Przepraszam ,że mnie nie było,ale trudno mi sie teraz wyrobić,bo doszła praca i wieczór padam
Marysiu,pracy tak szybko się nie pozbędę ,bo jestem w niej w czasie urlopu pracownika ,a od 15 sami wyjeżdżamy odpocząć troszkę ,pozdrawiam ,Sally Holmes jest piękna i bardzo u mnie kwitnie mimo ,że taka młoda buziaczki posyłam
Aniu,przetacznikowiec to duża widoczna bylina ,ja lubię rośliny o strzelistym pokroju,weekend był piękny ,a wieczorem wreszcie popadało, susza w ogrodzie była ogromna,buziaczki dla Ciebie
Wandziu,ostróżki samą mnie zaskoczyły ,bo takie odrobiny wsadziłam w kwietniu,a łodygi mają niektóre jak moja ręka ,ale miło ,że sie podobają,pozdrawiam i uściski dla Ciebie
Małgosiu,zawsze zapraszam ,jak tylko będziesz w górach ,to przejazdem zawsze możesz wstąpić do mnie,od Krakowa do mnie rzut beretem.a tymczasem zapraszam na spacery wirtualne,buziaczki dla Ciebie
Helenko,wyrzuć swoją ziemię ,wsyp z worka i będą rosły,dorzuć jeszcze obornika ,miło ,że się u mnie podoba,pozdrawiam i zapraszam znowu
Aguś tak Ci sie wydaje ,dobrze wiesz ,że jesteśmy wszyscy łakomi na miłe słowa

i dziękuję za nie buziaczki dla ciebie
Jolu,Sally Holmes teraz sadzona ,i kwitnie bardzo obficie,nic się nie przejmuj,ja też ciągle coś u Was wynajduje ,wszyscy tak mamy

,buziaczki dla Ciebie
Gosiu,ja się cieszę ,że moje ostróżki się podobają ,bo taki był cel,żeby były ładne ,trafiły się super odmiany ,one teraz w kwietniu malutkie sadzone ,i mają po 2 mocne grube gałęzie ,a ja chcę ich tak poprowadzić ,żeby były całe kępy np. po 10 gałęzi,może na drugi rok potrafią to zrobić,pozdrawiam i całuski posyłam
Ewuniu witaj ,miło,że spacerujesz i odpoczywasz ,bo takie zadanie ma ogród,te grube kolorowe ostróżki to nowe nabytki ,jest wśród nich tak piękny kolor jasnej lawendy z powycinanymi płatkami ,że sama nigdy takiej ostróżki nie widziałam ,aparat nie oddaje dokładnie jej koloru buziaczki dla Ciebie
-- 29 cze 2014, o 21:06 --
Witaj Joasiu,miło,że jesteś ,ja tak się teraz nie mogę z niczym wyrobić,a nerwiska to wszyscy chyba mamy skołatane ciągłą bieganiną i życiowymi sprawami,pozdrawiam