Z kwiatowego dworku "M & M" cz.1
- maria5
- 1000p
- Od: 18 wrz 2008, o 17:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ado teraz to już wygląda znośnie ale jak było, to był pas trawy samosiejki , mlecze, perz i nie wiem co jeszcze trzeba było to przekopać a to jest glina , było naprawdę ciężko . Teraz muszę nawieżć dobrej ziemi i wymieszać ...Też ci nie zazdroszczę ale nie spiesz się jak się żle czujesz , u mnie też jeszcze nie widać żeby sąsiedzi coś robili . Ja dlatego się spieszyłam , że teraz ta glina jest mokra i łatwiej było ją kopać bo potem to byłoby dużo ciężej. 

- ada.kj
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Maryś. Ale za to będziesz mogła już sadzić. A o to przecież chodzi i cieszyć się,że już rośnie.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
- marpa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 sty 2009, o 13:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Mario! - ale u Ciebie już wiosennie!!!Nie do wiary!Ziemia widać przeschła również wystarczająco do pracy.Ja się wybierałam dzisiaj na działkę ale w południe zaczęło wiać i było niezbyt przyjemnie.Toteż się nie wybrałam bo o chorobę nie trudno,a na prace ogrodowe u mnie jeszcze za wcześnie ,chociaż wysycha szybko bo ziemia u mnie lekka,przepuszczalna.Może jutro się uda?Dzisiaj także padał deszcz.Krokusiki pokazały się cudne!Takie widoki cieszą po zimie.
pozdrawiam.
Maryna.

pozdrawiam.
Maryna.

Marysiu Śliczna wiosenka. Kwiaty już tak kwitną, że szok.
Nawet woda w oczku odmarzła. Ja jeszcze muszę poczekac do takiej wiosny. Z trudem dojrzałam przebiśniegi pod krzaczkiem, bo tam cieplej. No i zrobiłaś kawał dobrej roboty. Wiem co to za praca, bo na mojej pierwszej działce też glina a na drugiej z kolei piach.Czy to nie ironia?

Nawet woda w oczku odmarzła. Ja jeszcze muszę poczekac do takiej wiosny. Z trudem dojrzałam przebiśniegi pod krzaczkiem, bo tam cieplej. No i zrobiłaś kawał dobrej roboty. Wiem co to za praca, bo na mojej pierwszej działce też glina a na drugiej z kolei piach.Czy to nie ironia?

grazka_j - moje wątki
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
No właśnie! Też się zastanawiam. Ale pokory uczy!
grazka_j - moje wątki