Przed chwilą odpisałam i wcięło mi post, więc jeszcze raz
Ewka takich cudeniek było mnóstwo, ale czasami brakło mi rąk, by fotografować
Bożenko ja również ogromnie się cieszę, że wreszcie mogłyśmy się spotkać, fakt krótko, ale na pweno kiedyś nadrobimy, jesteś przemiłą osóbką, reszta na pw.
Krysiu, szkoda, że cię nie było, ale doskonale Cię rozumiem, sama do końca się wahałam, czy Gardenia czy...........ale mogę przynajmniej powiedzieć, że nie żałuję, tapety są na pewno w Liroy, ale to zależy co szukasz.
Ulka, roślinki w domku, jestem przeszczęśliwa, mam też upragniona różę pnącą Aloha (kupiłam od Ćwika i jeszcze dostałam fajną torbę) poza tym clematisa Diamond Ball od Marczyńskiego i jeszcze lilie orienpety Baywatch, Robinia i Brown Sugar, dalej nie miałam już siły biegać w końcu działka też nie z gumy, a jeszcze mają przyjść te zamówione więc stonowałam, ale idąc już w kierunku wyjścia dostałam w prezencie mini szklarenkę i dodatkowo rozsadnik, a potem jeszcze karmę i szampony dla moich kudłaczków
Asiu nie ma za co, a to oko w oko, dobre
Marzenko wiem co to znaczy, ale ta prace cieszy i daje ogromną satysfakcję, jak ja zaczynałam, to nie byłam jeszcze na forum, a tu naprawdę inspiracje można czerpać, a przede wszystkim poznać rośliny za nim się je kupi, a nie odwrotnie, co jest bardzo ważne przy aranżacji.