Jacku_fox_ pisze:Te ostatnie dwie fotki powinnaś wysłać do Koniakowa może się załapią do pracy
Gdyby tylko chcieli to mogłabym im wysłać cały tabor takich pomocników - mam ich w tym roku wyjątkowo dużo ...
Dorotko Od 11 lipca zaczynam rehabilitację ....Danio pisze:Bernadetko, nie lekceważ urazu kręgosłupa szyjnego, idź do dobrego ortopedy i rehabilitanta.
Ogród pełen barw, róże jak marzenie a koronczarki mogłyby zająć się strzyżeniem trawy
Dziękuję za miłe słowa .. bardzo się staram , żeby mój ogród mógł być nim naprawdę .. ale daleko mu jeszcze...
A ślimaki - jakby tylko chciały się ta trawą zająć - wiesz jaki miałabym piękny trawnik .. tylko jak je do tego namówić

Marysiu - witam serdecznie i zapraszam częściej...amba19 pisze: Bernadetko długo nie zaglądałam do Twojego ogrodu i dopiero teraz doczytałam o wypadku....
Mam nadzieję, że szyja już Ci nie dokucza, ale wizytę u rehabilitanta szczerze doradzam..
Rehabilitację mam już w lipcu - więc dosyć szybko . Szyja i kręgosłup jeszcze bolą ... no i najnieznośniejszy jest ból głowy ...
ale dziś już posadziłam kilka roślin , troszkę poplewiłam ... Będzie dobrze

Witaj - Jak to dobrze , że nie przeszkadzają ci takie poodwracane fotki - bo własnie Żabka znów mi je odwróciła.kozino pisze:Cudne kwiaty, nawet nie przeszkadzają mi poodwracane zdjęcia , a róży w takie cudaczne ciapki to nie widziałam jeszcze, Fajniutka
Ja jednak bardziej cieszyłabym się , gdyby były porządnie wklejone.
Ja ogólnie lubię najbardziej róże ciemnobordowe .. ale ta wprowadza tyle koloru i jakiejś takiej radości .. że bardzo ją lubię

EwelinkoEwelina pisze:Przykro mi , ale zdjęcie ze ślimakiem - łajdakiem w roli głównej wcale mi się nie podoba
Za to różany festiwal - oj, piękny !
Wiem ,że masz teraz najgorętszy okres w pracy , ale ... już za chwileczkę , już za momencik odpoczniesz Nie wiem , jakie masz plany wakacyjne, ale , gdybyś przypadkiem nie miała co robić ... Poznań nie jest aż tak daleko ! Zapraszam
Tymczasem muszę Ci się pochwalić - EPIMEDIUM ślicznie odbiło, usunęłam więc stare , przyschnięte liście , ale jest już kilka nowych !. Wydaje mi się ,że i BAMBUS zaczyna rosnąć - pojawiło się kilka nowych , zielonych szczypiorków. Tak się cieszę !

Ja już mam wakacje

Plany wakacyjne - mieliśmy Bieszczadzkie .. ale chyba tez uległy zmianie . Musimy kupić nowy samochód - więc pewno nigdzie nie pojedziemy .. trudno .. za rok też będą wakacje

Róż nie mam za wiele - ale .. to się zmieni - bo mój M znalazł dla nich nowe miejsce - ciekawe , czy będą tam dobrze rosły .. Ale to już sprawdzimy za rok

O Epi i bambusie pisałam Ci już ... bardzo się cieszę , że odbijają ( a gdyby nie , to miałam zamiar wysłać Ci jeszcze jesienią jesienią

Cieszę się że Ci się podoba, Aniu i dziękuję za rozpoznanie - bo dotąd była NN.AniaDS pisze:Jaki Alchymist
Rzeczywiście bardzo ją lubię i mogłabym przyglądać się kwiatom w nieskończoność ... a w tym roku zakwitała wyjątkowo obficie . Jeżeli dobrze pamiętam - to kupiłam ją 2 lata temu w Krzywaczce.
Wioletko - u mnie orlików nie ruszają - zjadły natomiast całkowicie kokorycze i hortensję - tę nawet z pędami ... Nie mówiąc już o hostach , kokornaku i innych - a jest ich naprawdę zatrzęsienie .. nie można chodzić w sandałkach ani klapkach wieczorem . I trzeba uważać na schodach , są nawet na ścianach domu ... Mam ich dośćtulipanka pisze:Ohydne te koronczaki ....
Różyczki masz cudowne

Dawidzie , czy ty wiesz , że jako jedyny ( bo nawet ja zapomniałam ) pamiętałeśdawidbanan pisze:Wszystkiego Najlepszego z okazji urodzin ;:73

Wielkie dzięki - a bukiet przecudny

Dziękuję za życzeniaartam pisze: Róże masz piękne, szczególnie ta pasiasta mi się podoba!
Nie wiem, skąd Dawid wie o Twoich urodzinach , ja się przyłączam do życzeń!

Wszystkim odwiedzającym mój wątek bardzo Dziękuję