Kolorowy ogród Geni -Cz.7
- e-genia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Sylwester Bardzo bym chciała żeby ten jeden kruszczyk kupiony na alegro przetrwał to już będę szczęśliwa ,złości mnie to że ludzie są podli ,biorąc tyle pieniędzy przysłać coś co przypomina kawałek nitki .Sylweste pisze:Gieniu, zdjęć lilii i liliowców nie będę kolejny raz wychwalać, są wspaniałe, koniec i kropka![]()
tylko pozazdrościć
, ale wcześniej nie widziałem Twojego Kruszczyka, jest niesamowity
czytałem też o zakupie na allegro, ja "odpukać" nie naciąłem się jak do tej pory i mam nadzieję, że tak zostanie.
Pozdrawiam
Najbardziej złości mnie to że ja wydaję kwiaty za darmo ,piękne dorodne a ktoś drugi sprzedaje za grubą forsę i jeszcze jest nieuczciwy .
Cieszę się że Ty mialeś więcej szczęścia z zakupami na alegro .
Może ja nie bardzo umiem kupować i nie wiem kogo się wystrzegać .
Genia
- e-genia
Izabelo na 10 zdjęciu jest siewka Ismeny bez nazwy zapłaciłam za nią 80 zł ,piękna nieizabella1004 pisze:Gienia co to za liliowiec na 10 zdięciu?
marvisz witaj dzięki za odwiedziny i komentarz
Asiucieszę sie że w końcu i Tobie zaczynają kwitnąć ,tak na prawdę myślałam że w przyszłym roku zakwitną dopiero .W tym roku będą miały małe kwiatki ale w przyszłym sama zobaczysz .
- pelagia72
- Od: 2 mar 2009, o 21:09
Witaj Kochana Geniu !
Bardzo długo nie mogłam znaleźć nowej części Twego wątku !
Twoje lilie, liliowce i róże powaliły mnie totalnie.
Wszystkie są piękne, lecz najbardziej spodobały mi się biała i niebieska róża, bardzo ciemne , o cudnym odcieniu liliowce,' lilia 'Landini '' , nowa datura, a czarno - bordowa kalla mnie zwaliła z nóg, no i jeszcze c. czerwony nachyłek, który widzę pierwszy raz.
Trochę mnie zaskoczyłaś Geniu podając sumy jakie płacisz za liliowce. Ja bym nigdy w ciemno tyle za roślinę nie zapłaciła. Wiem, że nowości są zawsze drogie, ale dla mnie to za dużo.
Geniu, nie przejmuj się komisją, dla nas Twój ogród i tak jest piękny, bajkowy i kolorowy.
Pozdrawiam serdecznie.

Bardzo długo nie mogłam znaleźć nowej części Twego wątku !
Twoje lilie, liliowce i róże powaliły mnie totalnie.
Wszystkie są piękne, lecz najbardziej spodobały mi się biała i niebieska róża, bardzo ciemne , o cudnym odcieniu liliowce,' lilia 'Landini '' , nowa datura, a czarno - bordowa kalla mnie zwaliła z nóg, no i jeszcze c. czerwony nachyłek, który widzę pierwszy raz.
Trochę mnie zaskoczyłaś Geniu podając sumy jakie płacisz za liliowce. Ja bym nigdy w ciemno tyle za roślinę nie zapłaciła. Wiem, że nowości są zawsze drogie, ale dla mnie to za dużo.
Geniu, nie przejmuj się komisją, dla nas Twój ogród i tak jest piękny, bajkowy i kolorowy.
Pozdrawiam serdecznie.

- e-genia
Witaj Aguś zastanawiałam się dlaczego do mnie nie wstępujesz ?
A liliowce za 80 złotych to jeszcze nie najwyższa cena mam po 150 a jeden nawet za 250 który na dodatek w tym roku nie zakwitnie . Wprawdzie płacił za nie mój syn bo chyba cały miesiąc musiałabym być o suchym chlebie i wodzie .
Ale już nie zamierzam kupować takich drogich kwiatów można gdzie indziej kupić dużo taniej pod inną nazwą .
Dzięki za miły komentarz . I życzę milego spotkania z chłopakami u Ciebie .
Genia
A liliowce za 80 złotych to jeszcze nie najwyższa cena mam po 150 a jeden nawet za 250 który na dodatek w tym roku nie zakwitnie . Wprawdzie płacił za nie mój syn bo chyba cały miesiąc musiałabym być o suchym chlebie i wodzie .
Ale już nie zamierzam kupować takich drogich kwiatów można gdzie indziej kupić dużo taniej pod inną nazwą .
Dzięki za miły komentarz . I życzę milego spotkania z chłopakami u Ciebie .
Genia
- e-genia
Stasiu oszuści się zdarzają tylko przykro że to akurat nas trafiło .Mama Ani pisze:Gieniu ja też nacie lam się na ALLEGRO zamowiłam oczar wczena wiosna też nie byl tani a okazał sie zwykła akacja trzymałam całysezon z muślą ,że cosobijewkońcu wyrzuciłam.
Ale jak tu bezpiecznie kupić storczyki ogrodowe no i oczywiście nie za wygórowaną cenę ?
Genia
Gieniu z tymi allegrowiczami bywa różnie, trzeba patrzeć na komentarze do ich aukcji, unikać nowych osób, które mogą okazać się naciągaczami, ja rzadko używam allegro, a jak już to u sprawdzonych wcześniej, lub poleconych osób:) trzymam kciuki za kruszczyka
pod Twoją opieką na pewno jeszcze będzie nas zachwycać.