Marku. Dzięki. A dziwiłam się po co Ty wlazłeś na ten dach i zdałeś relację, że jest w dobrym stanie, gdyż nie widziałam u Ciebie aparatu.
Aguś-Pell. Witam serdecznie. Rzadko u Ciebie się odzywam, ale stale zaglądam, boś Ty przecież nasza. Mam nadzieję, że bukszpany jakoś wytrzymają przesadzenie.. Na wszelki wypadek zadołowaliśmy jeszcze resztę, która została, a jeżeli jakiś wypadnie to trzeba będzie dosadzić nowy.
Karolek często jest, gdyż wiedziałam, że sobie dorabia u innych pomagając w wielu pracach działkowych, typu wycinka drzew, kopanie itp. to i ja skorzystałam z tej możliwości. W dodatku wiem, że robi to naprawdę profesjonalnie.
Oleńko. Dzięki za piękne fotki rabat trawiastych. Od ubiegłego roku już Ci mówiłam, że mnie zachwyciły.
Aniu. Dzięki. Cieszę się, że Ci się podoba, mnie również
Daluniu. To prawda, że realizowanie ogrodu od początku, jest bardzo frapujące, w dodatku jak ma się taki projekt. Natomiast pewnego typu chaos zawsze będzie, ale jak się ma zaplanowane jakiego typu rośliny chce się sadzić na poszczególnych rabatach to i jest możliwość kupowania pewnych roślinek, które się podobają, byleby tylko pasowały do ogólnej koncepcji. Ja mam tutaj w tym zakresie ogromny luz i m.innymi dlatego mi się on podoba. Np. warzywniak od pozostałej części będzie oddzielony różnymi krzewami ozdobnymi, najbardziej leżąca na lewo rabata to niebieska rabata - chcę tu posadzić kilka perowskii, werbeny patagońskie, ostróżki, wieczorniki, przetaczniki, szałwie, kocimiętki, barbule itp. Roślin kwitnących na niebiesko jest bardzo dużo i dużo ich mam już w swej kolekcji.