Aniu Nawet nie wiedziałam, że zaczęłaś 2 część wątku a tu już ponad 30 stron Prawdę mówiąc nie wiem czy dam radę to nadrobić, ale postaram się zaglądać na bieżąco!
Witaj Aniu
Znowu owocne zakupy i przesyłki, świetna ta półeczka a ile się na niej zmieści
U ciebie we Wrocławiu jest real na ulicy Bolesława Krzywoustego 126-sprawdziłem w mapach google
Paczka miała świetną zawartość a skrętnik ma mój ulubiony kolor
No i półeczka taka za taką cenę to super okazja. W Warszawie to Biedronek jak na lekarstwo do każdej godzina jazdy z przesiadkami więc nie jeżdżę tam, a widzę, że wiele tracę
A z półkami to już mam zboczenie - jakiego bym mebla w jakimkolwiek sklepie nie zobaczyła to od razu się zastanawiam jak by wyglądał obstawiony kwiatami
zakupy rewelacja calla piekna, lubię te kwiaty. Półka jak najbardziej taka by mi się przydała. Andzia powiedz co to za kwiaek z paczki po prawej, gałązka z drobnymi listkami?
Aniu u Ciebie nadrobić zaległości to..
Przez smakołyki dostałem ślinotoku calla cudna,miałem ochotę sobie sprawić czarną...
Bananek nieźle sobie radzi,żebym nie zapomniał o cytrynowym benku kciukasy za maluszki chyba nie potrzebne bo u Ciebie wszystko pięknie rośnie...
Znowu jestem do tyłu chyba nie nadrobię.W twoim wątku czuję się czasami jak po powrocie do szkoły nie wiem co było na ostatniej lekcji ,ale zakupy obejrzałam cudo M i tak się nie zorientuje