Mój mały ogródek - Isia cz.2
- Isia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 27 maja 2007, o 17:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
witajcie dziewczyny
Irenko wrzosowa rabatka coraz większa systematycznie dosadzam wrzosów z nadzieją że jeszcze sie rozrosną i bedzie cudnie
Ewuniu obok Pink Peace kwitnie właśnie Monica i Westarland obie pomarańczowe taraz dopiero wszystkie trzy kwitna równoczesnie PP zdecydowanie do przesadzenia
ten róż "psuje" pomarańczowe panienki
Agniesiu Dzięki
rózyce są kochane
a wrzosy posadź koniecznie pięknie wygladają zwłaszcza przy iglakach 

Irenko wrzosowa rabatka coraz większa systematycznie dosadzam wrzosów z nadzieją że jeszcze sie rozrosną i bedzie cudnie

Ewuniu obok Pink Peace kwitnie właśnie Monica i Westarland obie pomarańczowe taraz dopiero wszystkie trzy kwitna równoczesnie PP zdecydowanie do przesadzenia

Agniesiu Dzięki

- Isia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 27 maja 2007, o 17:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
witam wszystkich serdecznie
Ewuniu dla Ciebie specjalnie kilka fotek akacji

Zenku ja tez bardzo lubię wrzosy i dokładam co roku po parę krzaczków mam nadzieję że z czasem ładnie sie rozrosną

witaj Jolu
pewnie, że tak
cieszy najmniejszy pączek kwiatowy
a teraz kilka widoczków...
rabata która miała byc pomarańczowo biała... z lewej Westerland z prawej Monica w środku zamiast Troici przez pomyłkę Pink Peace

kwitnące różyczki...

Ewuniu dla Ciebie specjalnie kilka fotek akacji

Zenku ja tez bardzo lubię wrzosy i dokładam co roku po parę krzaczków mam nadzieję że z czasem ładnie sie rozrosną

witaj Jolu

a teraz kilka widoczków...
rabata która miała byc pomarańczowo biała... z lewej Westerland z prawej Monica w środku zamiast Troici przez pomyłkę Pink Peace

kwitnące różyczki...