Ogród 2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Sylwia85
1000p
1000p
Od: 24 lut 2013, o 16:57
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Ogród 2

Post »

Witajcie, ale dzisiaj piękna pogoda a ja do pracy. Po czterech dniach wolnego cieżko się wstawało. Słoneczko aż miło było wyglądać przez okno.
MagdalenaKCh- Madziu duży wybór pierwiosnków jest tutaj http://www.sklep.bylinowyraj.pl/rozwin/hosta_-_funkia ( tylko tak troszkę drogawo)
MID2006- Madziu u to jak ma zmarnować sie to lepiej niech nie kwitnie. Szkoda. Wiem nie zawsze możemy wydać pieniążki na przyjeności. Tak to już bywa.
koziorozec- Martusiu ja nie wyobrażam sobie domu bez kwiatów i co jakis czas coś dokupię. O podlewaniu trzeba pamiętać ale i mi się zdarzy że zapomnię ale mamusia pamięta :)
anabuko1- Aniu wcale nie uważam że to przeżytek to bardzo piękna roślina. Powinna być w każdym domu w końcu to drzewko szczęścia. Gdybym już wiedziała że zima nie przyjdzie i będzie cieplej to juz bym ruszyła do ogrodu a tak przykryte roślinki jeszcze czekają, chwasty też ( strasznie zarósł mi nowo robiony skalniczek, dużo nasion chwastów musiało być w ziemi). I teraz będzie czekało mnie wyrywanie :(
iwona0042- Iwonko oj tak takiego szaleństwa to ja potrzebuję :tan , o proszę powiadasz że i tak można drzewko prowadzić. Masz może jego zdjecie?
jonatanka-Joasiu oj tak przemyślane zakupy to podstawa. Kupisz i zastanawiasz sie gdzie to posadzić. Posadzisz stwierdzasz że nie pasuje. Różyczki super sprawa, ja tylko miniaturki. Do host nie miałam szcześcia ale od jakiegoś czasu rosną ciekawe jak to bedzie w tym roku z krokusami. Słoneczko nam sie przyda niech go będzie soraz więcej :)

Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

No i szukałam i okazuje się, że nie mam, ale jak będę u M w pracy to mu cyknę zdjęcie, mam je, jak kilka innych u M w pracy, w domu nie mam gdzie trzymać, a latem stoją na dworze ;:108
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 kwie 2012, o 18:56
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Przypomniało mi się że zimą miałaś problem z bukszpanem. W tym roku chyba nic mu grozić nie będzie :)
Awatar użytkownika
Sylwia85
1000p
1000p

Post »

Iwonko dobrze poczekam na zdjecie ale jestem bardzo ciekawa.
Madziu w tym roku nie mam problemu chyba że straszna zima do nas zawita ale to już najwyżej później bedę się o to martwić. Teraz jest wiosennie i niech tak już zostanie :)
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
iwwa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 sty 2013, o 18:46

Post »

Witaj Sylwuś :wit Ja też po paru dniach wolnego poszłam do pracy. Masakra była ;:124 jakoś przeżyłam, ale takie wolne rozbijają człowieka bardzo. Link z pierwiosnkami fajny, duży wybór,ale ceny średnie... Mnie to denerwuje, że koszty przesyłek praktycznie wszędzie są dosyć drogie....
wątek aktualny Ogródek Asi- cz 3
Awatar użytkownika
Sylwia85
1000p
1000p

Post »

Witaj Asiu najgorsze są pierwsze dni po dłuższym odpoczynku. Ostatnio przeglądałam strony internetowe w poszukiwaniu komody do dużego pokoju i jedną nawet fajną znalazłam ale 60 zł za przesyłke płatną z góry to już lekka przesada, pobraniowa była jeszcze droższa.
Jak kupujesz większą ilość roślinek to się opłaca ale jak tylko dwa czy trzy to się nie opłaca.
e-babcia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2011, o 16:34

Post »

To prawda ,że opłaty z aprzesyłki są przesadne,ale cóż ,chcemy mieć to płacimy :wit
Awatar użytkownika
iwwa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

60 zł ? to lekka przesada... Poszukaj dobrze, może gzieś znajdziesz taką samą taniej ?
Awatar użytkownika
Sylwia85
1000p
1000p

Post »

Musze się Wam czym pochwalić, dawno powinnam zrobić zdjecia ale jakoś tak sie schodziło. Teraz już są luki albo wolne miejsca.
Kochani przedstawiam Wam naszą spiżarkę :)
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

-- 7 sty 2014, o 19:50 --

Jadziu ale zawsze można poszukać i mieć nadzieję ze będzie taniej.
Asiu komoda już zamówiona na szczęście znalazłam inną ale u siebie w Siedlcach. Czekam tylko kiedy przyjdzie go sklepu i będzie akcja składanie :)
Awatar użytkownika
iwwa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Sylwuś, to teraz nas zmiażdżyłaś "zapasami na zimę" ;:306 ;:306 Ale tego dobra wszelakiego porobiłaś. Kochana czapki z głów, gospodyni Jesteś I Klasa ;:215
Tak, z tymi zakupami w necie, to trzeba dobrze poszukać - ceny są baaardzo różne. Milego składania :)
Awatar użytkownika
Sylwia85
1000p
1000p

Post »

Zimy nie widać a zapasy schodzą :) Weki to moje i mamusi, ale wiekszą ilość zrobiła mamcia, więc jak co to już ona gospodyni pierwsza klasa.
Do składania to ja nie mam cierpliwości, więc moge tylko przytrzymać ewentualnie zrobić herbatkę :)
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 kwie 2012, o 18:56

Post »

ojeeej ;:oj Mniam, mniam i jeszcze raz mniam! Sylwuś ale zgromadziłaś pyyyszności. Aż ślinka cieknie! Chyba poproszę Cię o przesłanie przepisów. Z napisaniem jak krowie na pastwisku krok po kroku kilka przepisów na przetwory.
Awatar użytkownika
alicjad31
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lip 2013, o 20:38

Post »

Sylwuś spiżarki zazdroszczę zawsze mi się marzyła ;:oj
Pozdrawiam Alicja
Awatar użytkownika
dorcia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 lip 2011, o 13:58

Post »

Ooo,to z głodu nie zginiesz ;:215 ,mi juz to przeszło,kiedyś półki się uginały,a teraz tylko to co naprawdę konieczne-co do kosztów przesyłek,Poczta Polska z Nowym Rokiem drastycznie ceny podniosła
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Sylwio,moja spiżarka też doładowana w setkach słoiczków,może Ci kiedyś pokażę,gdzieś tam jest w mojej drugiej części,uwielbiam robić przetwory ,jestem jak wiewiórka z tymi zapasami,gorąco pozdrawiam :wit ;:196
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”