Wszystko zadbane, wypielęgnowane, chyba nie zaniedbujesz Igorka dla działki, nie wspominając o Anetce.

W ogóle to bardzo mi się podoba całe Wasze "gospodarstwo".
Pozdrowienia dla Anetki i buziaki dla Igorka.

To fakt Grażynko maluch i działka pochłaniają wiele czasu jednak jakoś sobie godzę obowiązki. Co do thuj to mi się wydaje, ze ostatnio zagęściły się. Wcześniej trochę podsychały a myślę, ze to nic groźnego skoro rosną i wyglądają zdecydowanie lepiej niż wcześniej. Wielu działkowców również zauważyło ich wzrost. Ja obcuję z nimi na co dzień to nie aż tak bardzo zauważam postęp w ich wzroście.grazyna56 pisze:Ja przyznaje się bez bicia że dawno u Ciebie nie byłam,ale wydaje mi sie że i Ty Jarku rzadziej nas odwiedzasz![]()
![]()
Ale jesteś wytłumaczony ,[maluch zabiera sporo czasu]Nie wiem czy mnie oczy nie mylą ,ale Twoje tuje chyba mocno poszły w górę
![]()
![]()
Dziękuję Lilu. Oczywiście, że nie zaniedbuje Anetki ani Igorka. Zresztą jak widać maluch odwiedza mnie podczas prac na działeczce. To fakt, że to tylko niecałe 4 ary i ze smutkiem stwierdzam tylko tyle. chciałoby sie jeszcze zrealizować kilka pomysłów ale miejsca brak.lila31 pisze:Jarku masz tak dużo gatunków i odmian roślin, że trudno uwierzyć, iż to tylko parę arów ogrodu.![]()
Wszystko zadbane, wypielęgnowane, chyba nie zaniedbujesz Igorka dla działki, nie wspominając o Anetce.![]()
W ogóle to bardzo mi się podoba całe Wasze "gospodarstwo".
Pozdrowienia dla Anetki i buziaki dla Igorka.
Łał!!!Yaro32 pisze:Warzywniaczek mam jak co roku. Rośnie na nim: cebulka, kapusta biała i czerwona, ogóreczki, rzodkiewka, sałata, koperek, szczaw, czarna rzepa, buraczki, marchew, pietruszka, seler, por i fasolka szparagowa. Pomidorków niestety nie ma. Nie dostałem sadzonek na bazarze i musiałem obejść się smakiem. Podobnie jak poziomek, które miałem posadzić w tym roku na małym zagoniku, gdyż bardzo lubimy ten owoc. Co do krzaczków owocowych to mam na działce: czarną i czerwoną porzeczkę oraz agrest. Z owocowych drzew rosną: grusza , 3 jabłonie, 3 wiśnie oraz 2 czereśnie i śliwa.