Gieniu nie wiem gdzie można kupić storczyki tanio ale bedziemy sie z Anią rozgladać tylko trochę sie obrobię z owocami i warzywami. Dzisiaj mój M. zerwał mi 4 wiadra wiśni ja wiadro fasolki szparagowe i jeszcze trochę ogorków i trzeba coś z tym zrobic.
Stasiu no to masz pełne ręce roboty ,nie zazdroszczę .
U mnie jeszcze wiśnie nie są dojrzałe ,ale też mnie czeka praca
Dzięki za chęć pomocy w zdobyciu tańszych storczyków .
Genia
Gosiu masz rację .
Ja myślę o wykopaniu jednego i kupieniu w to miejsce takiego który zawiązuje peruczki ,choć bardzo mi szkoda ,o moje są już dość duże .Genia[/img]
Może lilia nie pokazała pełnych kwiatów ale za to ma przepiękny kolor.
Żurawki mnie też się coraz bardziej podobają, zwłaszcza takie o ciekawym wybarwieniu liści.
Do tej pory miałam tylko zielonolistne ale już kilka kupiłam i pewnie jeszcze nie skończyłam
Geniu lilie masz wspaniałe. Nie mogę nacieszyć się ich widokiem, i w związku z tym, że nie kwitną zbyt długo ciągle chodzę oglądam i wwąchuję się w ich cudowny zapach U Ciebie takie piękne odmiany, rewelacyjna jest ta bardzo ciemna- cudo Calla bajeczna- niesamowity kolor
Witam Was moje skarby już jestem mam gościa i dziś mało mam czasu na forum. Mariolu,Agnieszko cieszę się że podobają się Wam moje żurawki i lilie . Ale przygoda z żurawkami u mnie się dopiero zaczyna
Mutari pisze:Witaj Gieniu, lilie masz przefantastyczne. Ta ciemna i czerwona z jasnymi obżeżami jest po prostu super.
Witaj Marcinku ta lilia która Ci się podoba chyba jest jeszcze u mnie jedna jak będę jechać to Ci jedną cebulkę wezmę.Mówisz o czerwonej z żółtą obwódką prawda?
Witaj siostra...ja kupiłem sobie perukowca już kwitnącego....
maluśkiego bo ma zaledwie ze 30cm....ale na razie coś mu się tam robi na głowie....
dałem chyba 12zł.....
Geniu przyszedlem się pożegnać na tydzień....
Jutro wyjazd.....czyli wylot