Storczyki moni ;)
Hej moni piękne te pączki, ale nie przestawiaj za często storczyków z pączkami. To tak na podstawie własnych doświadczeń. Nie wszystkie, ale jeden z odzysku z Biedronki jest tak wrażliwy,że po każdym poruszeniu doniczki zamierał paczek. Jak teraz nie ruszam i do moczenia nie ruszam z miejsca to na razie jest spokój. Zdjęcie pokarze później , bo to moje własne kwitnienie.Ale wrażliwy jest bardzo. A ja tak bardzo lubię pooglądać moje kwiatki 

- zabcia_paula
- 500p
- Od: 24 sty 2009, o 10:34
menia pisze:Hej moni piękne te pączki, ale nie przestawiaj za często storczyków z pączkami. To tak na podstawie własnych doświadczeń. Nie wszystkie, ale jeden z odzysku z Biedronki jest tak wrażliwy,że po każdym poruszeniu doniczki zamierał paczek. Jak teraz nie ruszam i do moczenia nie ruszam z miejsca to na razie jest spokój. Zdjęcie pokarze później , bo to moje własne kwitnienie.Ale wrażliwy jest bardzo. A ja tak bardzo lubię pooglądać moje kwiatki

Paulo to ped z reanimowanego, ktorego dostalam i nie ma korzeni...

Gosia

- agata0806
- 1000p
- Od: 11 lut 2009, o 14:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ale pączusiów ;:13moni;) pisze:Monisiu szczerze mowiac tylko jeden raz widzialam Vande u mnie w centr. ogrodn za ok 37 eu, kwitnaca. Teraz zamowilam wspolnie z innymi Forumowiczami na e... wlasnie takie malutkiDzięki uprzejmosci Rafaela moge się nia cieszyc już w domku
W necie na pewno cos znajdziesz.
Dzisiaj troszke moich storczykowych pedzikow![]()
A tutaj bezkorzeniowy....![]()
No to czekamy na kwiaty..

- darla80
- 1000p
- Od: 29 sie 2008, o 10:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Wysłałam Ci PW 

Pozdrawiam serdecznie. Darla
"Wymienię/Sprzedam/Kupię-Fiołki odmianowe i nie tylko... ;)"
"Zapraszam do swojego ogrodu -darla80" "Moje Storczyki"
no no i proszę! A nie pisałam! Z Tobą też nie gadam!agata0806 pisze:Czyżby mowa była o mnie??? O żesz jasny gwint!!!No no,dzisiaj dotarł kolejnykaisog1 pisze:no właśnie, znam takie dwie.... jedna na E druga na Amoni;) pisze:Ty mi nawet nie mow ze za duzo, bo jak widzę jak u innych szaleja storczyki to mi się odechciewa wszystkiego
![]()
![]()
![]()

-
- 200p
- Od: 20 sty 2009, o 14:12
Dziewczyny Dzięki za odwiedzinkievluk pisze:Monia, dzisiaj była pewnie bardzo zajęta....

Nowosci zadnych nie mam niestety jezeli chodzi o roslinki, chociaz mam na oku slicznego Phalaenopsis...ale to na razie tylko na oku

Ze wzgledu na to, ze moja Promenea potrzebuje wiecej swiatla odkurzylam stary kwietniczek i powiesilam na sciance w oknie. A wyglada to tak...

A tutaj moja Vanda wsrod innych moich gagatkow

- darla80
- 1000p
- Od: 29 sie 2008, o 10:18
Świetnie wygląda ten kwietniczek o zawarości to nawet nie wspomnę
A Vanda-jak "brzydkie kaczątko"(bez złych skojarzeń oczywiście)-teraz wyglada niepozornie ale za rok,dwa...gdy zakwitnie będzie "grać pierwsze skrzypce"

A Vanda-jak "brzydkie kaczątko"(bez złych skojarzeń oczywiście)-teraz wyglada niepozornie ale za rok,dwa...gdy zakwitnie będzie "grać pierwsze skrzypce"

Pozdrawiam serdecznie. Darla