Małgosiu przykro, że azalia przemarzła. To zawsze smuci, ponieważ czekamy bardzo, aż te wspaniałe krzewy zakwitną... ale mam nadzieję, że w przyszłym roku pięknie wynagrodzi tegoroczne rozczarowanie...
Jolu wiem jak to jest z tym czasem, ja też mam ciągły niedobór.....
Zaglądam do zaprzyjaźnionych ogródków, czytam co słychać i brakuje czasu, żeby się odezwać....
Mam nadzieję, że azalie w przyszłym roku pięknie zakwitną
Madziu bardzo się cieszę z tych nabytków, kocham takie intensywne barwy i zadowolona jestem, że udało mi się dostać takie odmiany
Aniu gdzie by nie było, zawsze bardzo się cieszę z Twojej wizyty
Reniu żałuję, że jeszcze jednej nie wzięłam, bo okazuje się, że mam miejsce w ogródku na 4 krzaczki

Ale może jeszcze dostanę ...
Robercie cieszę się, że podobają Ci się moje nabytki.... ja również zachwycona jestem tą odmianą
Zenku dziękuję
Moje azalie już kwitną, mimo opadów otwierają pąki..... powiem szczerze, że nie bardzo mnie to cieszy, ponieważ i szybciej zbrzydną i przekwitną przez tak intensywne opady, ale i nie nacieszę się nimi, bo podziwiać je mogę tylko przez szybę....
Oby pogoda jak najszybciej się poprawiła, bo jak na tę chwilę wystarczy już deszczu...
Basiu ciesze się, że podobają Ci się..... ja jestem nimi zachwycona
Iwonko u mnie piasek, więc każdy opad przepływa przez niego błyskawicznie i nawet po ulewie nie ma kałuż ani błota.... ale też uważam, że już mogłoby przestać padać.... już wystarczy....
Teraz takie piękne kwitnienia, a my nacieszyć się nimi nie możemy, no i co mnie smuci, kwiaty szybko przekwitają
Jestem zachwycona zakupami, bo mimo, że wybór nie był zbyt bogaty, to mieli w ofercie piękne odmiany...
Agatko tak właśnie jest z tymi chciejstwami .... zawsze gdy wejdziemy do jakiegoś ogródka, to coś nam
wpada w oko ... cóż zrobić..... taka nasza dola
Cieszę się, że podobają Ci się zakupy

ja już nie mogę się doczekać, kiedy je posadzę a tu wciąż leje ...
Mariolu bardzo się cieszę, że jesteś
Miło mi, że podoba Ci się w moim ogródku. Teraz mamy cudny czas, kwitną piękne krzewy , jest bardzo kolorowo, zieleń soczysta .... oby tylko przestało padać, żebyśmy mogli się tym wszystkim cieszyć....
Kasiu ciesze się bardzo , że zaglądasz
Dziękuję Ci za takie cieplutkie słowa, miło mi, że podoba Ci się u mnie i zapraszam serdecznie na realną kawkę

Kochana skontaktuj się z Ulą, może uda Ci się przyjechać , bo dziewczyny wybierają się do mnie chyba w przyszłym tygodniu ...
Tajeczko bardzo się cieszę, ze podobają Ci się moje zakupy. Kolorki faktycznie bardzo intensywne....kocham takie. Uwielbiam w kwiatach połączenie różu z pomarańczem i żółcią i wałśnie one wszystkie takie są
Do wykopania idą 3 tuje, a na ich miejscu zamieszkają azalie ...
Tobie również pięknego weekendu
Jolu już teraz, jeśli coś chcę posadzić, to inna roślinka musi mu zwolnić miejsce...niestety

3 dwumetrowe tuje zmienią mieszkanie, wywędrują do zaprzyjaźnionego ogródka, a na ich miejsce wskoczą azalie ...
Justynko cieszę się, że podobają Ci się zakupy
Gibraltar jest przepiękny, jeśli tylko bym trafiła, to bardzo chętnie kupię.... uwielbiam takie intensywne, ogniste barwy
Jacku zakup azalii marzył mi się już od kilku sezonów.... wciąż rezygnowałam, właśnie z powodu braku miejsca. Ja i tak z czasem będę musiała zmniejszać liczbę wysokich iglaków, ponieważ sadziłam je dosyć gęsto, żeby był ładny efekt od razu.... One już dosyć mocno się rozrosły..... na razie jeszcze się mieszczą, ale już można powoli usuwać niektóre okazy, ponieważ i te rosnące obok jeśli są zacienione, to brzydną.... Powiem Ci szczerze, że te rosnące obok są tak rozrośnięte, że nawet nie będzie widać, że coś brakuje.... nadal będzie zielone ściana
Bardzo jest mi miło, że podoba Ci się wygląd moich rabat. Mam nadzieję, że nic nie zepsuję tymi roszadami, że będzie nadal ciekawie