beatko co Ty robisz tym begoniom że tak pięknie rosną ?????.... moja mnie nie lubi ....jak tylko kupiłam to zaraz zachorowała a po oprysku udaje że żyje... nie padla całkiem ale do urody jej daleko
Aniu ja nic specjalnego z nim nie robię ,ale udało mi sie już usmiercić dwie begonie rex taką srebrną i bardzo czerwoną zostały mi po nich tylko zdjęcia,a były takie piękne Ilonko jak chcesz to mogę się z Tobą podzielić jak moje trochę podrosną
Ilonko obok paprotki wisi sztuszczny kwiatek,a ja myślałam ,że go nikt nie zauważy kiedyś miałam dużo sztucznych kwiatów teraz stopniowo się ich pozbywam nie ma to jak prawdziwe
Moniczko ciesze się,że Ci się podobają ta malutka begonia to od Ciebie,a już myślałam,że nic z niej nie będzie,listek skrętnika wypuścił listki mam obciać tego starego listka
Beata703 pisze:Moniczko ciesze się,że Ci się podobają ta malutka begonia to od Ciebie,a już myślałam,że nic z niej nie będzie,listek skrętnika wypuścił listki mam obciać tego starego listka
Tak myślałam, że to ona. Przekaż jej ode mnie, że ma szybko rosnąć tak jak jej mamusia i nie przynosić wstydu.
A co do listka skrętnika to obetnij go dopiero jak maluszki będą już spore