Stasiu , dużo sił życzę i cierpliwości , jeszcze trochę i zacznie się szara codzienność.
Masz kochane córeczki do świąt pomogą.Masz już prezenty dla wnuków
W tym roku ta dla mojego wnuczka to najlepsze pampersy.
Olu moi wnuczkowie tylko kopertke a tam mamona a dla Alusi juz mam prezenty tylko córkom jeszcze nie a dla M. kupiłam nowa lunetę do wiatrówki bo z tamtej starej nie trafiał do szpaków na czreśni tylko wstracfhy ktore wisia ły na drzewie
Stasiu
Wybacz, ale śmiałam się z tej lunety i szpaków
Nie wyobrażam sobie Twojego M. w tej roli .
Najważniejsze, że prezent praktyczny
Pozdrawiam serdecznie
"Krewnych daje nam los. Przyjaciół wybieramy sami" Moje linki
Agnieszko wbrew pozorom M.lubi sobie postrzelać i straszy szpaki jak sa czreśnie bo nie chce biegać ciągle do sadu więc z balkonu nmu wygodniej a jego ulubione owoce to czereśnie dlatego jest w sadzie aż 5 drzew. U nas sie dzisiaj bardzo ochlodzilo więc siedzimy w domu
Stasiu. Jak przygotowania do świąt.? Ja dzisiaj wreszcie skończyłam okrywanie róż. Najpierw było za ciepło, później zaczęło padać, więc też nie mogłam pojechać na działkę. Bałam się już, że mrozy zrobią się większe, a szczególnie młode róże nie okryte. Teraz czuję dużą ulgę i zima może przyjść.
AGNIESZKO Witaj tak zaczełam teraz intensywnie pracować na konto świąt. Okna dzisiaj skończyłam myć i powiesiłam wszystkie firany jutro robie farsze do piero gów i uszek jest mroż to moge wystawić na balkon bo miejsca w lodówkach niema w międzyczasie będę troche stroić dom i na niedzielę upiec tort przyjda corki i M.brat To i tak 10 osób na razie . . Najgorsze,że nie mam jeszcze prezentów dla wszystkich. W srode wybieramy sie na zakupy. jutroM. będzie jeszcze docieplal niektore rośliny bo dzisiaj nie mogł bolała go bardzo głowa onmniewa od czasu do czasu takie migreny. PA MILEGOWIECZORU.
Stasiu
Dostałam dziś liścik z zawartością od Ciebie.
Wzruszyłam się Dziękuję z całego Stasiu jesteś kochana !
Polukrowałam pierniczki, lukier też wyszedł super !
"Krewnych daje nam los. Przyjaciół wybieramy sami" Moje linki
Witaj Stasiu przed świętami pełne ręce roboty .Nie zapracowuj się .
Podobnie jak Twój M cierpię na migreny szczególnie ostatnio , czasem przez 3 -4 dni bez przerwy
boli mnie głowa .
ja zauważyłam u siebie że to zawsze boli mnie tak głowa jak mam dłuższy czas dietę i mimo że już zaprzestałam głowa często mnie boli .Mówiłam lekarzowi jak byłam na ostatniej wizycie kazał mi brać więcej witamin i mikroelementów , ale mój żołądek już nie wytrzymuje łykania oprócz lekarstw na nadciśnienie ,cholesterol , magnezu, potasu i przeciw bólowych na stawy ,
Genia