Mag...iczny Ogród - mag cz.1

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
giza
1000p
1000p
Od: 1 paź 2007, o 00:40

Post »

zapomniałeś, że gratisy nie podlegają żadnym reklamacjom, zwrotom ani wymianie - o kurcze, ale bym się wrobiła! :twisted:[/quote]

Magdo zawsze zostaje kompostownik.... :;230
Pozdrawiam, giza vel Gabryśka:)

Rewolta – 05.2007r. C.d. 2009
Awatar użytkownika
k-c
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 3 wrz 2007, o 15:53
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Gizuś a Ty myślisz że z czego jest ten chlebek którym się raczysz codziennie ???:P

a jeśli wybierać to lepiej w sobotę - można by się nawet wcześniej spotkać - a nie tak późno jak u mnie :)
pozdrawiam, Karol
moje wątki
Awatar użytkownika
basow@
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 gru 2007, o 21:03

Post »

harwi pisze:Hmn czyli rozumiem że się wpraszamy na następną imprezkę. Ja jestem za!!Bardzo bym chiała zobaczyć ogród a w szczególności tez dom ;) Szczególnie, że Magda zaczynała tak jak my teraz od ścierniska ;) Nasza skodzinka tez jest do dyspozycji. Stara ale daje rade ;) Zapytam nieśmiało? która to szanowna Forumowiczka mieszka koło nas? Na glinianej? To ma transport zapewniony jakby co. NIe pamiętam po prostu dla mnie każdy z was był nowy. :oops: :oops: Wybaczycie? :oops: :oops:
Wiolu,wybaczam (bo to ja mieszkam na Glinianej) i chętnie się zabiorę w razie "W"!

A teraz wracam czytać dalej,bo mam zaległości!

Dopisane po chwili.Już wszystko wiem,bo doczytałam do końca....
Co do terminu - nie mam wymagań :lol: dostosuję się.Tylko muszę wiedzieć trochę wcześniej,żeby "pozbyć się "Karoliny :oops: :oops: :oops: ,bo z nią nie przyjadę z wiadomych względów :lol: :lol: :roll:
Fajnie się czyta takie dyskusje,jak się było na zlocie i wiadomo o co chodzi....Cały czas rechoczę pod nosem....
Pozdrawiam,Małgorzata
Awatar użytkownika
giza
1000p
1000p

Post »

Gizuś a Ty myślisz że z czego jest ten chlebek którym się raczysz codziennie ???

no chyba nie z oszcz....przez zwariowanych działkowiczów zboża :?:

Awatar użytkownika
k-c
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 3 wrz 2007, o 15:53

Post »

Gabrysiu - nie był bym taki pewien - a nasze nawozy są i itak o niebo lepsze od tego co może w nich naprawdę siedzieć :D
pozdrawiam, Karol
moje wątki
Awatar użytkownika
harwi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2008, o 14:49

Post »

Małgosiu wiem już, że to ty ;) już mi podpowiedzieli :twisted: Więc jak coś to transport do Mag masz zaklepany na sierpień;)

Gizo - strawimy cię stawimy. Przecież obiecała fotkę w zbożu nie! więc jak cię mogłoby zabraknąć. :lol:

Coma -przydało by się by nasz urósł do takiego dużego combi ;) Bo na razie to tylko wozi jak kombi ;(

Mag to tobie też w sobotkę pasuje ;) to fajnie mam nadzieje, że dojedziesz na komunie :roll:

Widzę, że temat oszcz.... kłosów was meczy. Postaramy do do 26 prowizorkę zrobić nie martwcie się. Lepiej się martwcie jak tam dojechać ;( i ....
szykujcie się drogie Panie i Panowie na 26LIPCA na "Costa Gałowskie" ;)) :lol: :lol: :lol: [/b]
Awatar użytkownika
giza
1000p
1000p

Post »

Wiolu cos Ci sie jednak merda :P , basowa- małgosia mieszka koło Was! To ta jędza co siedziała sobie solo koło białego stoliczka, taka pokrecona /tzn włosy/ :P

Transportem sie nie martwię, skoro do Lesnicy cos czasami jezdzi to i do Nowego Dworu sie znajdzie :wink: No problem :P

A ze sraczykiem dajcie sobie spokój, poradzimy sobie, ja sie np.zacewnikuję :P a z ewentualnymi konkretami to wiaderko i do np. Waszego samochodu :P :P
Ale tak powaznie, nie cudujcie z jakims tam wychodkiem, macie pilniejsze dzieła do wykonania !!!

Awatar użytkownika
harwi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Hehe racja merda mi się jeszcze-Już sie poprawiłam. Myślałam o Małgosi(już wiem która to jędza (ale dlaczego jędza to nie wiem jeszcze ;))) a napisałam Gabrysia. Myślę o niej a pisaniem chyba do ciebie lgne ;)

Giza z Gałowa to tylko do leśnicy dopiero z leśnicy ewentualnie do nowego dworu. To ty tam mieszkasz to masz chyba najbliżej ;) Ale mam nadzieję, że jakoś uda wam sie zorganizować motoryzacyjnie bo ciężko wam będzie ;(
Ja na redeco na basenik ganiałam ciągle po pracy, ale jeszcze przed nim naprzeciwko do ogrodniczego ;) Bardzo miły Pan albo i też Pani ;)

Cewnikować nie trza się ;) Kibelek jest właśnie pilny. Damy rade. Bo taaaaaakich rzeczy to w samochodzie jeszcze nie woziliśmy. :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
mag
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2008, o 09:41
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

jukki szaleją
Obrazek Obrazek

NN i Bonanza
Obrazek Obrazek

...a może taki?
Obrazek

ostatnie podrygi białej różyczki
Obrazek

winorośl inaczej...
Obrazek Obrazek
Pozdrawiam cieplutko. Magda
Spis treści.Wizytówka.
Awatar użytkownika
harwi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jaaaacie Madzia to juki tak kwitną :shock: :shock: Ja mam jedną ale nie wiedziałam, że one tak potrafią ;) Ślicznie
Awatar użytkownika
mag
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Wiolu, jakby dostały papu, to potrafiłyby jeszcze ładniej. Suche lato im bardzo sprzyja.
Spis treści.Wizytówka.
Awatar użytkownika
giza
1000p
1000p

Post »

Wiolu, własnie takie mam plany : do Lesnicy i przesiadka do ND. Możecie sobie łapke podac z Magdą - Redeco :wink: A ten ogrodniczy to moje utrapienie, 100m mam do niego :twisted:

Magdo
, wiesz kiedy i komu,czemu robic zdjęcia, juka o zachodzie-cudowna :shock: Ale Ty masz widoczki......

Awatar użytkownika
giza
1000p
1000p

Post »

Teraz Magdę wcięło :D Zdążysz ze wszystkim do piątku :wink: Ale z kumpelkami tez pogadaj :P

Awatar użytkownika
mag
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Gizuś, to wszystko przez czereśnie, które nagle spadły mi z drzewa. To znczy nie mnie, a sąsiadom i nie spadły, tylko trzeba było oberwać a później przerobić.
Spis treści.Wizytówka.
bożena170365
500p
500p
Od: 17 lut 2008, o 22:48

Post »

Cudnie zakwitły juki,zachód słońca mniam ,mniam...takie lubię...na dzisiaj zapowiadajż deszczyk ...u nas...
Pozdrawiam, Bożena
Zapraszam do mojego ogrodu
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=12693
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”