Przedwiośnie na wsi
- lora
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 maja 2010, o 13:43
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Przedwiośnie na wsi
Maryś ale Twoim kotom jest dobrze ciepełko i o nic nie martwią się... 

- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Już u kogoś życzyłam, żeby wszystkie koty prowadziły takie życie, jak nasze-ciepło, hojnie karmione, leczone, miziane i rozpieszczane
U mnie jeszcze nie pada, ale mrozik da się wyczuć. Wszystkie zwierzęta już w domu

U mnie jeszcze nie pada, ale mrozik da się wyczuć. Wszystkie zwierzęta już w domu

- zwkwiat
- Od: 12 lut 2011, o 09:30
Marysiu, zastanawiam się ile jeszcze czasu upłynie zanim nasza Muszka i Frędzelek przytulą się jak Twoje kociaczki, bo na razie Frędzel żyje w lepszej komitywie z psami niż ze swoją krajanką kotką. Twoja Monisia i Maciuś
Moja mama mówi widząc wylegujące się kociaki na kanapce : "tak wygląda koci raj", może ma rację?

Moja mama mówi widząc wylegujące się kociaki na kanapce : "tak wygląda koci raj", może ma rację?
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Bogusiu bardzo dziękuje i witam Cię serdecznie
, wątek coraz bardziej opanowywać będą rozsady a coraz mniej ubiegłoroczne rośliny.
Aniu, Różo, Misiu koty to bardzo towarzyskie zwierzątka, zawsze przychodzą do mnie do pokoju, usadawiają się w najcieplejszym miejscu i zapadają w głęboki sen. Wstają najczęściej dopiero wtedy jak przychodzi ich druga młodsza pani, która również daje im jedzenie i poza tym nic je nie rusza
Ewuniu majowa przed chwilą z przerażeniem zobaczyłam, że za oknem jest -5 coś nam zima nie odpuszcza. Jeszcze opady śniegu zapowiadają
Zosiu Monisia była znaleziona przez moją koleżankę jako miot koci i wychowana bez mamy, jak przyszła do nas Maciek mocno zestresowany azylowy kot był samotny i dlatego przypadli sobie do gustu, on nauczył ją wielu rzeczy m.in. mycia kociego, ale początkowo to on ją dokładnie mył. A widocznie Muszka i Frędzelek nie potrzebują tego przytulania. Twoja mama na pewno ma rację

Aniu, Różo, Misiu koty to bardzo towarzyskie zwierzątka, zawsze przychodzą do mnie do pokoju, usadawiają się w najcieplejszym miejscu i zapadają w głęboki sen. Wstają najczęściej dopiero wtedy jak przychodzi ich druga młodsza pani, która również daje im jedzenie i poza tym nic je nie rusza

Ewuniu majowa przed chwilą z przerażeniem zobaczyłam, że za oknem jest -5 coś nam zima nie odpuszcza. Jeszcze opady śniegu zapowiadają

Zosiu Monisia była znaleziona przez moją koleżankę jako miot koci i wychowana bez mamy, jak przyszła do nas Maciek mocno zestresowany azylowy kot był samotny i dlatego przypadli sobie do gustu, on nauczył ją wielu rzeczy m.in. mycia kociego, ale początkowo to on ją dokładnie mył. A widocznie Muszka i Frędzelek nie potrzebują tego przytulania. Twoja mama na pewno ma rację

- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Zawsze kotki uważałam za przytulaczki młodych, tymczasem u mnie i Dzikot bardzo chętnie liże Hamleta, pozwala mu obgryzać swój ogon i wykazuje dużo cierpliwości. Dużo jeszcze się muszę o kotach nauczyć 

- Maska
- Kontakt:
Ewo, bo każdy kot jest inny tak jak człowiek i relacje między nimi też różne i chyba nigdy nie będziesz o kotach wiedziała wszystkiego 

- zwkwiat
- Od: 12 lut 2011, o 09:30
Marysia pewnie ma rację, choć nasza muszka żyje z nami 8 lat i była panią, wszyscy ją rozpieszczali a tu naraz musiała się wszystkim dzielić i to pewnie jej nie odpowiada.
- Maska
- Kontakt:
A no widzisz Zosiu i tu jest wytłumaczenie. A Frędzelek nie szuka z nią kontaktu? czy przyszedł do Was jako mały kotek czy już większy?
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Kociaczki to indywidualiści i nie łatwo ocenić ich charakter
Moja kicia staruszka, z którą niestety musieliśmy pożegnać się niedawno, zawsze spacerowała ze mną po ogródku i rozmawiała
Bardzo miłe to było.....

Moja kicia staruszka, z którą niestety musieliśmy pożegnać się niedawno, zawsze spacerowała ze mną po ogródku i rozmawiała

- mar33
- Od: 13 mar 2012, o 16:35
Marysiu koci dzień się skończył nastał zwykły szary i ponury a u Ciebie cichutko bo prądu dalej nie ma ,ale spoko nadrobisz wszystko wieczorem 

Pozdrawiam Maria "Przyroda jest lekarstwem w każdej chorobie" Hipokrates
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
-
- 500p
- Od: 13 cze 2012, o 18:52
Marysiu kochana mam problem nie przechodzą mi zdjęcia z fotosika korzystałam z darmowego ale okazuje się że darmowy ma limity i mnie się kończy ale nie wyczerpał:Limit zdjęć dla Twojego konta to 100 zdjęć
Możesz dodać jeszcze 11 zdjęć. a ja nie mogłam dzisiaj przesłać jednego --porać co ja mam zrobić-weszłam w abonament a tam kilka opcji nie wie
co powinnam wybrać
-----
Ela
Możesz dodać jeszcze 11 zdjęć. a ja nie mogłam dzisiaj przesłać jednego --porać co ja mam zrobić-weszłam w abonament a tam kilka opcji nie wie
co powinnam wybrać

pozdrawiam Ela
- robaczek_Poznan
- Od: 30 sty 2012, o 23:42
Koci dzień się skończył...uff..gdzie nie weszłam tam koty
Marysiu, spotkałaś się z Małgosią?

Marysiu, spotkałaś się z Małgosią?

-
- 500p
- Od: 13 cze 2012, o 18:52
Już mi na mózg chyba padło a na oczy na pewno poradź-przez ć to już masakra Ela przepraszam za błędy-aż się 

pozdrawiam Ela
- Maska
- Kontakt:
Elu spokojnie posyłaj z fotosika ale nie loguj się , bez logowania nie masz limitu
-- 18 lut 2013, o 21:50 --
Agnieszko też miała takiego kotka który cały czas przy mnie biegał po ogrodzie, ale niepotrzebnie polazł do psiej woliery
Marysiu już powoli nadrabiam, dzień fatalny prawie cały dzień bolała mnie głowa, a jutro ma być jakieś masakrycznie niskie ciśnienie
Kasiu jutro jestem umówiona z Małgosią o 15,00
Elu a jak fotosik nie chce to już kiedyś Ci oferowałam program minus.pl
-- 18 lut 2013, o 21:50 --
Agnieszko też miała takiego kotka który cały czas przy mnie biegał po ogrodzie, ale niepotrzebnie polazł do psiej woliery

Marysiu już powoli nadrabiam, dzień fatalny prawie cały dzień bolała mnie głowa, a jutro ma być jakieś masakrycznie niskie ciśnienie

Kasiu jutro jestem umówiona z Małgosią o 15,00

Elu a jak fotosik nie chce to już kiedyś Ci oferowałam program minus.pl

- Sosenki4
- Od: 8 lut 2012, o 12:58
Marysiu, czyżbyś dalej prądu nie miała
U mnie pada, co ja piszę sypie śnieg bez opamiętania, a u Ciebie?