O mamo u mnie tyle gości a mnie nie ma.
Dziękuje kochani cyklamen kupiony w Realu u mnie jeszcze są więc szukajcie teraz zmienia się na Auchan.
Witam miłych gości i dziękuje za odwiedziny dla Was moje begonie.
Przepraszam ale nie mam teraz czasu na pisanie jedynie oglądam.
Kasiu
Kochane dziewczyny dziękuje w imieniu begonii dziś dokupiłam kolejne.
A w domu kwiatki rosną... mało mam teraz znów czasu zaś synek załapał chorobę, mam już dość jak nigdy nie chorował tak teraz jak chodzi do szkoły to plaga.
Łosiek dostaje prawdziwe rogi
Budzi się figa a mak będzie na ogrodzie
Po 4 latach ukazuje się pączek, zobaczę jak kwitnie moje epifilum
Lampiony kolejnego klonika
Chloroza, lek juz zamówiony.....
Kasia - ja już nie mam miejsca na nowe grupy zieleninek
A u Ciebie takie śliczne czerwone begonie
Właśnie takie dziś widziałam w moim markecie, i przez Ciebie omal nie sięgnęłam po doniczkę
Ale za to sięgnęłam po coś innego, i to również wszystko przez Ciebie
Otóż tak skutecznie kusiłaś w poprzednim sezonie w swoim ogrodzie pigwowcem, że w tym sezonie i ja go mam
Klonik piękny
Kasia melduję się kochana u ciebie
Przy kawusi poczytam sobie na spokojnie co ty masz w tym buszu
Ale z tego co widzę to chyba masz wszystko co możliwe
Pozdrawiam
Ewuś begoniami kuszą bo znowu mam kolejne ale listki i będę ukorzeniać może się uda.
Moniko witaj kochana w moich progach, wszystkiego nie mam na pewno i wszystkiego mieć nie będe..
Już sobie mówię dość bo nie wyrabiam ale jestem kobietą a to słaba płeć. i dalej kupuje.
No i zaś Wam pokażę mojego Wąsa bo się więcej rozwinęło ale on się zamkną po poprzedniej sesji zdjęciowej a dziś się otworzył ale już więcej pokazał.
I wiecie co, on znowu się zamkną, czeka na owady czy co
A tu klonik zaczyna szaleństwo same pączki
Kasiu! Czy kwiaty złotego wąsa pachną? Nie pamiętam czy pisałaś ile lat ma ta Twoja roślinka. Też ją mam i bardzo mi się podobają jego delikatne kwiatki. Ile jeszcze mogę czekać na kwitnienie.
Kochani również bardzo mi się podoba jego kwiat ale to ta delikatność tak go zachwyca.
Mój wąs ma roczek na stronie 21 jest pokazany jaki nabyłam, więc rok u mnie i zakwitł wydając i potomstwo.
Czy pachnie? nie wahałam teraz się złożył jak się rozwinie powącham.
A tu moje drzewko storczykowe, czy to kwiaty bo w domach nie kwitnie,,,,Widac listki sa zmasakrowane przez przędziorka.
Aloes
Kręcioł.-Albuca spiralis niestety mało zakręcony chyba za dużo podlewany, bo susza mu skręca liście.