Leśny ogród Moni68 cz.6

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
dodad
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 cze 2009, o 18:22
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Leśny ogród Moni68 cz.6

Post »

Zgadzam się w zupełności. To na pewno jakiś pominięty.
Ogród - moje miejsce na ziemi
Zapraszam serdecznie - moje linki
Pozdrawiam, Dorota
Awatar użytkownika
gosia07
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 gru 2009, o 20:55
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Monisiu pisz i pokazuj jak najwięcej chociaż popodziwiam jak żyją inni (na wakacjach) ja swojego M strasznie długo urabiałam na wyjazd w siną dal na 20 rocznicę ślubu no prawie prawie go urobiłam ale niestety klops zamiast w podróż stara baba pojechała rodzić do szpitala :D :D ;:98 ;:67
Awatar użytkownika
tara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 mar 2008, o 22:01

Post »

Halina Kwak pisze:Droga Moniko ;:167 jeżeli chodzi o mnie, to Twoje posty uważam za baaardzo wartościowe i nie wyobrażam sobie Tego Forum bez Twoich wpisów ;:196

Oficjalnie informuję Cię, że, ja, nie należę do tych osób, które, jak piszesz: "poczuły się dotknięte", wręcz przeciwnie, każdy Twój post odbieram bardzo pozytywnie ;:196 ;:196 ;:196
to ja też tak mówię ;:196 ;:196

Moniczko cebulowe u Ciebie wyszły czyli śnieg sobie poszedł w siną dal, pstryknij nieco leśnego ogrodu ;:180 ;:180
Spis moich wątków. Wątek aktualny.
Up­ra­wiam swój ogród marzeń
goryczka143
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 21 sie 2009, o 20:41

Post »

Witaj MONIKO!
Ja akurat Cię doskonale rozumiem sama to przeżyłam ;:3 ;:196
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01

Post »

Witaj Moniko ;:196 nic z tego nie rozumiem w tej treści nie mam nic obraźliwego , więc o co się poczuły dotknięte .
Wybij sobie z głowy , ja nie wyobrażam sobie forum bez Twoich postów i zdjęć .
Pozdrawiam i wracaj szybciutko
Genia :wit
Awatar użytkownika
Zenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 wrz 2007, o 20:35
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Także nic z tego nie rozumie. Powiem krótko..Jeszcze się taki nie narodził co by wszystkim dogodził. ...Moniko...głowa do góry. ;:113
Awatar użytkownika
Isia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 maja 2007, o 17:55

Post »

Monia ja również zauważyłam że wpisy były jednakowe do różnych osób w tym do mnie ale pomyslałam raczej pozytywnie że sprytna z Ciebie osóbka a chciałaś w ten sposób przywitać się z wieloma osobami. Po wyjeżdzie tak długim jest w domu zaległości dużo nie tylko w domu i dobrze to wymyśliłaś ja nie poczułam sie urażona i większości osób tez nie, nie denerwuj sie nie potrzebnie ;:196 :wit
Awatar użytkownika
majka300
1000p
1000p
Od: 21 sty 2010, o 21:15

Post »

Moniko wracaj ;:98
"Żeby ujrzeć piękno i umieć się nim wzruszyć, Pięć zmysłów to za mało, do tego trzeba duszy..."
Mój mały świat :) cz.1, cz. 2
Zapraszam :)
Awatar użytkownika
trzynastka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 paź 2009, o 18:42

Post »

Droga Moniko nie rozumiem jak ktos mógł się poczuć dotknięty, skoro masz tylu znajomych i przyjaciół tu na forum, wszyscy powinni zrozumieć że nie masz czasu w jeden dzień powitać wszystkich pisząc każdemu inny powitanie, ja nie poczułam się obrażona a wręcz ucieszona że o mnie pamiętasz ;:196 ;:167 i ani się waż nie wklejać swoich wspaniałych fotek ! bo ja uwielbiam Cię czytać i oglądać co pokazujesz ;:108
Awatar użytkownika
tara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 mar 2008, o 22:01

Post »

Moniczko - każdy człowiek jest innym kwiatem w ogrodzie wszechświata, dlatego emanuje
sobie tylko właściwym pięknem.
Aldona Różanek

pstrykaj, pokazuj, opowiadaj - czekamy ;:196
Spis moich wątków. Wątek aktualny.
Up­ra­wiam swój ogród marzeń
Awatar użytkownika
Gencjana
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 sty 2010, o 22:14

Post »

Moniczko, widzę, że jakaś przykrość Cię spotkała. A wydawało mi się, że panuje tu b,serdeczna wręcz atmosfera.
Nie wiem, o co chodzi, ale nie dystansuj się od wszystkich. Wszyscy lubią róże, a też mają kolce.
Ja uważam Cię za miłą osobę i mam nadzieję, że nie znikniesz wraz z ogrodem. Czekam na wiosenne zdjęcia. ;:7
Pozdrawiam.Adrianna
Moje wątki Aktualny
Awatar użytkownika
ada.kj
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 gru 2008, o 12:03

Post »

Dołączam się do poprzedniego chóru. Cieszyłam się, że zajrzałaś po powrocie. Nie wyobrażam sobie forum bez Twoich przepięknych różaneczników, tym bardziej że ich nie mam - gdzie będę oglądała i podziwiała. ;:196
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Jo37
500p
500p
Od: 20 sty 2009, o 10:32

Post »

Moniu - nie rób nam tego. Pokazuj swój ogród i zdjęcia z podróży. Olej zazdrośników, którzy chcą
ściągnąć wszystkich do szarego,nijakiego poziomu życia.
Pozdrawiam , Joanna
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 wrz 2007, o 18:21

Post »

Kochane, witam Was serdecznie :D
Dziękuję Wam bardzo za te wszystkie miłe słowa skierowane pod moim adresem ;:167 ;:196 Nie spodziewałam się, że mój wpis wywoła aż taki odzew. Cieszę się niezmiernie, że mam tu tyle przyjaznych duszyczek, a niektóre są ze mną już od wielu lat- dziękuję ;:167
Wszystkie macie rację, z uwagą przeczytałam każdy wpis. Słusznie napisała Janeczka, że w miarę zacieśniania więzi zaczyna nas interesować coraz więcej spraw związanych z zaprzyjaźnionymi ogrodniczkami. I nie da się pisać wyłącznie o roślinach, a właśnie mnogość tematów poruszanych w ogrodowych wątkach wydaje mi się siłą tego forum. W sympatycznej atmosferze można uzyskać wiele informacji, a rasowi kolekcjonerzy i tak przecież korzystają ze specjalistycznych stron. W naszych zabieganych czasach kontakty interpersonalne często ograniczają się wyłącznie do zawodowych, wielu z nas brakuje czasu nawet dla najbliższych- nie niszczmy więc możliwości, jakie daje forum. Niektórzy co prawda żyją wyłącznie w wirtualnym świecie, ale to patologia i margines zjawiska, jakim jest internet. Gros z nas nawiązało tutaj serdeczne kontakty, które z biegiem czasu przerodziły się w przyjaźń. I nie ma znaczenia odległość, różnica wieku i fakt, że nigdy się nie spotkaliśmy. Piszę tutaj o sobie, bo wiem, że niektórzy widują się często. Wiem też, że czytacie mój wątek, chociaż niektóre Panie rzadko się odzywają. Korzystając z tej burzy w szklance wody kieruję szczególne podziękowania do Goryczki, Tess, Zeni, Mariasen, Poli, Cynthii, Halinki Kwak- często o Was myślę i rozmowy z Wami dają mi wiele ;:167
Celia i Tula to wspaniałe dziewczyny, z którymi znam się od lat- cieszę się, że jesteście ;:167
Krysp50, Ira47 i Agnieszka prawie nigdy nie piszą, ale są ze mną na codzień od wielu lat- wspaniałe Przyjaciółki ;:167
Comciu, miło, że się odezwałaś!! Znaczy to, że podczytujesz mój wątek :)
Joasiu- Jo37, dziękuję za Twoje posty ;:167
Z wieloma Paniami mam kontakt mailowy, może zechcą przejść na wyższy stopień wtajemniczenia :wink: I powiem Wam szczerze, że bardzo się cieszę, że mogłam Was poznać- gdyby nie forum byłoby to niemożliwe. Piszę o tym wszystkim, żeby w końcu KTOŚ przestał robić krecią robotę, bo to niczemu dobremu nie służy. Cieszmy się nadchodzącą wiosną i bądźmy milsi i bardziej wyrozumiali dla innych.
Proszę nie czuć się dotkniętym, jeśli kogoś nie wymieniłam- wszystkie Panie, z którymi mam jakiekolwiek kontakty są mi bliskie, myślę o Was i przejmuję się Waszymi problemami. Oby było ich jak najmniej!!
Chcę również podziękować Panom- Januszowi- drozd i Jackowi P...., bardzo lubię Wasze ogrody i z niecierpliwością czekam na każdy post.
To byłoby na tyle i uważam temat za zakończony :)

Teraz trochę przyziemnych spraw- zaraz lecę do ogrodu zacząć sprzątanie. Prawdę powiedziawszy czekam, aż trochę się ociepli, bo wieje zimny wiatr i nie chcę się przeziębić. Śnieg jeszcze w kilku miejscach zalega, muszę więc zacząć tam, gdzie trochę obeschło. Wczoraj w ogrodniczym kupiłam rękawice, ale nie byłabym sobą, żeby jeszcze czegoś nie wziąć :lol: Wybrałam hiacynty, bo na ogrodowe trzeba jeszcze poczekać i dwie ogromne sadzonki jaskrów- purpurowe i pomarańczowe. Sadziłam je wielokrotnie w ogrodzie, ale nic nigdy nie wyszło. Może z tych coś będzie?
Zdjęć nie będę robić, dopóki nie posprzątam. Nie mogę patrzeć na ten pozimowy bałagan!!

Miłego dnia Wszystkim życzę :wit
Serdecznie pozdrawiam, Monika
AFRYKA
Mój ogród.
Awatar użytkownika
dominikams
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 sty 2008, o 10:48

Post »

Co za ulga, miałam nadzieję, że to napiszesz :wink:

U nas też wieje, niby słońce, ale ten wiatr strasznie mnie zniechęca. Niedługo odstawiam dziewczyny do szkoły i będę miała ze 2-3 godzinki, to może coś uda się zrobić :roll:
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”