Minerva na wiosnę musi być moja

Andre Le Notre posadziłam,nie sprawdziłam jej strefy,może uda się ją przezimować?
U mnie cieplej ,więc jest nadzieja

Annes 77 pisze:Majeczko Dolce Vita mnie zauroczyła,za długo zwlekałam i jak chciałam zamówić teraz na jesieni to zabrakło we F.
Minerva na wiosnę musi być mojaVentilo hmm piękny Ci on...te trzy różyczki na rabacie wyglądają imponująco...
Andre Le Notre posadziłam,nie sprawdziłam jej strefy,może uda się ją przezimować?
U mnie cieplej ,więc jest nadzieja
nifredil pisze:Majka, Jubilee, jak widać na avatarze, mamUwielbiam ją i jak tylko się rozkręca to ścinam kilka kwiatów do wazonu.. obłędny zapach
![]()
Minervę mam również na oku i myślę czy nie posadzić ją właśnie obok Chippendale i Crocus Rose.. tam mam jeszcze wolne miejscaczy może zbyt ryzykowne zestawienie
maryna45m pisze:Maju ja zawsze oglądam Twój wątek i zachwycam się różami bo jestem ich fanką.Ciekawią mnie róże ostatnich zdjęć ta różowa i w fiolecie/ wielkokwiatowe ??/jakie mają nazwy czy będziesz tak uprzejma i napiszesz ?????
Margo2 pisze:Nadmanganian stosuję co wiosnę. Wtykam pod każdą roślinkę jedną tabletkę.
Na pewno nie przedawkuje się, bo rozpuszcza się powoli.
W tym roku zapomniałam kupić i wydaje mi się, że było z nimi gorzej, ale ten rok ogólnie był trudny
aneczka1979 pisze:Maju dziękuję za podanie różanych imion.
Kurczę w Roseb...u Dolce Vita ma typowo różowe odcienie. A u Ciebie taka śliczna, cieplutka żółciutka.Jestem nią zauroczona. Tak samo Jubilee.
Mogłabyś w wolnej chwili pokazać więcej zdjęć DV? Proszę...
aneczka1979 pisze:I ja jeszcze zapytam: jak to jest, że u Ciebie Jubilee nie zwiesza główek, tylko tak prężnie stoi w pionie? Wszyscy psioczą, że trza się kłaść by podziwiać jej kwiaty.
Ewa7 pisze:Majka , u ciebie jak zawsze same cudeńka , nadal oglądam z rozdziawioną paszczą.Nie dość , że sliczne to zdrowe jak rydz. Poradz mi, proszę : poszukuje białej rózy do świetlistego półcienia ( rano i po południu słońce , w południe cień ) Artemisa mam , nawet 2 .Zastanawiam sie nad Wiliam and Catherine ? a moze cos innego ? Zdrowego, ładnego, ochoczo kwitnąćego ?
Oj Majeczko, co ochłonę, nabiorę dystansu i opanowania...to szlag to wszystko trafia, jak zaglądam do ciebie