Anetko trudno musimy to przechorować.anetta pisze:Karinko nie pokazuj takich cudeniek bo lista chciejstw się wydłuży na forum
na ebay"u w Singapurzelidka9126 pisze:Gdzieś Ty to wyszperala![]()
![]()
Gdzie Cię aż tam zanioslo.Jesteś niesamowita.lidka9126 pisze:Ja też pośiadam kilka gatunków krówek ,ale boje się zostawić je na dworze.
Jeżeli jest takich gabarytów jak mój czyli chudziak w każdym calu to mu współczujęKARINIA pisze:Anetko trudno musimy to przechorować.anetta pisze:Karinko nie pokazuj takich cudeniek bo lista chciejstw się wydłuży na forumMoja lista ma już niezłe rozmiary.Ciekawe jak to wytrzyma listonosz
![]()
A jakie masz mućki?lidka9126 pisze:Ja też pośiadam kilka gatunków krówek ,ale boje się zostawić je na dworze.
anetta pisze:Jeżeli jest takich gabarytów jak mój czyli chudziak w każdym calu to mu współczujęKARINIA pisze:Anetko trudno musimy to przechorować.anetta pisze:Karinko nie pokazuj takich cudeniek bo lista chciejstw się wydłuży na forumMoja lista ma już niezłe rozmiary.Ciekawe jak to wytrzyma listonosz
![]()
Szkoda,że nie masz swojego wątku.Kiedy nam je pokażesz???lidka9126 pisze:Tu już chyba nawet odwyk nie pomoże.Ale niemartw się, dużo nas choruje ;:162Mam 4 variegaty,2 ovaty,2 srebrzysto niebieskie arborescens,cotyledony,2 tricolory żólto czerwono zielone i jeszcze dwie których nazw nieznam.