Witajcie kochani goście

Dziękuję Wam bardzo za odwiedziny i miłe słowa.
*Danusiu Ja swojego mam 3lata z tym ,że był przesadzany , w tym roku trochę podmarzł , myślałam ,że
już nic z niego nie będzie ale w końcu odbił . Mam nadzieję ,że w końcu i mój zakwitnie
*Witam miłego gościa i cieszę się bardzo ,że mnie odwiedziłaś

Naleweczko dziękuję Ci za miłe słowa jesteś kochana . Jeśli chodzi o przetwory to zrobiłam już konfiturę ze śliwek według przepisu Hani1
robi się je bardzo łatwo i przyjemnie , a smakują wybornie .Teraz jestem na etapie ogórków

różne sałatki i oczywiście kiszone , bo te wszyscy lubią .Kochanie u nas też jeszcze jesienią wrócą panowie budowlańcy i rozpocznie się dalszy etap remontu związany z dachem.
Co do gości to w sobotę ma przyjechać kucharz , ja tylko będę mu pomagała

Pokoje przygotowane na przyjęcie gości i wszystko ogarnięte . Dziś było wielkie pieczenie ciast , makowce , serniki , rogalki,...

Więc roboty było

Jeszcze raz dziękuję Ci bardzo za wizytę
*Joluś masz rację Lenka to najpiękniejszy kwiatek
* Lucynko jak to dobrze ,że się pokazałaś chciałam Ci pokazać moje Twoje Datury i nie mogłam Cię odnaleźć

Kochanie one maja pąki i nie długo powinny rozkwitnąć .Dziękuję Ci bardzo za sadzonki .
*Krzysiu mieliśmy kilka miejsce , między innymi Gruzja ale wybór padł na Albanię , z czego bardzo się ciesze , oby tylko wszystko było ok i wyprawa doszła do skutku
*Izo nie ma za co ,przecież ja dostałam od Ciebie te piękne naparstnice i ostróżkę , więc jest to dla mnie wielka przyjemność ,że mogę Ci coś ofiarować z mojego ogródka
*Agnieszko jakbyś chciała to mogę Ci wysłać razem z różą takiego liliowca , tylko się przypomnij
*Izuniu nie będę nic pisała na temat mojego zadbanego ogrodu , bo zaś nazwiesz mnie kokietką ,więc pięknie Ci dziękuję za miłe słowa
*Bogusiu ona zawsze zaczepia go pierwsza , a on podchodzi i delikatnie wącha i liże .
*Anulko dziękuję za odwiedziny , kochanie nie wiem jak się nazywa ta hortensja , ale jak tylko się dowiem to od razu napiszę , Aniu nie wiem też co to za kaktus

On zawsze całe lato stoi na podwórku w półcieniu , w tym roku wystawiłam go wiosną na słońce i niestety popaliłam młode pędy , ale już pięknie odbił .Jak tylko zakwitnie to zaraz pokarzę , bo ma bardzo dużo pąków kwiatowych .
*Basiu do Albanii jadę ze znajomymi ich samochodem oczywiście rekreacyjnie .
*Tessko kochanie my NIGDY nie zostawiamy Gucia i Lenki sam na sam .Kochanie moje mieczyki już kwitną jeszcze nie wszystkie ale większość tak . Myślę ,że papuzie to te najpiękniejsze .
*Halinko cieszę się ,że znalazłaś chwilkę aby mnie odwiedzić , wiem jak teraz są wszyscy zapracowani.Bardzo się cieszę ,że zakwitły Ci dalie i kwiatek Tereski , ile razy o nim piszemy tyle razy wspominamy nie żyjącą już Tereską ,dziękuję Ci ,że u Ciebie to też jest kwiatek Tereski .
*Haniu dziękuję za pochwały .
To dla Wszystkich którzy mnie odwiedzili i dla tych co odwiedzą
Lucynko popatrz Twoje moje datury .
Nasza szefowa przyjechała z takim maluchem