Annes 77 Aniu, myślę, że Cubana poradzi sobie w donicy. To niska róża i raczej nie rośnie duża. Mama ją już kilka lat i powiem, że w moim odczuciu jest bezproblemowa. Niebieska ostróżka też się znajdzie - no może to nie sjest czysty błękit
Beaby Beatko, w tamtym roku wzięło mnie na biel. Dokupiłam jeszcze jedna białą ostróżkę. Póki co zimuje w doniczce, ale dołączy do swoich koleżanek. Szkoda, że nie mam ogrodu z gumy bo chętnie przygarnęłabym więcej ostróżek Róże jeszcze pokarzę bo to nie wszystkie, które mam i kocham
maniolek Mariusz, wszystkie rośliny są piękne. Trudny nasz żywot bo musimy wybierać i ciągle człowiek na coś ma chęć.
ewarost Ewa to fakt, ciągle nie jest dość. Mnie sprecyzowały się gusty kolorystyczne, pozbywam się kilku roślin, ale inne kuszą

Ziemię mam dobrą a i jedzonka im nie skąpię, to rosną i cieszą oko.
ewelkacha88 Ewelinko, różę Polkę mam od zeszłego roku. Sama nie wiem jaki ma kolorek, chyba raczej jasny bo mnie nie straszyła mocnym pomarańczem. Mam jeszcze kilka jej zdjęć to pokażę. Nie urosła bardzo duża. Wsadziłam ją do gruntu dość późno, więc mnie miała czasu zaszaleć. Będę ją w tym roku bacznie obserwować. Ma ciekawy pokrój kwiatów.
,
Maska Marysiu[b][/b] staram się jak mogę dbać o te moje roślinki. Nie zawsze starcza czasu, dodatkowo niektóre ciągle przesadzam. Dobre z nich roślinki bo mi to wszystko wybaczają. W tym roku niestety też dużo będzie przesadzonych.
Minnie Aniu, witaj w moich progach. Tak sobie myślę, że jak się przeprowadzimy to faktycznie będzie już ogród. Wtedy pozostanie zrobić oczko wodne i będzie już raj na ziemi.

Pracy było dużo i na ten rok sporo się szykuje. Wciąż muszę wkopywać obrzeża i robić trzeba ścieżki. Co się uda zrobić - zobaczymy. Lepiej nic nie planować, jak się uda to będzie radość, a jak nie to nie będzie żal.
I dalej moje ukochane róże, bez których nie wyobrażam sobie ogrodu.
Honeymilk
Crown Princess Margareta - tej róży muszę się w tym roku bacznie przyjrzeć bo to chyba nie mój kolor, jak dla mnie za mocny