Ogrodowe i...nie tylko... krople pamięci cz.2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Helios
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 cze 2010, o 18:56
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ogrodowe i...nie tylko... krople pamięci cz.2

Post »

;:3
A ja Basiu ciągle nie kumam, skąd takie silne bóle przy płaskostopiu (już nie ważne podłużnym czy poprzecznym). :shock:
Wytrzymała jesteś, więc byle boląca stopa po długim chodzeniu albo staniu, nie powodowałaby takiego zamieszania. :?
Gdzie kwitnie kwiat - musi być wiosna, a gdzie jest wiosna - wszystko wkrótce zakwitnie (Friedrich Rückert)
Ogród Heleny Ogród Heleny cz.2
Ogród Heleny cz.3
Awatar użytkownika
ra_barbara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 sty 2010, o 10:51
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

Helenko właśnie tego, sama też pojąć nie umiem.A dziwi mnie jeszcze, że rowerem to już nie bardzo mogę jeździć :( Wymuszę na ortopedzie RTG i pójdę do kogoś innego, jeszcze.Dziś ruszę gdzieś za wygodniejszym obuwiem ;:65
Banderas za 10 dni będzie miał naprawiane prawe oko 8-)... muszę być sprawniejsza ruchowo by ganiać po gabinetach klinicznych z nim :D
Idę zajrzeć do Waszych roślinek, moje daleko :(
Abyście tylko potrafili położyć kwiaty pomiędzy smutnymi liśćmi życia! aktualny Co w trawie piszczy-2014-2017
Cz.1. cz.2. cz.3.Dziergam...bo lubię
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Basiu Droga ta diagnoza może być właściwa, bo pedałując używasz mięśni. I tak jak już wspominałam w którymś wpisie mam przyjaciółkę, która też ma takie schorzenie a po wkładkę się udała, bo jej koleżanka w pracy (35 l) też miała taką dolegliwość.
Basiu, a jak odczuwasz stopę przy wyższym obcasie - spróbuj!
Życzę sprawnej stópki i szybkiego 10! a potem dobrych skutków operacji B i szybkiej rehabilitacji ;:196
Awatar użytkownika
ra_barbara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Mrysiu ;:167 dziękuję.
Banderas 11-ego ma zabieg.Marysiu nigdy nie mogłam chodzić na zbyt wysokich obcasach, a żyjąc na wsi to tylko lekkie obuwie, a i boso lubiłam tylko jakoś ostatnio nie bardzo, cosik nogi mi marzły :? A zaraz nawet spróbuję jak mi się chodzi na koturnie ;:65 Ino giczoły wymoczę w Nivelazione....pobudza krążenie, długotrwale rozgrzewa ;:173 a fajnie pachnie bo z olejkiem cynamonowym ;:108
Abyście tylko potrafili położyć kwiaty pomiędzy smutnymi liśćmi życia! aktualny Co w trawie piszczy-2014-2017
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Bogumilka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lut 2008, o 17:50

Post »

Witaj Basiu :wit
Czytam o Twoich problemach z nóżkami i może ja też coś mądrego podpowiem :oops: ......spróbuj zakupić sobie obuwie zdrowotne firmy Scholl....wiem, wiem są drogie, ale może właśnie takie obuwie Ci pomoże ;:108
Awatar użytkownika
ra_barbara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

O ;:oj widzisz Bogusiu o tej firmie czytałam właśnie ;:333 Aaaale drogie rzeczywiście
Awatar użytkownika
ra_barbara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Dobre wieści :tan Moja Ela wybiera się dziś na lodowisko, pojeździć z córką swą na łyżwach....jak ja się cieszę :D
Miriam
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lip 2011, o 12:31
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Basiu,lekarz specjalista-człowiek,jeżeli kieruje do lekarza rodzinnego na dalsze leczenie,wypisuje zaświadczenie umożliwiające wypisywanie recept ze zniżką!Trzeba się upomnieć,jeżeli sam nie pomyśli o twojej kieszeni!Mąż takie dostał właśnie od urologa.
Każdy człowiek potrzebuje stale nawet pewnej ilości trosk,cierpień lub biedy,tak jak okręt potrzebuje balastu,by płynąć prosto i równo.(Arthur Schopenhauer) Pozdrawiam Mirka
Mój ci On, Mój ci On cz.2,
Mój ci on cz. 3
Awatar użytkownika
ewa_rozalka
1000p
1000p
Od: 10 cze 2012, o 12:18

Post »

Basiu ,Twoje wątki to istny kabareton Potrafisz żartować ze wszystkiego.Zdrówka życzę. ;:196
Awatar użytkownika
ra_barbara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Rozalko ;:196 witam Cię bardzo serdecznie.Kabareton....... ;:oj Eeee.... grozą i dramatem też u mnie powiewa :roll:
Mirisiu zapytałam pilęgniarki od czego zależy to %-owe wypisywanie recept powiedziała że od lekarza ale co nie który się nie chce spojrzeć jaki % płatności wypisać...podbuntuję Banderasa ;:215
Awatar użytkownika
ra_barbara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Zagotowałam się dziś na Banderasiko....stwierdzam: że Toto jest głupsze od małpy ;:108 ;:108 ;:108
;:304 za orangutany ;:304
leszczyna
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 kwie 2009, o 21:37

Post »

BASIU.....Mirka ma rację, tak to funkcjonuje wypisywanie recept.....każdy z medyków ma knigę w której jasno jest określone czy lek jest na ryczałt....100%.....30% i zgodnie z tym rp. się wypisuje......niekiedy może nastąpić jakieś przeoczenie to wtedy apteki czuwają nad tym i informują pacjenta.....
...zaś jeżeli chodzi o wypisywanie leków przez lekarza rodzinnego a zaleconych przez specjalistę to lekarz rodzinny dostaje informację od specjalisty z zaleceniami dalszego leczenia i rozpiskiem jakie leki i jakie dawkowanie i na takiej podstawie dopiero może wypisać dany lek......

Basia a czy ta Twoja stópka ulega jakimś zniekształceniom czy tylko ból ją dotyka :?:
eee Banderasa do Afryki nie wysyłaj :;230 :;230 ale musiał wejść Tobie za skórę.......
Awatar użytkownika
ra_barbara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Krysiu Jest zniekształcona trochę i właściwie mało boli, teraz trochę piecze bo chodzę w tych wkładkach ortopedycznych, ale jak chodzę boli okropnie łydka z tyłu, albo z boku, najbardziej gdy szybciej idę, także chodzę jak idiotka jakaś krok za kroczkiem i to mnie wkurza, ni diabła nie mogę przyspieszyć...to nie mój styl :cry: a rower ;:145 ;:222. Siedzę tak sobie w tej szufladzie i zaczynam wątpić...
Oj nie dobrze, nie dobrze....mysli mi Szufladzieją ;:223
Obrazek
Banderasa mocno wypasiony TV ;:306 aż 14 cali ;:306 i tylko 1sztuka pilot :uszy , kabli napodłączał ;:306
JagiS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 kwie 2012, o 14:10

Post »

O, telewizorek wypisz wymaluj jak mój ;:oj, od kiedy walnął ten ze dwa numery większy :;230.
Pudło z grubsza widzę, reszta to słuchowisko ;:306.

Nie zszufladziej, Basiu, do reszty - Jagoda
Awatar użytkownika
TerDob
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2008, o 17:06

Post »

Basiu kochana tak dawno u Ciebie nie byłam - przepraszam ale gdzieś mi zginęłaś ;:196 Czytam że masz nóżkę chorą - bardzo Ci współczuję , miejmy nadzieję że do wiosny noga wyzdrowieje i będziesz mogła pracować w ogrodzie ;:108
Cieszę się że z córcią już dużo lepiej i serdecznie pozdrawiam ;:196
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”