Witajcie:) dawno mnie nie było w swoim wątku, a to dlatego że padł mi internet po burzy i tak mi długo naprawiali że już myślałam że w ogóle go nie będę miała. Trochę zdjęć z dzisiaj, co niektóre mogą przypominać zdjęci wiosenne ale naprawdę pierwiosnki kwitną u mnie w ogrodzie:)
kamcia proszę specjalnie dla Ciebie:) a na inspekcję też zapraszam tylko proszę nie oceniaj moich chwastów bo sama wiesz dlaczego ostatnio nie pracuje dużo w ogrodzie.
A to zdjęcie tej ostróżki co ci dałam te siewki , tylko kolor kwiatów jest w rzeczywistości mocniejszy:)
usa1276 mam maki jednoroczne oraz wieloletnie, te akurat to jednoroczne i już zebrałam nasionka, jeśli nie masz to mogę cię obdarować a na pewno będziesz zadowolona z nich w następnym roku. Ja dostałam je w tamtym roku i już wiem gdzie je posieje w następnym bo tak mi się spodobały
christinkrysia ja już się w nich zakochałam i na następny rok też je posadzę bo kwitną i mają jeszcze sporo kwiatów:) zastanawiam się jeszcze nad kalifornijskimi maczkami bo też są piękne
stasia_ogrod dziękuję za miłe słowa
Pracy w ogrodzie dużo tylko czasu brakuję , mam tyle cebulowych do wsadzenia że chyba dnia mi zabraknie