MagdalenaKCh- Madziu duży wybór pierwiosnków jest tutaj http://www.sklep.bylinowyraj.pl/rozwin/hosta_-_funkia ( tylko tak troszkę drogawo)
MID2006- Madziu u to jak ma zmarnować sie to lepiej niech nie kwitnie. Szkoda. Wiem nie zawsze możemy wydać pieniążki na przyjeności. Tak to już bywa.
koziorozec- Martusiu ja nie wyobrażam sobie domu bez kwiatów i co jakis czas coś dokupię. O podlewaniu trzeba pamiętać ale i mi się zdarzy że zapomnię ale mamusia pamięta

anabuko1- Aniu wcale nie uważam że to przeżytek to bardzo piękna roślina. Powinna być w każdym domu w końcu to drzewko szczęścia. Gdybym już wiedziała że zima nie przyjdzie i będzie cieplej to juz bym ruszyła do ogrodu a tak przykryte roślinki jeszcze czekają, chwasty też ( strasznie zarósł mi nowo robiony skalniczek, dużo nasion chwastów musiało być w ziemi). I teraz będzie czekało mnie wyrywanie

iwona0042- Iwonko oj tak takiego szaleństwa to ja potrzebuję

jonatanka-Joasiu oj tak przemyślane zakupy to podstawa. Kupisz i zastanawiasz sie gdzie to posadzić. Posadzisz stwierdzasz że nie pasuje. Różyczki super sprawa, ja tylko miniaturki. Do host nie miałam szcześcia ale od jakiegoś czasu rosną ciekawe jak to bedzie w tym roku z krokusami. Słoneczko nam sie przyda niech go będzie soraz więcej

Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie