to rudbekia naga . u mnie kępka przetrwała jeszcze po mojej babci. posadz w trochę zacisznym miejscu to wiatr nie bedzie jej tak przeszkadzał. ja swojej nie podwiazuje bo rosnie przy altanie od strony południowej i tam rzadko przewracaja ja wiatry
Krzysiu
bardzo lubie kolory zarówno w życiu jak i w ogrodzie a jak jeszcze jak zapach jest ... to już rozpływam sie...
Basiu
wiadomość dotarła
już masz moją odpowiedz. gdybys mogła to daj znac do poniedziałku

w sobote zrobię takie dalsze, szersze zdjecia ogrodu i wstawie...
Gosiu

lilia faktycznie tania , u mnie niestety wszystko droższe. dzis kupiłam kika opakowań cebulek tulipanów po 8 z hakiem opakowanie 5 sztuk

to żółte to rudbekia naga . u mnie kępka przetrwała jeszcze po mojej babci. posadz w trochę zacisznym miejscu to wiatr nie bedzie jej tak przeszkadzał. ja swojej nie podwiazuje bo rosnie przy altanie od strony południowej i tam rzadko przewracaja ja wiatry

Krzysiu

bardzo lubie kolory zarówno w życiu jak i w ogrodzie a jak jeszcze jak zapach jest ... to już rozpływam sie...
Basiu

wiadomość dotarła

Pozdrawiam serdecznie, Jola
W rodzinnym ogrodzie
W rodzinnym ogrodzie
Zaglądam z rewizytą. Wspaniały ogród
Podobają mi się Twoje floksy, lilie, różyczki, wszystkie kwiaty

Podobają mi się Twoje floksy, lilie, różyczki, wszystkie kwiaty

Pozdrawiam Justyna
mój skromny ogród - początki
mój skromny ogród - początki
- nyskadu
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 kwie 2008, o 09:56
Piękny kolorowy ogródek. U mnie już prawie jesień a u Ciebie nie widać końca kwitnień
A lilie, liliowce,
powalają swoimi kolorami i wielkością 

- misia i klusek
- 1000p
Jolu Dziękuję Tobie za takie piękne i estetyczne przeżycia z Twoimi kwiatami !!!
Krzysiek
Krzysiek
- Jojola
- 500p
Tyniu
dziękuję... cieszę się że podobaja Ci sie moje roslinki... lubie dużo kolorów w ogrodzie... w nastepnym roku planowane jest zakończenie prac na zewnatrz budynku więc i pewnie wiecej kwiecia przybedzie...
Agnieszko
u mnie też już prawie jesień, liscie na drzewach zwłaszcza sliwach zaczynaja żółknąć i opadać... ale jeszcze próbuje zatrzymac trochę lata
Krzysiu
wielkie Dzięki .. w nastepnym roku będę podziwiac roslinnośc kwitnaca u ciebie
dziękuję... cieszę się że podobaja Ci sie moje roslinki... lubie dużo kolorów w ogrodzie... w nastepnym roku planowane jest zakończenie prac na zewnatrz budynku więc i pewnie wiecej kwiecia przybedzie...
Agnieszko
u mnie też już prawie jesień, liscie na drzewach zwłaszcza sliwach zaczynaja żółknąć i opadać... ale jeszcze próbuje zatrzymac trochę lata
Krzysiu
wielkie Dzięki .. w nastepnym roku będę podziwiac roslinnośc kwitnaca u ciebie
W rodzinnym ogrodzie
W rodzinnym ogrodzie
Co to za cudo na trzecim zdjęciu od dołu?piękności!!! 

- misia i klusek
- 1000p
Jolu - na tym trzecim to korona cesarska ?
Krzysiek
Krzysiek
- Jojola
- 500p
kochani
na tym zdjeciu jest lilia grzywiasta - eukomis. prawda że piekna? szkoda tylko ze mie pachnie...
na tym zdjeciu jest lilia grzywiasta - eukomis. prawda że piekna? szkoda tylko ze mie pachnie...
W rodzinnym ogrodzie
W rodzinnym ogrodzie
- lora
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 maja 2010, o 13:43
Jola , lilia grzywiasta coś wspaniałego ,wreszcie zobaczyłam w tym staduim....
..na ostatnim zdjęciu masz pelargonię chyba angielską tak ...jeżeli inaczej nazywa się no to wybacz ....ale mnie się bardzo podoba ...będzie można poprosić o szczepeczkę....

..na ostatnim zdjęciu masz pelargonię chyba angielską tak ...jeżeli inaczej nazywa się no to wybacz ....ale mnie się bardzo podoba ...będzie można poprosić o szczepeczkę....

Dzięki za odpowiedź i powiem jeszcze raz że lilia cudowna 

- misia i klusek
- 1000p
Ha Jolu a u Ciebie w ogrodzie są trzy przyjemności : podziwiać,powąchać i coś zjeść
Krzysiek

Krzysiek