Ogród tesciowej, który wziełam pod swoje skrzydla

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
tade k
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 5 lis 2010, o 20:56
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Ogród tesciowej, który wziełam pod swoje skrzydla

Post »

Pewnie , że wiem , pogadamy ;:109
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Gratuluję złota :D Te najzwyklejsze narcyzy uwielbiam za zapach, który mogę wyczuć :D Posadziłam ich sporo w zeszłym roku (mama robiła porządek na działce :D ), więc spodziewam się, że tej wiosny wreszcie będą widoczne. Pełne jakoś mi się nie trafiły-to znaczy kupiłam, ale wyrosło zupełnie nie to, czego się spodziewałam :evil:
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Elizo narcyzy prześliczne i mnóstwo odmian.....bardzo je lubię, ale niestety podziwiać mogę tylko w innych ogrodach, bo u mnie nie chcą rosnąć :roll:
ibizaa
1000p
1000p
Od: 9 lut 2011, o 13:10
Kontakt:

Post »

Flover drift
Obrazek
Pink charm
Obrazek
Modern art
Obrazek
Mount Hood - pierw jest zolty a potem przebarwia sie na bialo
Obrazek Obrazek
Papilion blanc
Obrazek

-- 11 gru 2011, o 12:41 --

Ewuś dziekuje za zlotko ;:196 tak masz racje, te zwykle pachna :D w takim razie juz wiosny sie doczekac nie moge by i u Ciebie podziwiac narcyzki skoro od mamy masz sporo :D noo a z tymi pomylkami to norma :twisted:

AGNESS to dobrze ze jest chociaz takie forum, to napatrzec mozna sie do woli :D a jaka masz u siebie ziemie ze rosnac Ci nie chca??? u mnie jest doslownie piach... myslalam ze narcyzy jak i inne cebulowe nie beda na nim rosnac a tu okazuje sie ze radza sobie calkiem nieźle - na szczescie :tan
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
FRAGOLA
1000p
1000p
Od: 4 cze 2010, o 09:34

Post »

Elizuś ile Ty masz tych narcyzów :shock: Nie chcę Cię obsępiac...ale jakby kiedyś coś Ci zbywało to chętnie przygarnę :lol:
FRAGO-linki
w 'powężowym'
Pozdrawiam-Grazia
ibizaa
1000p
1000p
Kontakt:

Post »

Truskaweczko zapisze sobie Cie do kajeciuku by pamietac o Tobie, chyba ze bedzie ich wiecej to dam do watku sprzedazowego :D
Awatar użytkownika
moniczek
1000p
1000p
Od: 19 sie 2010, o 17:55

Post »

Piękne narcyzy. :) Odmianę 'Mount hood' mam u siebie - wygląda na delikatnego kwiatuszka, ale wiosną deszcz wcale mu nie zaszkodził. :wink:
Mój ogród-czarujący...
Pozdrawiam Monika :)
Awatar użytkownika
Irena37
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 sty 2008, o 18:27

Post »

Elizo serdecznie gratuluję złotka ;:196. Ależ piękne żonkile i narcyze pokazałaś a jaka kolekcja :shock:, chyba wszystkie odmiany jakie są, ja najbardziej zachwycona jestem Actea a zwłaszcza jego zapachem. Konstrukcja pod folią wykonana perfekcyjnie. Pochwały i ;:138 dla taty.
Awatar użytkownika
hala67
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 paź 2011, o 22:12

Post »

Elizo, masz już swój wątek sprzedażowy :?:
Pozdrawiam Hala
hutkow
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 sty 2011, o 16:47

Post »

Witaj Elizo!
Rozpinasz swe skrzydła coraz szerzej i to ekspresowo.Tak trzymaj a uzyskane pochlebne opinie niech Cię mobilizują do dalszej pracy.Masz piękne okazy kwiatów widać,że je pieczołowicie pielęgnowałaś.
Pozdrowienia Edward :wit
Awatar użytkownika
Bufo-bufo
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 lip 2009, o 20:31
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Elizo masz niesamowitą kolekcję mieczyków i lilii. Szkielet szklarni Twojego taty jest imponujący, zauważyłam że stoi za ogrodzeniem..?
ibizaa
1000p
1000p
Kontakt:

Post »

moniczek milo mi, ze Ci sie podobaja...Mount hood jak zakwitł u mnie to zla bylam ze odmiana sie nie zgadza bo był żółty i jakos tak niespecjalnie mi sie spodobał, dopiero po jakims czasie kapnelam sie ze sie przebarwia i wtedy taki bialutki przypadł mi do gustu z ta swoja spora trabeczka :tan. U mnie on bardzo sie brudzil od ziemi podczas deszczu, bo posadzone sa pod balkonem i jak kapie z niego to ta ziemia odpryskuje na nie i sa ublocone wszystkie te narcyzy :?

Irena37 dziekuje za gratulacje ;:196 odmian moja droga ku mojemu zaskoczeniu jest jeszcze sporo, mialabym o pare wiecej gdyby nie to ze w zeszłym roku pare odmian w październiuku chciało juz kwitnac, miały normalnie juz zółte paki kwiatowe, ale przeszedl mroz no i niestety nie zdażyły zakwitnac a przy okazji ich cebulki zgniły wiec nie doczekalam sie ich kwitnienia :(. A actea masz racje pachnie i to dosc intensywnie :tan .
A konstrukcja pod folie samej mi sie podoba ;:224. Jeszcze w sumie wiosna tata dospawa drzwi na drugim koncu, aby latem mozna było otworzyc jedne i drugie by szybciej sie wietrzyło ;:224

hala67 hej, tak mam aczkolwiek poki co nic w nim nie mam aktualnego... dopiero na przelomie czerwca a lipca jak wykopie to będę miala pewno tulipany, narcyzy i krokusy do sprzedania :)

Bufo-bufo ciesze sie ze sie one Tobie podobaja :tan a szklarnia... tak jest za ogrodzeniem bo na podwórku nie ma zbytnio miejsca by ja umiescic w jakims miejscu by nie przeszkadzala, a za plotem jest duuuuuzo jeszcze pola ktore mozna wykorzystac, wiec tam ona przeszkadzac nie bedzie, a z czasem luby mysli ogrodzic ten kawał pola do lasku ktory widac, choc w sumie ten las i duzy kawał za nim tez jest lubego, ale nie ma sensu tego grodzic :)

hutkow :wit staram sie jak moge :tan , ale w sumie nawet nie potrzeba pochlebnych opini by dalej mobilizowac sie do pracy, wydaje mi sie, ze taka mobilizacja dla mnie i pewnie dla wielu na tym forum jest moment kiedy one kwitna i mozemy podziwiac ich piekno, a tez po wykonanej pracy kiedy to staniemy, spojrzymy i zapika nam serduszko na widok tego co zrobilismy bo nam sie podoba :tan no i wtedy chce nam sie "wiecej" :heja
Awatar użytkownika
roots23
500p
500p
Od: 23 sie 2010, o 16:01

Post »

Elizo a mogłabyś mi polecić jakiś dobry sklep na necie albo na allegro? taki, w którym jak najmniej zdarzyło się pomyłek w odmianach.
Pozdrawiam wszystkich ogrodników Renata :)
ibizaa
1000p
1000p
Kontakt:

Post »

roots23 wiesz co... zakupy robilam tylko w 2 sklepach... w swiat cebul i cebule.pl w tym pierwszym pomylek bylo mase i w liliach i tulipanach, a jeśli chodzi o cebule.pl to tu kupowalam narcyzy i pomylki w nich tez byly ale niewiele, aczkolwiek naczytalam sie tu na forum na temat tego sklepu ze wiele osob bylo niezadowolonych z powodu wlasnie pomylek, takze jak widzisz nie doradze Ci bo nie mam zaufanego źródła w ktorym bym kupowala, teraz to będę bardziej kupowac od innych forumkow jak cos mi sie spodoba, bo majac u siebie tyle odmian nie chce ryzykowac ze trafie na cos co juz mam.

-- 12 gru 2011, o 19:17 --

Maria Jose
Obrazek[/URL
Obdam
[url=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c37736e19e73b314.html]Obrazek

Jetfire - w rzeczywistosci maja bardziej pomaranczowe trabki
Obrazek
Las Vegas
Obrazek
Pipit
Obrazek
ibizaa
1000p
1000p
Kontakt:

Post »

Wczoraj juz nie dalam rady dodac kolejnych zdjec, grypsko rozłozylo mnie na łopatki ze praktycznie przespalam cały dzien :?

Geranium
Obrazek
GIGANTIC STAR
Obrazek
Ice follies
Obrazek
Broadway star
Obrazek
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”