Ogródeczek Ewy
- tara
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogródeczek Ewy
Ewuniu często spotykam się z tulipanowcem w trakcie przeglądu a nawet w programach nawet mi się marzy, przeraża mnie jednak ze długo czeka się na efekty, czy możesz co więcej napisać, pozdrawiam
Ja też będę imeć krzew Mojrzesza- ciekawe czy mnie nie poparzy? Jeśli tak to go nie bedę dotykać w ogóle i odgrodzę. 

- nitka55
- 500p
- Od: 26 sty 2010, o 20:40
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Mój tulipanowiec ma już 6 lat i na pewno będę czekac jeszcze raz tyle na kwiaty.Widziałam kwiaty na drzewie 9 letnim i stwierdziłam ,że warto są duze i piękne jak tulipanytara pisze:Ewuniu często spotykam się z tulipanowcem w trakcie przeglądu a nawet w programach nawet mi się marzy, przeraża mnie jednak ze długo czeka się na efekty, czy możesz co więcej napisać, pozdrawiam

Witaj Ewo
Pospacerowałem sobie po Twoim ogrodzie i jestem pszeszczęśliwy , że tu zajrzałem. Twój ogród robi niesamowite
wrażenie . Masz ogromną ilość pięknych bylin i niejednokrotnie mało spotykanych. Bardzo mi się podoba w Twoim ogrodzie ,
Zachwyciły mnie Twoje mieczyki , są przepiękne
, ja jestem ich wielkim miłośnikiem

Pospacerowałem sobie po Twoim ogrodzie i jestem pszeszczęśliwy , że tu zajrzałem. Twój ogród robi niesamowite
wrażenie . Masz ogromną ilość pięknych bylin i niejednokrotnie mało spotykanych. Bardzo mi się podoba w Twoim ogrodzie ,
Zachwyciły mnie Twoje mieczyki , są przepiękne

Ewo zerknij proszę na PW
Imponujące te mieczyki. Ale czy ty je czymś zasilasz? U mnie raczej mieczyki się nie udają, ciekawe co takiego mam w tej ziemi?
- nitka55
- 500p
Lucynko W na moich ppiaskach muszę trochę zasilic ,jak tylko zaczną rosnąc to podsypuję azofoską i właściwie koniec nawożenia ,bo nie lubię za dużo na swojej działce sztucznych nawozówlucy09 pisze:Imponujące te mieczyki. Ale czy ty je czymś zasilasz? U mnie raczej mieczyki się nie udają, ciekawe co takiego mam w tej ziemi?
- Matemax
- 1000p
- Od: 14 sty 2010, o 19:27
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ewo to zupełnie odwrotnie jak u mnie ja mam gliniastą ziemię, też Ci się przewracają? 

- nitka55
- 500p
Chciałabym miec chociaż kawałek glinistej a mieczyki już bardzo głęboko wkopuje i tak niestety przewracają się .Matemax pisze:Ewo to zupełnie odwrotnie jak u mnie ja mam gliniastą ziemię, też Ci się przewracają?

- Matemax
- 1000p
- Od: 14 sty 2010, o 19:27
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Powiedział bym też że gniją i trzeba ucinać do wazonu 

Ewo więc może byśmy sobie podmienili tą ziemię , u mnie sama glina - podeślij mi trochę piaskunitka55 pisze:Chciałabym miec chociaż kawałek glinistej a mieczyki już bardzo głęboko wkopuje i tak niestety przewracają się .Matemax pisze:Ewo to zupełnie odwrotnie jak u mnie ja mam gliniastą ziemię, też Ci się przewracają?Od piątku pada prawie cały czas deszcz to dla mieczyków nic dobrego ,kwiaty się łamią

- nitka55
- 500p
Adam Nie ma sprawy a jaki chcesz szary czy żółty
W czasie kopania dziury na pompę to po wykopaniu 0,50 m już można miec plaże jest już żółty piach

A ja mam na połowie działki glinę a na drugiej piach.
Może kiedyś się wymiesza?

-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 lut 2010, o 19:11
zagladam -co tu u ciebie słychać a tu czytamze w ogrodzie domolka .czy my wszystkie oszalałyśmy .ja już cay tydzień chodze kolo nowej rabaty i myślę jak ją urząddzić......wymyśliłam rabate traw ale zaś mi tam nie pasują budleje....itd,itp.ło matko aż sie z tego kopania i myślenia pochorowałam .ewuś co ty piszesz że cię krzew moj.poparzył? .jeszcze nie slyszalam a miałam go do tego roku.a co do sklepu w którym ci sprzedali złą roślinę to nie zastanawiaj sie tylko wal prosto nazwę niech sie nauczą uczciwości
ogrod u stóp klasztoru
sprzedam sadzonki -alinak
ogrod u stóp klasztoru
sprzedam sadzonki -alinak
- nitka55
- 500p