Ogródek Agness

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ogródek Agness

Post »

Agatko kotki i pieski mają respekt dla moich kwiatuszków.... jakieś takie karne są 8-) :lol:

Izuniu niestety ogródek rozmiarów skromnych skutecznie ogranicza moje liliowe marzenia, a tyle jeszcze bym chciała...... jeszcze posadzę tylko kilka odmian i później choćby mnie z pragnienia ssało to nic więcej ;:185
Trąbkowe lilie są śliczne...... kurczę.... zresztą jak i wszystkie inne 8-) :lol:

Ewuniu bardzo się cieszę..... koniecznie się pochwal jakie odmiany wybrałaś :D

Dorotko ojjjj tak...... to jedna z moich ulubienic......a jak pachnie ;:167

Dziś może dla odmiany zakątki z floksami :D

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15

Post »

Witaj Agus niedzielnie,nic mi się nie chce,jestem strasznie ospała.Z obiadem dzis luz ,bo ide na pietro na gotowca.
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

AGNESS pisze: Kasiuodmian ile mam nie wiem.... nawet nie liczyłam 8-) :lol: Kwitnących egzemplarzy było było około 150 :D Ja już nie mogę doczekać się tych lilii od Ewy ..... a najbardziej ich kwitnienia ;:oj :lol:
150? WOW ;:oj Ale będzie pokaz liliowy ;:138
Miłej niedzieli :wit
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Awatar użytkownika
marpa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 sty 2009, o 13:13

Post »

Ciasnota ogródkowa to pojęcie mi również znane ;:7 ale już tak nawciskane,że trzeba pomyśleć o ograniczaniu tych dóbr wszelakich bo sił zaczyna brakować i dopiero teraz w zimie zorientowałam się,że od chyba 2 sezonów nie mam czasu na chwilę oddechu mimo,iż na działce jestem prawie całymi dniami... ;:oj Chyba,że ktoś mnie odwiedzi to wtedy przymus...jakaś taka chyba niemrawa się robię z upływem lat no ale i z każdym rokiem roślin przybywało no i roboty , :roll: plewienie,przesadzanie,dokarmianie,obcinanie itp,itd...W tym sezonie mam zamiar to zmienić ...nic nie kupuję ,nie zamawiam a i tak jak siebie znam coś tam w ręce mi wpadnie...na lokalnym rynku moim...Obrazek
:wit
MARYNA pozdrawiam
spis wątków
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Mnóstwo zamówiłam-18 odmian :oops: Największe wrażenie zrobiła na mnie Hiawatha, Eyeliner, Miss Feya, Indiana. Chwalić się jednak będę, kiedy dostanę przesyłkę :wink:
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Małgosiu miło, że masz dziś obiadek gościnnie u rodzinki, miłe są takie leniwe niedziele, kiedy nic nie trzeba :D
Życzę Ci pięknego , relaksującego dnia ;:196

Kasiu bardzo czekam już na kwitnienie lilii... mam nadzieję, ze dobrze przetrwają zimę i znów latem będzie kolorowo :D
Tobie również życzę miłej niedzieli ;:196

Maryniu wszystko to prawda..... ale tak się oprzeć trudno, kiedy ciągle coś pięknego wpada w oko....
Działeczka to nie tylko praca, trzeba mieć czas żeby się zrelaksować, odpocząć, po prostu poleniuchować wśród zieleni :D
Ja np nienawidzę pracować w ogrodzie późną jesienią...... okrywanie roślin to dla mnie za karę :oops: może dlatego, że zawsze miałam dużo roślin potrzebujących otulenia.......teraz pomalutku z takich rezygnuję...... jest taka masa pięknych krzewów i kwiatów, które są silne i zdrowe że stwierdziłam, że wszystko można zastąpić :D

Ewuniu oj tak, koniecznie pochwal się jak przyjdzie przesyłeczka.... odmiany, które wymieniłaś są piękne..... zresztą one wszystkie są piękne, dlatego tak trudno się oprzeć :roll: :lol: A 18 odmian ;:oj to naprawdę poszalałaś ;:138
Awatar użytkownika
santia
500p
500p
Od: 16 mar 2011, o 22:15

Post »

Piękne zdjęcia, od razu mi się nastrój poprawia ;)
Awatar użytkownika
an-ka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sty 2009, o 21:10

Post »

Aga zakątki malownicze.Na tle soczystej zieleni każdy kwiat wydobywa z siebie całą gamę koloru.Lilie i ja zamowiłam bo przecież oprzeć się nie da.Poza tym zawsze je można gdzieś wcisnąć.
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Agnieszko, ale piękna pełnia lata a u mnie szaro buro ! I moje kochane floksy, liliowce ile jeszcze trzeba czekać na nie ;:185
Awatar użytkownika
bodzia3012
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 wrz 2009, o 08:41

Post »

Agnieszko jak ja lubię oglądać twój piękny ogród :D
dzisiaj piekę tort bezowy z twojego przepisu :D
jutro dzień babci więc trzeba coś przygotować dla małych łasuchów i tych większych też :D
miłej niedzieli :wit
pomidorzanka
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 26 cze 2012, o 12:57

Post »

Aguś, floksy dopełniają treść ogrodu, oczywiście nie wątpiłam że je masz,

chociaż też ich nie wypatrywałam.

Przy takiej ilości kwiatów, powinno być powiedziane

a tera lilie, a teraz tulipany, a teraz....,

bo człowiek jest urzeczony wszystkim na raz. ;:202
Pozdrawiam, Agata.
edulkot
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 17:31

Post »

Kochani mam bardzo słabą wolę :oops: Planowałam otworzyć swój ogródek wiosną, ale przecież nie mogę wytrzymać i stwierdziłam, że pierwszy dzień Nowego Roku 2013 jest dobry na rozpoczęcie 13 części wątku :wink: :lol:
Agnes słabą wolę masz ale ja o tym nic nie wiedziałam i tak z zaskoczenia otworzyłaś nowy wątek nie kopiąc mnie w kostkę a to nieładnie ;:185 tak cichcem, dlatego przychodzę dopiero dzisiaj :oops: i wracam zobaczyć bo podobno lelijki pokazałaś a ja je ;:167
Awatar użytkownika
konwalia12
1000p
1000p
Od: 24 lut 2012, o 19:59

Post »

Witam niedzielnie ;:304
Floksiki jak ogrodowe czarodziejki ;:170
Masz może zdjęcie, które ukazuje pełną perspektywę Twojego ogrodu? <To musi wyglądać wspaniale>
Bo jak na razie nadziwić się nie mogę się masz roślin i jak Ty to wszystko w ogrodzie mieścisz ;:oj
Ogród w lasku
Krótki filmik o moim ogrodzie
Jeśli umiecie patrzeć, zobaczycie, że cały świat jest ogrodem. Anusia
Awatar użytkownika
Elizabetka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 4 lip 2006, o 20:04

Post »

Agnieś widzę, że skalniaczek się ładnie zarósł a roślinek w Twoim ogrodzie znacznie przybyło. Pięknie ...no i ta soczysta trawa stale mnie zachwyca. ;:138
Wiesz czasami żałuję, że nie mam takiego małego jak Twój.....bo sadzę, dosadzam a tam ciągle pustki. :wink:
Awatar użytkownika
Lukrecja
1000p
1000p
Od: 31 maja 2009, o 07:38

Post »

Taka fotka w całości chyba nas zwali z nóg! Usiłuje poskładać te rabaty do kupy w jakąś całość i wychodzi mi, że masz tam ogród botaniczny! Od kolorów dostałam zawrotu głowy, takiego pozytywnego rzecz jasna! ;:oj
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”