Zapraszam Jadzia1 - cz.4
Witajcie słoneczka
Dziękuję za odwiedziny .
Prawie skończyłam sprzątanie po remoncie
szefowa będzie we wtorek a reszta gości w sobotę, około 30 ludzi będzie razem , wiec jeszcze trochę roboty mnie czeka
A we wrześniu zaś remont
Ach muszę się pochwalić w tym roku jak dobrze pójdzie jadę na 4 tygodnie do Albanii
Zrobiłam trochę zdjęć więc może pokarzę

Te budleje kupiłam wiosną jako 4-5 cm krzaczki , pan nas trochę oszukał bo miały być 30 -50 cm , ale popatrzcie jak sobie świetnie poradziły

Już nie mogę się doczekać kiedy rozkwitnie

Ten maluch na wiosnę miał jakieś 4-5 cm a tak mu się spodobało u mnie ,że będzie kwitł , baaaardzo się cieszę , bo przecież ciągle pisałam ,że chcę mieć tego pięknisia .

Od Joli .

W między czasie odwiedził nas najpiękniejszy kwiatek

No dobra lecę teraz do Waszych ogrodów

Prawie skończyłam sprzątanie po remoncie

Ach muszę się pochwalić w tym roku jak dobrze pójdzie jadę na 4 tygodnie do Albanii

Zrobiłam trochę zdjęć więc może pokarzę

Te budleje kupiłam wiosną jako 4-5 cm krzaczki , pan nas trochę oszukał bo miały być 30 -50 cm , ale popatrzcie jak sobie świetnie poradziły

Już nie mogę się doczekać kiedy rozkwitnie

Ten maluch na wiosnę miał jakieś 4-5 cm a tak mu się spodobało u mnie ,że będzie kwitł , baaaardzo się cieszę , bo przecież ciągle pisałam ,że chcę mieć tego pięknisia .

Od Joli .

W między czasie odwiedził nas najpiękniejszy kwiatek

No dobra lecę teraz do Waszych ogrodów
- Danio
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 lis 2006, o 18:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Wszystko u Ciebie bujnie rośnie. Rewelacyjna ta chatka zatopiona w winobluszczu. A Lenka to już chyba niedługo skończy rok. Raczkuje?
Pozdrawiam Dorota
Pozdrawiam Dorota
Żyjesz tylko raz, ale jeśli żyjesz dobrze, to wystarczy /Joe E. Lewis/
Ogród za borem
Ogród za borem cz. 2
Ogród za borem
Ogród za borem cz. 2
- hal1959
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 mar 2008, o 19:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jadziu niedawno zauważyłam ,że zakwitnie dalia w kolorze żółtym od Ciebie,nie masz pojęcia jak się cieszę,myślałam,że wszystkie są różowe.Cebulki Galtonii (Kwiat Tereski)kwitną niesamowicie 8 pędów z kwiatami,są wysokie ,chyba sporo powyżej 1m.Zdjęcie Lenki rewelacja
,widzę,że u Ciebie datury w pełni kwitną,moje dopiero pękają,może lada dzień będą kwiaty.Sporo masz kwitnących roślinek i ogólnie ładne widoczki z ogrodu