Dzięki Sylwio Ten ciapek też mnie urzeka.. więc mam takie trzy I jeden w wersji pelorycznej, ale niestety mało chętnej do kwitnienia
To dodam jeszcze tylko ogłoszenie matrymonialne
Jadę ( prawdopodobnie) dziś na giełdę kwiatkową. Czy ktoś coś chce? Proponuję wpisywać zachcianki na PW
Dziękuję Janeczko
Żółty bardzo miło mnie zaskoczył, bo do ostatniej chwili byłam pewna, że jest biały
Ciapkowate chyba są moimi ulubieńcami. Chociaż łaciate i pasiaste też lubię w sumie to wszystkie lubię, a najbardziej woskowe w kropki i kreski
Kasiu właśnie nadrobiłam zaległości i nie widzę, że u Ciebie tak marnie, piękny ciapatek i żółtasek szkoda tylko tego co mu tak dużo pączusiów opadło, ale latem pewnie nadrobi
Ja od dwóch miesięcy poluję na Bremena i nic A jak Janeczko znajdziesz, to wiesz co masz robić...
Krysiu, u mnie sporo roślin kwitnie, ale wszystkie bardzo skromnie, po 3 kwiatki i wsjo
Ten z utraconymi pączkami puszcza jakieś odbicia, więc może jeszcze obsypie się kwieciem A jak mi kwiatki zaczarujesz, też nie zaszkodzi
Kasiu po raz kolejny pochwalę regalik, zarąbia...czo wyglądają na nim storczyki . Pierwszy falek wiadomo cudo, niespodzianka (chyba już każdy wie, że uwielbiam żółte ), no i Manhadelphia . Szkoda, że falek choinka stracił tyle pęczków bo by nam szczęki poopadały .
No, nie, co ja widzę, pędzik na pędziku i następny goni pędzika jak wszystkie wiosną rozwiną kwiaty, to dopiero będzie widok, regalik świetny, pozdrawiam