Cieszę się Asiu, ze Ci się podobają, ale to dopiero początek u mnie - czekam na pełne kwiaty, ale jeszcze wszystko w pąkach

Wszystkie powojniki u mnie zmokły w sobotę Ewuniu i dzięki temu tak pięknie pozowały ;). Cieszę się, że Ci się podobają.
Dzięki Amadeo - w tym roku to zdecydowanie najlepiej kwitnący powojnik w mojej kolekcji - przynajmniej do tej pory

To bardzo fajny pomysł Marylko, polecam jeszcze kontrastowe zestawienie ich z różami pnącymi, wg pomysłu Ani

Polecam go Aniu z całego serca. Nie chciałabym zapeszyć, ale kwitnie, rośnie jak szalony i żadne choroby się go nie chwytają.
Dziś chciałam Wam pokazać mój ogródek miętowy. Zaczęło się od pierwszej skrzynki mięty, od mojej mamy, która chodowała ją całe lato na balkonie i na jesień nie miała z nią co zrobić, więc znalazłam jej miejsce w cichym zakątku mojego ogrodu. Potem znalazłam kolejną w sklepie i tak się zaczęło - jak tylko znajdę jakąś inną to kupuję i wsadzam - mam już 8 odmian, a najpyszniejsza herbatka powstaje po zmieszaniu kilku gatunków - polecam.
Oto widok ogólny:
Zdjęcia usunięto z hostingu.
bab...