Zapraszam Jadzia1 /cz.1/
Kochani nasza kochana Hania zgłosiła naszą Jadzię kochaną do konkursu!
Tam mi się nie wolno wypowiadać, bo regulamin zabrania pisania
" ja też zgłaszam Jadzię"
za to tu u Jadzi możemy napisać, jak bardzo się cieszymy, że została zgłoszona
Brawo!!!! za to ciepło którym nas obdarowuje:

a tu link do konkursu.
Gorąco zachęcam do głosowania i zgodnie z regulaminem nie podpowiadam na kogo (!!!!)
Każdy wg. własnego sumienia.
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 84&start=0
ale głosujcie... nie żałujcie
tzn. głosowanie dopiero się odbędzie później. Teraz zbierają kandydatury.
To ja przypomnę jak będzie głosowanie
Tam mi się nie wolno wypowiadać, bo regulamin zabrania pisania
" ja też zgłaszam Jadzię"
za to tu u Jadzi możemy napisać, jak bardzo się cieszymy, że została zgłoszona
Brawo!!!! za to ciepło którym nas obdarowuje:

a tu link do konkursu.
Gorąco zachęcam do głosowania i zgodnie z regulaminem nie podpowiadam na kogo (!!!!)
Każdy wg. własnego sumienia.
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 84&start=0
ale głosujcie... nie żałujcie

tzn. głosowanie dopiero się odbędzie później. Teraz zbierają kandydatury.
To ja przypomnę jak będzie głosowanie

z uśmiechami Iza
u liski
u liski
No nie
Matko Kochana czym sobie zasłużyłam na takie wyróżnienie .
Haniu 55 brak mi słów na prawdę nie wiem co powiedzieć
powiem tyle ,że bardzo dziękuję nie spodziewałam się znaleźć w tak znakomitym gronie .Nie ważne czy wygram konkurs ,bo ja już wygrałam poznając takie osoby jak Wy
Haniu 55 ,lisko i innym bardzo dziękuję
*Danusiu * oczywiście wpadaj kiedy tylko masz ochotę
* giguś* dobrze mi powiedziałaś o tym podłoże bo głodna byłam ,że hej
*Juciu* podłoże pyszny
*Piotrze * tu się tak mówi w przenośni ,że się było pospacerować w kogoś w ogrodzie
*Kasiu *słoneczko chętnie bym Ci pomogła bo wprawę w myciu okien mam
ale za daleko mieszkasz
Teraz biegnę odkurzać i dalej sprzątać

Haniu 55 brak mi słów na prawdę nie wiem co powiedzieć

Haniu 55 ,lisko i innym bardzo dziękuję

*Danusiu * oczywiście wpadaj kiedy tylko masz ochotę

* giguś* dobrze mi powiedziałaś o tym podłoże bo głodna byłam ,że hej
*Juciu* podłoże pyszny
*Piotrze * tu się tak mówi w przenośni ,że się było pospacerować w kogoś w ogrodzie
*Kasiu *słoneczko chętnie bym Ci pomogła bo wprawę w myciu okien mam

Teraz biegnę odkurzać i dalej sprzątać

Jadzieńko dopiero teraz tu zaglądam do ciebie trzeba było jakoś tu ogarnąć swoje wirusy (dzieciaczki),chłopaki dziękują za pyszne ciacho mniam mniam ;:8 ja też kawalątek tak na smaka.Jak jutro będe się czuć w miare lepiej (zaczęłam gorączkować no i z nocha leci boje się o malutką by nie załapała) to swoim chłopakom zakręce drożdżowego ze śliwkami może mi się uda.
Imiona piękne ja ze swojego jestem dumna,ja brałam jeszcze pod uwagę LENKE ale był taki jeden co mu się nie podobało i jest Aleksandra.To kiedy będziesz babcią
Pozdrawiam cieplutko -Tami -Tamara
Imiona piękne ja ze swojego jestem dumna,ja brałam jeszcze pod uwagę LENKE ale był taki jeden co mu się nie podobało i jest Aleksandra.To kiedy będziesz babcią

Pozdrawiam cieplutko -Tami -Tamara
"Ogródek raczkującej tamusi" - zapraszam.
-
- 100p
- Od: 24 mar 2007, o 21:35
Cieszę się ,że się odezwałaś
Moja sunia 2-go sierpnia skończyła 3 miesiące i to jest dog błękitny .Zauważyłam ,że gdy po pracy jestem z nią od rana - tak było dzisiaj- i też dużo do niej przemawiam ,jak do dziecka -ona rozumie ,chociaż nie od razu słucha -czasami muszę kapciem poprzeć swoje argumenty .Ale gdy przerywam przekwitłe kwatostany - ona robi dokładnie to samo - więc może rzeczywiście trzeba uczyć ją wąchania kwiatków ,a obrywanie zostawić sobie ,gdy mała śpi .Szaleje po truskwakach ,objada się porzeczkami , gdy je obrywam i praktycznie nie ma sensownej roboty przy niej. Jest jednak z dnia na dzień spokojniesza , tyle ,że często siusia i nie zawsze zdążę ją wyprowadzić poza domostwo -i czasami, gdy jestem zajęta w kuchni .siurnie sobie na tarasie, lub w ogrodzie -ale to i tak sukces, bo dzisiaj tylko 2x było sikanko w domu -i to jeszcze wtedy , gdy na dworze padało - komu by się chciało moczyć łapki na dworze i zadek . Spróbuję pogadać z moją psiną ,może ją przekonam ,ż e rabatki nie są do wylegiwania ,kwiatki do obskubywania , a truskwaki do szybkobieżki .Dziel sie swoiimi doświadczenami -bardzo proszę -w jakim wieku Gucio poszedł do szkółki -nas namawiają na psie przedszkole od listopada ,a potem za rok szkółka. Pozdrowionka
Ps dotarłam do krainy smakołyków -tylko czasu brak na takie zajęcia - oj zazdroszczę Ci -nawet chętnie " machnęłabym" te okna w zawiam za możliwość spędzenia tak długiego czasu w domu i ogrodzie - emancypację kobiet chetnie bym sobie odpuściła

Ps dotarłam do krainy smakołyków -tylko czasu brak na takie zajęcia - oj zazdroszczę Ci -nawet chętnie " machnęłabym" te okna w zawiam za możliwość spędzenia tak długiego czasu w domu i ogrodzie - emancypację kobiet chetnie bym sobie odpuściła

Inka
Witajcie
*Piotrze *myślę ,że dziś znajdę trochę czasu aby Cię odwiedzić
ciągle mi go brak
*blue*nie wiem co to za ciasto ,jest w nim mąka ziemniaczana ,śmietana ,dziś napiszę przepis w pysznościach dobra
*Tami*Cieszę się ,że ciacho chłopcom smakowało
Życzę Ci szybkiego powrotu do zdrowia ,
Wiesz Lenka to też fajne imię ,Ty masz pomysła ,Tami Twoja córeczka ma bardzo ładne imię można różnie odmieniać ,ale najbardziej podoba mi się jak się mówi na Aleksandrę Oleńka
*Kontrapunkt*masz bardzo fajną rasę psa ,ale to jeszcze dziecko
jednak cieszę się ,że już myślisz o szkoleniu.Nasz Gutek zaczął szkolenie jak miał 4 mieś i trwało 6 mieś.Bardzo dobry pomysł z tym przedszkolem u nas nie ma więc Gutek od razu był na szkółce.
Wiesz tutaj jest gdzieś wątek o psach więc trzeba by tam pisać takie rzeczy jak znajdę trochę czasu to poszukam i tam będziemy wymieniać doświadczenia
Teraz zapraszam na kawusie
*Szczęście jest zawsze tam gdzie je człowiek widzi *
Życzę miłego dnia i wiele radości, oraz mało pracy w pracy

*Piotrze *myślę ,że dziś znajdę trochę czasu aby Cię odwiedzić

*blue*nie wiem co to za ciasto ,jest w nim mąka ziemniaczana ,śmietana ,dziś napiszę przepis w pysznościach dobra

*Tami*Cieszę się ,że ciacho chłopcom smakowało

Wiesz Lenka to też fajne imię ,Ty masz pomysła ,Tami Twoja córeczka ma bardzo ładne imię można różnie odmieniać ,ale najbardziej podoba mi się jak się mówi na Aleksandrę Oleńka

*Kontrapunkt*masz bardzo fajną rasę psa ,ale to jeszcze dziecko

Wiesz tutaj jest gdzieś wątek o psach więc trzeba by tam pisać takie rzeczy jak znajdę trochę czasu to poszukam i tam będziemy wymieniać doświadczenia

Teraz zapraszam na kawusie

*Szczęście jest zawsze tam gdzie je człowiek widzi *
Życzę miłego dnia i wiele radości, oraz mało pracy w pracy

Witaj Jadziuniu mówię dzień doberek ,kawkę pije i uciekam.
Zerknij na PW.
Życzę słonecznego dnia i pozdrawiam.Tami
Zerknij na PW.
Życzę słonecznego dnia i pozdrawiam.Tami
"Ogródek raczkującej tamusi" - zapraszam.
Bardzo piękna sentencja. I tego trzymajmy się dzisiejszego dniaJadzia1 pisze: *Szczęście jest zawsze tam gdzie je człowiek widzi *

A mam dziś jedną ciężĸą rozmowę ... pomyślę wtedy o tej senstencji

z uśmiechami Iza
u liski
u liski
Jadziu, jak Ty to robisz? Ogród piękny i zadbany, ciacho, jak marzenie, codziennie rano parzysz świetną kawę, porządki w domu pędzą niczym express city, a Ty wiecznie zadowolona i uśmiechnięta. Dzisiaj wpadam do Ciebie znowu na poranną kawkę. Chcę Ci się pochwalić, że wczoraj byłaś moim motorem napędowym i dzięki Tobie wymyłam okna w domu ( na dole - więcej nie zdążyłam ). Dzisiaj, jak wrócę z pracy machnę resztę ( chyba, że Julka da się wyciągnąć na grzyby ).
Pozdrawiam Cię serdecznie i dziękuję za optymizm, którym nas napełniasz.

Pozdrawiam Cię serdecznie i dziękuję za optymizm, którym nas napełniasz.

z uśmiechami - Kasia
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=15194
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=15194
-
- 500p
- Od: 17 lut 2008, o 22:48