A ja jeszcze w temacie świdośliwy - mamy swoją od 3 lat; owocuje od początku, chociaż w pierwszym roku zupełnie symbolicznie, kilkoma owockami, ale potem z roku na rok coraz obficiej.
Od kilku lat myślałem o wyprawie do tego ogrodu i się nie zawiodłem. Jest tam naprawdę cudownie. A pomyślcie sobie jak pachnie 7 milionów kwiatów !!! w tym pewnie około miliona hiacyntów.
No jak to konczysz dzialalnosc, jak to nikt nie zaglada
Ja jestem zachwycona Twoim ogrodem, a zdjeciami z Keukenhof wywolales u mnie wzruszenie. Mieszkalam jakis czas temu dosyc blisko i bywalam kazdego roku <3
Już masz wszystko wypieszczone na działeczce? A może jakieś nowe przedsięwzięcia typu : nowa budowla. Ja takie mam. Czekamy z małżonkiem na poprawę pogody i do dzieła. Będzie to kaskada , nie duża. Najgorzej to się zabrać za robotę. Na razie to cieszę oczy widokiem pięknej wiosny na działce. Wasza działeczka jest taka tajemnicza - zdjęcia, które pokazałeś. Fajne zakatki.
ZBIGNIEWIE...... nie czas na biadolenie........sezon trza otwierać bo wiosna w tym roku znacznie szybciej zawitała na ogródki.....warzywniak już rośnie