Jest tu ktoś

To ja sobie idę pobuszować po ogrodzie....
Zobacz na PWAlima2 pisze:Kermitku kochany-ja trochę nie w temcie-powiedz mi -proszę jak wklejasz gifty(ruszające się) ja nie umiem!!!!
Alima2 pisze:Zyto- dla mnie psianka-szfirowa burza,solanum.....to najpiękniejsze drzewko
Trzeba go zobaczyć!! Zdjęcie nawet w połowie nie oddaje piękna koloru!!!
Niestety zimuje w jasnym pomieszczeniu w temperaturze około 10 stopni. Ja zagospodarowała stryszki !! ( płaszcza nie znajdziesz ale kwiatów.......![]()
![]()
![]()
![]()
)
Moja ma 22 lata!!!
Polecam Ci tego żarłoka-latem podlewam ją kilka razy dziennie
Zapraszam serdeczniemaryla-56_56 pisze:Witam
Alinko na samym wejściu doznałam szoku.
Ale Ty masz ślicznie i jaki zwierzyniec, a przeszłam tylko 4 str.
Wrócę tu jeszcze, chciałaby poczytać też nie tylko oglądać
![]()
Pozdrawiam.
Serdecznie dziękuję ...chyba już umieKermit40 pisze:Zobacz na PWAlima2 pisze:Kermitku kochany-ja trochę nie w temcie-powiedz mi -proszę jak wklejasz gifty(ruszające się) ja nie umiem!!!!
Miło mi Cię gościćOrchideomaniak pisze:Dobry wieczórrównież wpadłem i odwzajemniam pozdrowienia
a u Ciebie znowu nowości
Gratuluję sreberka ;:83
Niee- to Kermit -dobry nauczycieltrzynastka pisze:okazuję się że pojętna z Cienie uczennica
Kulinarne zdolności...MATKO JAKIE TO WSZYSTKO KOŚLAWE WYSZŁO ;D;D;D;zyta.malek pisze:Alima2 pisze:Zyto- dla mnie psianka-szfirowa burza,solanum.....to najpiękniejsze drzewko
Trzeba go zobaczyć!! Zdjęcie nawet w połowie nie oddaje piękna koloru!!!
Niestety zimuje w jasnym pomieszczeniu w temperaturze około 10 stopni. Ja zagospodarowała stryszki !! ( płaszcza nie znajdziesz ale kwiatów.......![]()
![]()
![]()
![]()
)
Moja ma 22 lata!!!
Polecam Ci tego żarłoka-latem podlewam ją kilka razy dziennie
Alinko - ja nie mam jasnego pomieszczenia wolnego więc takiego cudeńka sobie nie sprawię.
Zapytam nieśmiało o zdolności kulinarne - To Ty tak rzeźbisz w owocach, warzywach i kombinujesz z wypiekami?