Kasiu- ja byłam w OBI niestety mieszkam poza miastem a LM jest w miejscy gdzie z reguły nie mam nic do załatwienia - będę robiłą też zamówienia nasionek przez Internet - pozostałych takich wprost do gruntu - już nie mogę się doczekać.
Zobaczymy mam 4 odmiany pomidorów w zeszłym roku z jednej torebki koktajlowyc obdarowałam kilka osób

W tym roku mam mniejszy warzywnik - posadziłam na części połaci truskawki, które uwielbiam kilka grządek. Ale wzorem RingoJelcza chciałabym prowadzić uprawę niektórych warzyw w donicach i skrzyniach typu pietruszka, marchew itp:). O tej promocji czy konkursie nie wiedziałam. Koneweczka w Obi kosztowała 9,99 zł
Dorotko71 - niestety mam czasami to samo jak przyjeżdżamy późno do domu i nie chce mi się się rozpalić w kominku potem mam za swoje.
anabuko - dziękuję i witam cię ciepło
Kania - mam jednego Lilaka posadzonego w rogu działki w tym roku chciałabym dokupić jeszcze 2 krzaki
Dorotko - dziękuję tak ty też masz pięne widoczki i projekt niczego sobie. U mnie dzisiaj odwilż i śnieg spada z dachu trzeba uważać jak i gdzie się chodzi. Co do projektu to nadal go ulepszam i rozwijam tak w całości - bo w tym roku zrealizuje pewnie jakiś etap albo kąt - chciałabym tyły ogrodu ale zobaczymy