Ogródek Bogusi177 - cz.4
- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 22 lip 2008, o 20:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- bogusia177
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Danko dobrze że ładnie ci kwitnie ,bo to najbardziej cieszy ,,,,danutab pisze:Bogusiu ale nacieszyłam oczy twoimi różami cudeńko chyba nigdy
mi się nie znudzą oglądam i oglądam i nigdy nie mam dosyć.Pytałaś mnie
o Grahamka, ja też kupiłam go latem był dosyć lichy za to teraz kwitnie pięknie
i ma ładny kolor bo słońce już go nie pali i jest zdrowy pięknie zielony.
ja swojego kupiłam w Auchanie ,i myślę że coś z niego wyrośnie ,
tylko czy nie jest skłonny do chorób ??? :P
- bogusia177
Agnieszko nie pisałam bo nie miałam jak ,,,pisałam już wyżej ,agnieszka72 pisze:A ja z pytaniem-poczta nasza się spisała?
Czy reklamację składać?
Bo wieści ni ma.
DZIĘKUJĘ CI BARDZO ---posadziłam ,
Tobie i innym koleżankom nic nie wysyłałam ,bo nie miałam adresów ,,,były razem z kompem w serwisie naprawczym ,
ale nie martw się dostaniesz co obiecałam ,,,,
A Twoje żurawki już u mnie rosną ,bo je zaraz posadziłam ,

- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 22 lip 2008, o 20:30
Oj,Bogusia tak mi przykro,ze straciłaś tyle zdjęć.Dobrze,ze już komputer naprawiony.Ja moja kochana miałam zeszły tydzień okropny-same przykre wiadomości i wyjazdy na pogrzeby.Teraz należałoby tą złą passę przerwać-może weselem,chrzcinami albo chociaż wizytą u miłych koleżanek.W sobotę jadę do Sandomierza i Kazimierza,a w poniedziałek do łodzi.Trochę się rozerwę.Pa.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- Babopielka
- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
- Alionuszka
- Od: 16 cze 2009, o 23:21
Nie martw się ,w następnym sezonie wszystko nadrobisz,porobisz zdjęcia jeszcze bardziej rozbujanym kwiatom i będą jeszcze ładniejsze,a my podziwiać będziemy i upajać się Twoimi pięknościami.bogusia177 pisze:Jestem kobietki ,,,komputer miałam w naprawie ,główna płyta siadła ,,,,poszło wszystko !!!!!!
,zostałam bez jednej fotki ,tylko zostało to co miałam w aparacie :P

Pozdrawiam Nela
Ogródkowe rozmaitości
Ogródkowe rozmaitości
- bogusia177
- bogusia177
Aneczko tak mi przykro ,,,,ale taka kolej rzeczy ,,,,an-ka pisze:Oj,Bogusia tak mi przykro,ze straciłaś tyle zdjęć.Dobrze,ze już komputer naprawiony.Ja moja kochana miałam zeszły tydzień okropny-same przykre wiadomości i wyjazdy na pogrzeby.Teraz należałoby tą złą passę przerwać-może weselem,chrzcinami albo chociaż wizytą u miłych koleżanek.W sobotę jadę do Sandomierza i Kazimierza,a w poniedziałek do łodzi.Trochę się rozerwę.Pa.
odpocznij i nabierz sił kobieto ,,,może kup sobie jakieś roślinki ,,też poprawiają nastrój i to jeszcze jak , :P
- bogusia177
- bogusia177
Cieszę się Bożenko że mnie odwiedziłaś ,,,jak to mówią kopę lat ,,,też będę musiała fotki zacząć zgrywać :PBabopielka pisze:Bogusia - ja to już wieki u Ciebie nie byłam![]()
Przyszłam pooglądać kwiatki ,a tu takie wieściTeż tak miałam w zeszłym roku ,wszystkie zdjęcia przepadły ,a teraz to je zgrywam na płyty, bo nigdy nic nie wiadomo
Mój stary komputer też już mocno wysłużony
- bogusia177
Nelu mam nadzieję że coś odzyskam z fotosika ,,bo przez niego fotki wysyłałam ,a teraz pokażę co udało mi się dziś sfocićAlionuszka pisze:Nie martw się ,w następnym sezonie wszystko nadrobisz,porobisz zdjęcia jeszcze bardziej rozbujanym kwiatom i będą jeszcze ładniejsze,a my podziwiać będziemy i upajać się Twoimi pięknościami.bogusia177 pisze:Jestem kobietki ,,,komputer miałam w naprawie ,główna płyta siadła ,,,,poszło wszystko !!!!!!
,zostałam bez jednej fotki ,tylko zostało to co miałam w aparacie :P

- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
BOGUSIU przykro mi ,ze straciłaś wszystkie zdjęcia . Będę moje też musiała zegrać na płyte gdyż nigdy nic niewiadomo . Też sobie kupiłam GRAHAMKA i jestem ciekawa czy to będzie on albo znowu kupiłam[ kota w worku ] . Czy na 1 zdjęciu to Kleome . Fajne różyce i żurawka . Chyba na ten kolor się skuszę .