Witam w ogrodzie u Aguniady cz.8

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
beata68
1000p
1000p
Od: 13 lut 2011, o 17:15
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz.8

Post »

Halo, jest tu kto? Wpadłam sobie zobaczyć zdjęcie doniczki. :;230 No nie bądź taka, pochwal się. :D
Awatar użytkownika
aagaaz
1000p
1000p
Od: 7 maja 2011, o 10:58

Post »

Ale ładnie rozrastają się roślinki na nowej rabacie przy miejscu ogniskowym..

U mnie pęcherznice po deszczu jeszcze ładniej wyglądają a siewki Erecty też coraz większe ;:196
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Aguś, bardzo się cieszę że roślinki się przyjęły :)
Beata, proszę bardzo :)
Jula, Princess ma ładnie otwierające się pąki - bardzo mi się podoba jej kremowo-zielonkawy kolor ;)

Jej, głowa mi pęka... Jula, uważaj bo do Ciebie idzie front :(

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
...będzie na co popatrzeć... Sebastian K. ma mnóstwo pąków... znowu wszystkie róże dziś pryskałam na mszyce :evil:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
magenta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2010, o 19:18
Kontakt:

Post »

I ja dziś wyruszyłam na łowy :D mam odłożone co nie co u ogrodnika koło siebie.... Jutro was zaskoczę ;:oj dopadłam Lirst Lady i podobną jak u Shirall waniliową polaną wiśniami :)
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
x-ag-a
---

Post »

Zazdroszczę zakupów, Kasiu, i cieszę się z First Lady ogromnie! Czekam na relację zdjęciową... Ja ostatnio wychodzę z niczym... Zaliczyłam 4 ogrodnicze i wyszłam zaledwie z jedną różą ;:224
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Aguś, Princess of Wales śliczna ;:170 wszystkie bladawce wyglądają magicznue..fotki Pastelii, Aspirin & Whiter... - cudne ;:63 S. Kneipp ma masę pąków - cóż to bedą za widoki ;:oj
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18

Post »

Aga ale ładna ta ksieżniczka , takie ma pofalowane płateczki ,ciekawe jaka bedzie jak sie rozwinie...lookałamw necie ale jakas tam była inna niz Twoja , w różu , Twoja ładniejsza ;:224
edulkot
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 17:31
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Aguś teraz u Ciebie królują róże i coraz to śliczniejsze ;:215 jak to rozprzestrzenia się ten wirus różyczki. :;230
Dobre wieści że zdrowie wraca, teraz pewnie kibicujesz więc miłego oglądania. :D
Awatar użytkownika
magenta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2010, o 19:18
Kontakt:

Post »

Też się cieszę....chyba znowu jedną rabatę przerobię doszczętnie....Cały czas mnie nie satysfakcjonuje....
Awatar użytkownika
Lukrecja
1000p
1000p
Od: 31 maja 2009, o 07:38

Post »

Aguś, no i jak tu się nie zakochać w takich różach! Wcześniej się dziwiłam troszkę, skąd w forumkach wzięła się taka "różowa" choroba? A sama teraz siedzę i wdycham! Zdjęcia tych księżniczek wiele, właściwie to tłumaczą. Podziwiam i wzdycham, ech... ach... na razie spisuję nazwy, żeby wiedzieć co mi się podoba..., a to już tylko jeden krok... Wybacz, że Twój wątek traktuję jak wyrocznię i małą encyklopedię, bo gust masz pierwszorzędny! ;:138
x-ag-a
---

Post »

Doris, chodzi o tę princessę od Harknessa. Śliczna według mnie.
Robaczku, mnie też bladawce od zawsze łapią za serce, chociaż ten rok należy u mnie do odcieni purpury :)
Jestem ciekawa kwitnienia wszystkich swoich róż, bo dopiero ten rok, to konkretna ilość odmian... Ja wciąż raczkuję... :)
Kasiu, przerabiać trzeba i basta... wolisz nie być zadowolona? Nie sądzę :)
Majuś, ano przepadłam różanie... chciałabym ogromnie, żeby róże za troskę i uczucie, z jakim je traktuję, odwdzięczały się wszystkim co potrafią i nie chorowały...
Kibicuję Chorwatom :) Ale się nie ekscytuję przez głowę...
Kornelo, dziękuję za słowa uznania pod adresem róż! :) Różyczka to taka choroba, na którą jak już zachorujesz, to pozostaje tylko diagnoza i tego się nie leczy - nie da się :D
Zaglądaj do naszych forumek-różanek - one mają przeogromne zasoby wiedzy, której nie przeczytasz w książkach... każda róża opisana jest według indywidualnego doświadczenia z nią - to jest bezcenne. Ja zaczęłam na dobre rok temu, więc to, co mogę podpowiedzieć jest ułamkiem informacji, jakie możesz uzyskać u źródła :) Miło mi jednak ogromnie, że moje wybory przypadły Ci do gustu/serca ;:196
Awatar użytkownika
beata68
1000p
1000p

Post »

Piękna jest, byłam pewna, że kupiłaś właśnie tego białawca. :D Cudna ta księżna, zobaczę czy będzie za mną łazić? Z mszycami mam to samo, jakoś strasznie dużo ich w tym roku.
x-ag-a
---

Post »

Beata, Ty masz dziewczyno 150 róż i ciągle coś za Tobą chodzi, a ja ledwie może do 60-70 dobiłam... Zauważyłam, że od zakupu róż(y) chodzę tydzień-dwa spokojna, potem znowu się zaczyna... Kurczę, jest tyle wspaniałych odmian, które chciałoby się mieć. Mogłabym mieć prawie wszystkie Austinki, na ten przykład. Dlaczego nie można od razu mieć wszystkiego?
Księżna według mnie jest wyjątkowo piękną różą... bardzo mi się podobają takie odcienie kwiatów...
Awatar użytkownika
beata68
1000p
1000p

Post »

Aga no co ja zrobię, jak mi się wydaje, że mam mało. Masz rację ja też po kupieniu, przez jakiś czas jestem spokojna. Nie mogę oglądać róż i koniec, mam miejsce bez kombinowania jeszcze na jakieś dwie, trzy róże, a podłączyłam się z zamówieniem do Petrowicza i wybrałam 7. :roll: Na pewno nie jestem już normalna, a obawiam się, że to nieuleczalne jest.
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55

Post »

Niesamowite róże :D Ciągle poluję na swoje otwarte pąki róż, ale klimat mnie spowalnia :wink: Za Księżną Walii się obejrzę. Aspirin przecudna ;:138 Moja dopiero pączasta.
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”