Miłego wieczoru

to jedna z miniaturek ale nazwy nie znammoniczek pisze:Piękna pysznogłówka, bardzo lubię ich kwiatostany.Szkoda, że dwie moje w tym roku wcale nie wyrosły...
Co to za odmiana hosty obsypana kwiatkami lawendowymi? Czy te pędy kwiatowe są takie krótkie? U mnie wszystkie mają je długie i kwiaty są na szczycie, a dół pędu jest "goły", dlatego pytam.
Kwiatki wyrastające jakby od razu z liści wyglądają uroczo.
MoniśMonia68 pisze:Dzidziu, czekałam na zdjęcia i jak zwykle się nie zawiodłam!! Ta żółta lilia to Pontiac?
Miłego wieczoru![]()
Tereniu dziękujęTerDob pisze:DzidziuOlafek śliczny tak jak wszystkie Twoje kwiatuszki . Widzę że milin Ci już kwitnie - cudo
![]()
bardzo mi się podoba .
Pozdrawiam
Mamy tyle radości z OlafkiemMonia68 pisze:Dzidziu, pokazałaś kolejne piękne rośliny, ale to Olafek jest Number One!!
Miłego dnia
Gosiu bardzo dobry pomysł z tym wątkiemGosia123A pisze:DZIDZU Odnośnie ziół,to uwielbiam ten temat,no i lubię robić z nich rzeczy sprawdzone,bezpieczne no i nie ze swojej głowy.Zawsze próbuję na sobie.Sezon na zioła się zaczął,więc mamy trochę czasu.Zastanawiam się nad założeniem wątku.Lubię wymianę zdań na ten temat Pozdrawiam,odezwę się