Ogródek KaRo cz.2
KaRo sadzawka bardzo mi się podoba. Tak naturalnie (dziko) wygląda, że tylko pozazdrościć. Te lilie wodne to masz fantastyczne. Muszą mieć u Ciebie idealnie, bo bardzo zdrowo wyglądają.
Jeżówka wspaniała. Okazało się że też mam taką u siebie tylko u mnie to jeszcze nie kwitnie. Ma już jakieś pąki tylko brakuje płatków. Myślę, że lada chwila i u mnie będzie zachwycać.
KaRo a co to za roślinka na żółto kwitnąca. Ta nad jeżówką.
Jeżówka wspaniała. Okazało się że też mam taką u siebie tylko u mnie to jeszcze nie kwitnie. Ma już jakieś pąki tylko brakuje płatków. Myślę, że lada chwila i u mnie będzie zachwycać.
KaRo a co to za roślinka na żółto kwitnąca. Ta nad jeżówką.
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Wspaniale wygląda ten twój ogródek KaRo. A ten facet który pilnuje ogrodu, to pewno jakiś dobry duch ogrodu. Czy ma jakąś historię rodzinną ? A może ma jakieś imię ?
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- Karo
- -Administrator Forum-.
- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Kontakt:

Ale jak w takim tempie będą się rozrastały moje lilie-trzeba będzie jedną wystawić

Plum robiła kiedyś Reda - teraz ma basen (dla nas za zimno) więc tam urządza harce .
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 maja 2007, o 22:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Wspaniałe widoczki :P Kwiaty są powalające a oczko wodne ...........ach mogę tylko powzdychać.
Ukłony dla brata ,ma chłopak talent :P
Ukłony dla brata ,ma chłopak talent :P
Pozdrawiam cieplutko Basia
Moje ogródkowe kwiatki
Moje ogródkowe kwiatki
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Potwierdzam talent brata. A ogród też jest urządzony z talentem i ze smakiem - widać że to rodzinne.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- anu-la
- 200p
- Od: 19 cze 2007, o 16:44
Witaj Karo! Bajecznie piękny jest Twój Ogródek. Widać że to Twoja pasja. Ja swoj dopiero jako tako uporzadkowałam po wielu zmianach, teraz przyszedł czas na kwiatowe kompozycje. Duzo mozna sie od Ciebie nauczyć no i ta Twoja różnorodność kwiatów i kompozycji, jest czym oko nacieszyć. Myślę o tym zeby zaprezentować swój ogród na Forum, ale ostatnio brakuje mi czasu. Troche mojego ogrodu i kwiatów mozna zobaczyć na moim blogu. Zapraszam. A je będe tu wpadała częściej, tym bardziej że nie zapoznałam sie jeszcze z wszystkim postami.
Pozdrawiam
Anu-La
Pozdrawiam
Anu-La
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 maja 2007, o 22:38
Słusznie,słusznie,że Cie namówiono. Jest anielsko pięęęękny 

Pozdrawiam cieplutko Basia
Moje ogródkowe kwiatki
Moje ogródkowe kwiatki