Zapraszam Jadzia1 - cz.4

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Cynthia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lut 2009, o 12:50
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Jadziu, Twój ogród to prawdziwe bajkowe miejsce.........cudowny ,kwitnący zakątek :!: :)

Lenka i Gucio tworzą prawdziwie doborową parę ;:215

Jadziuniu a w jakim celu do tej Albanii lecisz :?: ....jeżeli rekreacyjnie to ja baaaaaardzo proszę o duuuuuuużo fotek :!: :!:
Jak byliśmy w Grecji ,to chłopak od leżaków na plaży był właśnie Albańczykiem i bardzo wychwalał swój kraj pod względem turystyki.Oni bardzo się w tym kierunku rozwijają a kultura i zabytki podobno niczym nie ustępują greckim.
Ceny jeszcze mają "albańskie" więc jest bardzo tanio :)
Niestety w polskich biurach wczasów w Albanii nie znaleźliśmy jedynie przez internet z zagranicznych biur a ja mam za małe dziecko ,żeby ryzykować taką podróż :?

Jadziu, życzę żeby wyjazd doszedł do skutku :D na pewno spędzisz tam niezapomniane chwile bo zdjęcia Albanii prezentują się cuuuudnie :!: :D

Pozdrawiam serdecznie :D
Pozdrawiam słonecznie - Baśka :)
Awatar użytkownika
anulka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 23 mar 2007, o 21:26
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Witaj Jadziu!

U Ciebie ,jak zwykle pięknie i kwiatowo.Śliczna jest ta hortensja z tymi dwukolorowymi kwiatkami.Czy ona co roku tak kwitnie?Jak znasz jej nazwe to napisz proszę.
Napisz mi jeszcze co to za kwiat w donicy co ma Ci zakwitnąć-niby z rodziny kaktusów.Własnie podlewam u kolezanki kwiaty w mieszkaniu i mają taki sam kwiat.Nie ma pączków.Stoi w cieniu na podłodze i chyba ma tam żle :?
Pozdrawiam, Ania
Moje dalie i lilie
Mój ogród:2007/08/09/10/11/12
Bogusia2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 maja 2008, o 20:00
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Jadziu w ogrodzie jak zawsze cudnie, ale zdjęcie Lenki z Guciem bija wszystko na głowę. Toż ona się wdzięcznie uśmiecha do niego, a on wpartuje się w nią, jak w obraz. Mozna oglądać, oglądać i znów oglądać :D .
Pozdrawiam i zapraszam do mojego ogrodu.
Bogusia
Awatar użytkownika
liska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 mar 2008, o 20:07

Post »

Jadzieńko piękny i zadbany ogród nam pokazujesz...
Widać jak wiele serca w niego wkładasz.

a zdjęcia dzieci zawsze są słodkie :) Fantastycznie uchwyciłaś ich spojrzenia:)
z uśmiechami Iza
u liski
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Jadziu Lenka zawsze przeurocza, niesamowite są te zdjęcia, na których taka drobniusia kruszynka jest obok takiego olbrzymiego psa, zawsze, kiedy widzę te zdjęcia zachwycam się :D
W Twoim ogródeczki bajecznie kolorowo :D wspaniała wielka kępa liliowca, to moja wielka miłośc, zakochałam się w nich będąc na forum, wcześniej nawet nie wiedziałam, że jest ich tyle wspaniałych barw i kształtów :D A teraz poległam :lol: :roll: Przepiękne dalie, cudo floksy :D
Awatar użytkownika
chatte
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 19 paź 2006, o 08:52

Post »

Wszystko kwitnie pieknie, ale hortensja najpiekniej ;)
Nie jestes Jadziu zazdrosna o sekrety, jakie Lenka ma z Guciem? ;:109

Dziekuje Ci Sloneczko, ze pamietalas! ;:196
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 maja 2008, o 20:29
Kontakt:

Post »

Witaj Jadziu fajnie jest zobaczyć takie kwitnące fotki.
Lenka z Guciem super razem wyglądają.
Widzę że wybierasz nietypowe miejsca wypoczynku jak Albania.
Teraz to ponoć Chorwacja i Egipt są w modzie :lol: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
lucy09
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 sie 2008, o 15:02

Post »

Jadziu dawno się nie odzywałam, ale bywałam dość często. U ciebie jak zwykle milusio i cieplusio. Oczywiście nie będę oryginalna jak powiem, że najładniejsze ze wszystkiego, to Lenka i Gucio. Oprócz nich cudowna jest dwukolorowa hortensja, różowa datura a nawet zwykła naparstnica tworzy niezwykłej urody barwną plamę na rabacie. Jest ślicznie.
Awatar użytkownika
JolantaG
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 lis 2008, o 14:52

Post »

Przepiękne kwiatuszki ,ale LENKA przebija wszystko . ;:97 ;:97 ;:97 ;:196
Awatar użytkownika
Nalewka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 paź 2006, o 12:42

Post »

Jadzia1 pisze:Ale szefowa lubi właśnie tę przestrzeń , więc tak musi zostać
I wcale się nie dziwię, jeśli na stałe mieszka w mieście, w kanionach ulic, w betonie sięgającym nieba, to dla złapania oddechu potrzebuje przestrzeni, szerokiej perspektywy i dalekich widoków :) Dopiero w takich warunkach człowiek widzi z wyprzedzeniem, jaka pogoda nadchodzi :D A w mieście wszystko jest nagle, z zaskoczenia i nic, tylko uciec pod dach, schować się ze strachem przed byle deszczem.

Jadziu, wasze róże są bezkonkurencyjne!!! I ławka, i buda z jeżami, i oczywiście Gutek z całym towarzystwem, zresztą co ja będę pisać, sama już wiesz, że niemal wszystko u was jest przecudne!!! Bez przesady, naprawdę przepiękne. A ten "najpiękniejszy kwiatek" - ciekawe co myślą i Lenka i Gutek, kiedy tak wpatrują się sobie w oczy :D

A te spotkania forumowe - super!!! Bardzo zazdraszczam, bo wiem jakie to są miłe imprezki :) I jeszcze te prezenty :D

Napisz jeszcze jakie przetwory robiłaś, co remontowali w domku (za rok mnie też to chyba czeka, a już niedługo ma przyjechać dekarz i poprawiać dach), no i jak planujecie ugościć ponad 30 osób naraz :shock: Wiem, wiem, jesteś jeszcze bardziej zajęta niż zwykle, ale może wpadniesz na chwilkę i dasz znak, że żyjesz :lol:
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
Awatar użytkownika
danutab
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 gru 2008, o 23:02

Post »

Jadziu ja czekałam na zakwitnienie żółtego milina 4 lata.Właśnie w tym
roku chciałam go już wyrzucić a on zakwitł.
Pozdrawiam Danuta aktualne
Moje linki
Awatar użytkownika
Jadzia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 cze 2008, o 17:39

Post »

Witajcie kochani goście :lol: Dziękuję Wam bardzo za odwiedziny i miłe słowa.
*Danusiu Ja swojego mam 3lata z tym ,że był przesadzany , w tym roku trochę podmarzł , myślałam ,że
już nic z niego nie będzie ale w końcu odbił . Mam nadzieję ,że w końcu i mój zakwitnie :lol:
*Witam miłego gościa i cieszę się bardzo ,że mnie odwiedziłaś :lol: Naleweczko dziękuję Ci za miłe słowa jesteś kochana . Jeśli chodzi o przetwory to zrobiłam już konfiturę ze śliwek według przepisu Hani1
robi się je bardzo łatwo i przyjemnie , a smakują wybornie .Teraz jestem na etapie ogórków
:lol: różne sałatki i oczywiście kiszone , bo te wszyscy lubią .Kochanie u nas też jeszcze jesienią wrócą panowie budowlańcy i rozpocznie się dalszy etap remontu związany z dachem.
Co do gości to w sobotę ma przyjechać kucharz , ja tylko będę mu pomagała :lol: Pokoje przygotowane na przyjęcie gości i wszystko ogarnięte . Dziś było wielkie pieczenie ciast , makowce , serniki , rogalki,...
:lol: Więc roboty było :) Jeszcze raz dziękuję Ci bardzo za wizytę :lol:
*Joluś masz rację Lenka to najpiękniejszy kwiatek :)
* Lucynko jak to dobrze ,że się pokazałaś chciałam Ci pokazać moje Twoje Datury i nie mogłam Cię odnaleźć :? Kochanie one maja pąki i nie długo powinny rozkwitnąć .Dziękuję Ci bardzo za sadzonki .
*Krzysiu mieliśmy kilka miejsce , między innymi Gruzja ale wybór padł na Albanię , z czego bardzo się ciesze , oby tylko wszystko było ok i wyprawa doszła do skutku :lol:
*Izo nie ma za co ,przecież ja dostałam od Ciebie te piękne naparstnice i ostróżkę , więc jest to dla mnie wielka przyjemność ,że mogę Ci coś ofiarować z mojego ogródka :)
*Agnieszko jakbyś chciała to mogę Ci wysłać razem z różą takiego liliowca , tylko się przypomnij
*Izuniu nie będę nic pisała na temat mojego zadbanego ogrodu , bo zaś nazwiesz mnie kokietką ,więc pięknie Ci dziękuję za miłe słowa :lol:
*Bogusiu ona zawsze zaczepia go pierwsza , a on podchodzi i delikatnie wącha i liże .
*Anulko dziękuję za odwiedziny , kochanie nie wiem jak się nazywa ta hortensja , ale jak tylko się dowiem to od razu napiszę , Aniu nie wiem też co to za kaktus :oops: On zawsze całe lato stoi na podwórku w półcieniu , w tym roku wystawiłam go wiosną na słońce i niestety popaliłam młode pędy , ale już pięknie odbił .Jak tylko zakwitnie to zaraz pokarzę , bo ma bardzo dużo pąków kwiatowych .
*Basiu do Albanii jadę ze znajomymi ich samochodem oczywiście rekreacyjnie .
*Tessko kochanie my NIGDY nie zostawiamy Gucia i Lenki sam na sam .Kochanie moje mieczyki już kwitną jeszcze nie wszystkie ale większość tak . Myślę ,że papuzie to te najpiękniejsze .
*Halinko cieszę się ,że znalazłaś chwilkę aby mnie odwiedzić , wiem jak teraz są wszyscy zapracowani.Bardzo się cieszę ,że zakwitły Ci dalie i kwiatek Tereski , ile razy o nim piszemy tyle razy wspominamy nie żyjącą już Tereską ,dziękuję Ci ,że u Ciebie to też jest kwiatek Tereski .
*Haniu dziękuję za pochwały .

To dla Wszystkich którzy mnie odwiedzili i dla tych co odwiedzą

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Lucynko popatrz Twoje moje datury .

Obrazek

Nasza szefowa przyjechała z takim maluchem

Obrazek
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2008, o 09:08
Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
Kontakt:

Post »

Witaj Jadziu :D

Ale u Ciebie przepięknie ! :shock: Jak w raju... :) Dawno mnie u Ciebie nie było , bo ciagle nie moge się oderwać od tych swoich paru badylków w ogródku :lol: , ale w zimie znowu wszyscy bedziemy dużo dłużej siedziec na forum :lol: . Istny festiwal kolorków i roż u Ciebie :shock: , a jakie zdrowiuśkie... :roll: , u mnie zaczynają chorować i jutro wyciągam opryskiwacz :( .

Pozdrawiam serdecznie :D
|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39

Post »

Witaj JADZIU piękne kwitnące królowe a jak daturki pokażą swoje kwiaty to będzie całkiem fajnie .Widać ,że Gucio bardzo lubi opiekowac się Lenką ;:63 ;:63 . Twój zaczarowany ogród zawsze mnie melancholijnie nastraja . Chciałabym też mieszkać w takim raju .
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
amba19
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 kwie 2007, o 20:04

Post »

Jadziu! Dawno do Ciebie nie zaglądałam ach ten wieczny brak czasu!
A tu tyle się dzieje!
Wszystko Ci tak pięknie kwitnie i miałaś fajne spotkanie forumowe. Zwierzaczki wszystkie w dobrej komitywie sobie żyją - z jeżykami włącznie. A Lenka jest wspaniała :lol: Nasze wnuki - to małe cuda :lol:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”