Skromna kolekcja początkujacej cz.2
- Kasia.N
- 1000p
- Od: 10 cze 2009, o 14:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ok, tak zrobięmagi pisze:Kasiu kup tylko u kogoś sprawdzonego, bo ja też kupiłam gunni, tyle że na allegro, w nieorginalnym opakowaniu, myślę że w takim jak Karolina kupiła nasionka sa pewne

Pozdrawiam, Kasia
Moje domowe
Moje domowe
- karolaipiotr
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 lut 2009, o 20:29
Dziękuję Wam wszystkim za odwiedziny i cieszę się , że podobają się " nowości"
Magdo a czy Ty też re nasionka tak przygotowywałaś przed posadzeniem? Tzn. najpierw w wodzie potem 14 dni w lodówce i dopiero sadzenie?Ja te nasionka kupiłam tak pod wpływem chwili stałam przed regałem i je wybrałam, mam nadzieję że nie pożałuję i coś z nich wyjdzie

Magdo a czy Ty też re nasionka tak przygotowywałaś przed posadzeniem? Tzn. najpierw w wodzie potem 14 dni w lodówce i dopiero sadzenie?Ja te nasionka kupiłam tak pod wpływem chwili stałam przed regałem i je wybrałam, mam nadzieję że nie pożałuję i coś z nich wyjdzie

Karolina
Moi zieloni przyjaciele-część 1
Re: Skromna kolekcja początkujacej cz.2
Karolinko gdzie się podziałaś
. Nie mów że tak pilnie się uczysz.

- asiula13
- 1000p
- Od: 16 cze 2009, o 11:15
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Karolko piękne nowości - niech teraz zdrowo rosną

- Haim
- Od: 19 cze 2009, o 01:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Karolcia, gdzie się podziewasz ?
Jak tak w szkole Ci idzie, pewnie masz masę zajęć i już jesteś zbyt zmęczona, żeby zajrzeć na forum ?
Jak znajdziesz odrobinkę czasu, to napisz co u Ciebie
Pozdrawiam serdecznie
Jak tak w szkole Ci idzie, pewnie masz masę zajęć i już jesteś zbyt zmęczona, żeby zajrzeć na forum ?
Jak znajdziesz odrobinkę czasu, to napisz co u Ciebie

Pozdrawiam serdecznie

- miluck
- Od: 22 lut 2008, o 21:03
I ja zaglądam do Karolinki ,a jej nie ma
Gdzie ta nasza studentka?
Chyba tonie w notatkach 

Gdzie ta nasza studentka?

- treissi
- Od: 8 sty 2008, o 16:34
No właśnie Karolinko... gdzie zginęłaś?
- karolaipiotr
- Od: 5 lut 2009, o 20:29
Witajcie kochani
Jak ja za Wami tęsknie to nawet nie umiem tego wyrazić słowami. A jak się pozmieniało forum!Przepraszam , że się nie odzywałam , ale dużo się działo. Zaczęłam studia na fil.angielskiej , ale widziałam , że poziom jest bardzo wysoki, a ja od 10 lat nie miałam styczności z językiem. Doszłam więc do wniosku, że raczej nie dam rady, bo mam za duże zaległości. I tak wyszło by to na egzaminach. Nie chciałam jednak marnować roku więc jakoś tak się wszystko ułożyło , że udało mi się zmienić studia. Jestem na administracji publicznej z poszerzonym angielskim w Gdańsku
Studia są też dzienne, a rok zaczął się dopiero w tamtym tygodniu więc nic nie straciłam. Jak na razie bardzo mi się podoba, bo jest bardzo dużo polityki, samorządowości itp. - a ja bardzo lubię takie " klimaty". Minusem są dojazdy bo mam pociąg 6,09 a raz 5,29- a ja to raczej śpioch jestem
Ale są też plusy , bo zajęcia odbywają się od środy do piątku
Mimo tego zbyt dużo wolnego czasu nie mam, bo nauki jest duuuużo. No ale co zrobić
Jeśli chodzi o kwiaty, to nie gniewajcie się ,ale napiszę kolejnym razem, bo dziś muszę jechać na szkolenie BHP w szkole i muszę się jeszcze przygotować. Obiecuję się odezwać , albo dziś w nocy albo jutro. Mam nadzieję , że jeszcze nie posneliście czytając moje wywody
Serdecznie Was wszystkich pozdrawiam i całuję. 

Karolina
:P Fajnie że się odezwałaś