W cieniu starego orzecha
- jola1
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 kwie 2008, o 08:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: W cieniu starego orzecha
Ida ta Pomponella jest śliczna i nazwa jak najbardziej adekwatna od kształtu kwiatów.
Kwitnienie wiosennych to może znak długiej i cieplej jesieni aż do kwietnia a potem już wiosna.
Kwitnienie wiosennych to może znak długiej i cieplej jesieni aż do kwietnia a potem już wiosna.
Witaj Ido/
Venrosy nie posiadam więc długo wpatrywałam się w jej zdjęcie u Ciebie,no i piszecie,że pachnie i to mocno.Jednak,proszę, nie namawiajcie mnie ,bo już nic nie wetknę.Piękne różyce i piękne dorodne krzewy,drzewa.Przy schodkach zrobiło się całkiem romantycznie a to z powodu tych wrzosów.
Pozdrawiam z zdrówka dla małuśkiego.
Venrosy nie posiadam więc długo wpatrywałam się w jej zdjęcie u Ciebie,no i piszecie,że pachnie i to mocno.Jednak,proszę, nie namawiajcie mnie ,bo już nic nie wetknę.Piękne różyce i piękne dorodne krzewy,drzewa.Przy schodkach zrobiło się całkiem romantycznie a to z powodu tych wrzosów.
Pozdrawiam z zdrówka dla małuśkiego.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Iduś patrząc na bajecznie kwitnące róże, aż trudno uwierzyć, ze październik za pasem.....te królewny dały w tym roku niesamowity pokaz, zdrowiutkie, piękne, wspaniale ukwiecone.....oby tal zawsze 

- Annes 77
- Od: 6 maja 2008, o 19:11
Lemko Sebuś bardzo fotogeniczny:)W ogóle coraz piękniej u Ciebie.Żurawki,trawy i róże....super 

- Tajka
- Od: 23 sty 2010, o 17:32
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Iduś róże masz naprawdę przepiękne.
Fresia jeszcze ślicznie kwitnie, a na mojej ani jednego kwiatu, ani pąka, niestety.
Ta czerwona róża, którą sadziła Twoja Mama jest łudząco podobna do mojej NINY Weibull, którą posadziłam przed 12- toma laty.

Fresia jeszcze ślicznie kwitnie, a na mojej ani jednego kwiatu, ani pąka, niestety.
Ta czerwona róża, którą sadziła Twoja Mama jest łudząco podobna do mojej NINY Weibull, którą posadziłam przed 12- toma laty.

pozdrowienia od mojego Sebastiana dla Twojego - cudni są 

- majka411
- Od: 12 sie 2009, o 18:55
Lemeczko,
" róża cudo " no właśnie cudo, a co to jest ? Nie chciały mi się na działeczce zdjecia otwierać, tylko widziałam tekst i tak sobie myślałam co Lemeczka ma na myśli pisząc " róża cudo ".
Róża o pieknym kolorze i tak dużo kwiatów ma o tej porze. Warta grzechu.
Jesienne prezentacje super o Sebku nie wspomnę
. 

Róża o pieknym kolorze i tak dużo kwiatów ma o tej porze. Warta grzechu.

- anulka
- Przyjaciel Forum
- Od: 23 mar 2007, o 21:26
zobacz na pw 

-
- Od: 4 lut 2011, o 17:31
Tu kocia Majka, bardzo mi się podoba to określenie.
Ja w sprawie róż, oczywiście.
Oglądam Twoje piękne i co widzę czerwona róża nn lat koło 15, nic tylko moja, sama to zobacz.
to Twoja
to moja i też ma podobną ilość lat, no może ciut starsza
Ido pozwolisz że odpowiem Majce warszawskiej jak określiła chyba An-ka. Ta róża 'cudo' to róża sprzedawana przez Bogdana na Allu. Ja ją też kupiłam i wciąż nie wiem gdzie ją wsadzić bo nie wiadomo jak wielka urośnie. A że kwitnie tak ślicznie teraz to tylko się cieszę że ją mam. A może wyślę ją do córki skoro nie wiem gdzie ją wsadzić.

Ja w sprawie róż, oczywiście.
Oglądam Twoje piękne i co widzę czerwona róża nn lat koło 15, nic tylko moja, sama to zobacz.

Ido pozwolisz że odpowiem Majce warszawskiej jak określiła chyba An-ka. Ta róża 'cudo' to róża sprzedawana przez Bogdana na Allu. Ja ją też kupiłam i wciąż nie wiem gdzie ją wsadzić bo nie wiadomo jak wielka urośnie. A że kwitnie tak ślicznie teraz to tylko się cieszę że ją mam. A może wyślę ją do córki skoro nie wiem gdzie ją wsadzić.

- majka411
- Od: 12 sie 2009, o 18:55
Halo, halo Kocia Majko, tu Majka warszawska ....
dzięki za info o "róży cud" no tak odpada ja na All nie kupuję, no ale róża obłędna
Lemeczko,
witaj, pewnie na działeczce w tak piękną pogodę. Pozdrowionka.

dzięki za info o "róży cud" no tak odpada ja na All nie kupuję, no ale róża obłędna

Lemeczko,

-
Jakoś nam Ida zniknęła, może została na działeczce i długo nie wraca. 

- lemka77
- Od: 30 cze 2009, o 14:52
Witajcie. Dopadła mnie jakaś okropna infekcja - nie mam na nic siły. Nawet nie pojadę na działkę żeby porobić fotki. No chyba, ze trochę mi się polepszy.
Pozdrawiam Ida
-
Ida witaj w klubie, szaleje ta infekcja grypopodobna po całej Polsce. Zdrówka życzę. 

- Annes 77
- Od: 6 maja 2008, o 19:11
Iduś trzymam kciuki,żeby infekcja odeszła precz