Gieniu bardzo mi przykro że co roku spotyka Cię przykra niespodzianka to musiał być ktoś swój obcy by nie przyszedł......Gieniu koniecznie musicie zrobić płot
A ja myślałam, że takie rzeczy zdarzają się tylko na ogródkach działkowych. Mnie w tym roku wykopano cztery duże kępy host, później wycięto wszystkie piwonie wczesne. Szlak człowieka trafia bo jak by przyszedł i poprosił to na pewno człowiek by się podzielił, a nie niszczyć drugiemu. Bardzo Ci Geniu współczuję.
Genia reklamuj tą pseudo żółtą piwonię......ona nie była chyba taka tania???
tylko nie pisz że nie będziesz bo przez takich jak Ty oni nie będą wiedzieli nawet że się mylą....
Geniu, Tak jak napisała Jola, to musiał być ktoś swój....ciekawe u kogo z Twojego otoczenia przybyły nowe roślinki w ogródku ....mam nadzieję ,że mu się nie przyjmą
Bardzo mi przykro ,że to Cię spotkało
Magdo,Rysiu,Olu,Jolu ,Grzesiu Ado
nic się takiego wielkiego nie stało mam więcej tych irysków i nie należę do ludzi skąpych ,ale to wkurzające jak ludzie mogą wejść do cudzego ogrodu i sobie wykopać co tylko im się podoba .
Genia
Grzesiu pisze:Genia reklamuj tą pseudo żółtą piwonię......ona nie była chyba taka tania???
tylko nie pisz że nie będziesz bo przez takich jak Ty oni nie będą wiedzieli nawet że się mylą....
Grzesiu nawet nie wiem gdzie ją reklamować kupowałam ją 2 lata temu na kiermaszu w Auli UMK nie mam potwierdzenia kupna .
Genia
Grzesiu pisze:Genia reklamuj tą pseudo żółtą piwonię......ona nie była chyba taka tania???
Grzesiu nawet nie wiem gdzie ją reklamować kupowałam ją 2 lata temu na kiermaszu w Auli UMK nie mam potwierdzenia kupna .
Genia
Aaaaa.....myślałem że w cebulach.pl
Bo tam chyba też kupowałaś jakąś piwonie?
Cynthia pisze:Geniu, Tak jak napisała Jola, to musiał być ktoś swój....ciekawe u kogo z Twojego otoczenia przybyły nowe roślinki w ogródku ....mam nadzieję ,że mu się nie przyjmą
Bardzo mi przykro ,że to Cię spotkało
Wiesz co lepiej nich się przyjmą ,bo przyjdzie po następną turę ,a ja chcę mieć iryski jeszcze dla przyjaciół z forum .
Genia
Grzesiu w cebulach też chyba nie jest taka bo miała być bylinowa a najprawdopodobniej będzie drzewiasta tylko nie wiem jaki kolor a mnie zależy tylko na żółtej .
Genia[/img]
Geniu oglądam twoje zdjęcia, są piękne, tyle śliczności, skalniak gęsto porośnięty kwiatami jak gdyby miał już kilka lat. Irysy piękne i dorodne. Podoba mi się szałwia muszkatołowa, to niezwykle ciekawy kwiat. Szkoda, że piwonia nie jest taka jak miała być żółta, bo to rzadki kolor. Ja w życiu miałam różne "niespodzianki" i dlatego kupuję kiedy widzę co to jest. Jeszcze ta kradzież, to nieprzyjemne wrażenie, znam to również bo i u mnie zdarzały się kradzieże.
Dobrego i miłego wieczoru.
Witaj Irenko masz rację złodziejstwo to nie w porządku i nie chodzi mi już o te roślinki ale o to czy któregoś dnia się nie obudzę a w ogrodzie tylko wspomnienia po nie których pięknych kwiatach . No i to nie przyjemnie dowiedzieć się że ktoś Cię okradł .
Genia